Canim benim

Ne olcaksa bizim bu hallerimiz..bende erkek bebek gorunce icim paramparca oluyor,kalbim aciyor,benim oglumda boyle gülucukler sacip bana sarilcakti diyorum..nasil dayanicaz bu aciya bilemiyorum

sadece sabretmek dusuyor bizlere,ah elimizden bir sey gelsede yapsak ama olmuyor.bende bu sabah kontrole gittim,her sey yolundaymis cok sukur..dun bir bebek ayni benim oglum gibi kordon dolanmasindan anne karninda ölmüs.doktorum bugun anlatti cok uzuldum..bu hafta 3 tane bebek kaybedilmis dusunebiliyor musun ne aci..Allahim insallah bizleride mutlu eder arkadasim,keske boyle seyleri hic bilmeseydik ama basimiza gelince diger insanlarin basina da geldigini gorup duruyorum..doktorum birsuru ornek gosterdi onlarada cok uzuldum..insallah bir daha basimiza gelmez en kisa zamanda yavrularimiza kavusuruz..sabredip dua edelim birbirimize..insallah mukafatlarimiz buyuk olur.dikislerinin iyi olmasina sevindim,bebek yapana kadar bol bol moral depola,seni uzen ve rahatsiz eden insanlarla gorusme..kaynana gelince hamileyken hic gitme bosver,zaten stresli olunuyo iyice sinirlerini bozmasin,esinle huzurlu ol gerisini onemseme..