Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ovulasyon testini diyorsun herhalde cnm teste gerek yok benim için zaten bazen hergün bazende iki güne bir oluyor gününü kaçırmama imkan yok. Soğan kürünü son hamile kalmadan önce yapmıştım adetim beş gün gecikti sonra ki ay üç gün erken geldi sonraki ayda hamile kalmıştım ama bununla alakası varmı bilmiyorum bu adetim geçsin yapayım diyorum ama yinede bilemiyorum çünkü benim iki ay önce adetim yine beş gün gecikti son iki aydır da iki gün erken geliyor yani kendi gününe dönmeye başladı hiç kurcalamayayim diyorum. Biz bu ay keçi boynuzu kurune başlayacağız yanında bir jac ilaç kullanıyor zaten ama keçi boynuzu nu yapmıştım BU ay baslicam ondan umutluyum bakalım
Canim benim cok sık yapinca da spermlerin kalitesi azaliyor ama ona da dikkat edin.hergun yapma,gun asiri bari yapin.aslinda ovulasyon testiyle yumurtlama gunlerini belirleyip o gunlerde gun asiri yapmak daha faydali..ben onumuzdeki ay o sekilde yapicam bakalim.nette cok uygun fiyatlari ovulasyon testlerinin,yaninda gebelik testleri de hediye oluyor..g..gidiyorda da baya cok var,tam yazmadim belki yasaktir..anladin dimi adresi :) markalardan da laba.... diye baslayan iyimis.

Evet canım o testi diyorum ve bazı yerlerde yazan hergun olunca sperm kalitesinde dusme oluyrmus en guzelı birgun deneyıp bırgun denememkmiş hayırlısı olsun canım herşeyin o gunleri kaçırmaman için demiştim.Canm inanırmısın bende sogan suyunu içtiğim ay hamile kalmıştım belki denk geldi belki faydası oldu bilemiyorum adetimden sonra içmeye başlamıştım 12.gün bıraktım tam yumurtlama vaktime gelince o zamanda hamile kalmştım oğluşuma...nasip olursa yine oyle yapmayı duşunuyorum.. canm adetin duzenliyse yoluna giriyor demek hormonların inş güzel haberler alırız senden :)keciboynuzu pekmezini ben arada içiyorum eşimede mi kullandırayım
Canım keçiboynuzu nu esin kullanacak zaten seninle alakası yok ki onun. Neden kullanıyordun sen

Canim benim cok sık yapinca da spermlerin kalitesi azaliyor ama ona da dikkat edin.hergun yapma,gun asiri bari yapin.aslinda ovulasyon testiyle yumurtlama gunlerini belirleyip o gunlerde gun asiri yapmak daha faydali..ben onumuzdeki ay o sekilde yapicam bakalim.nette cok uygun fiyatlari ovulasyon testlerinin,yaninda gebelik testleri de hediye oluyor..g..gidiyorda da baya cok var,tam yazmadim belki yasaktir..anladin dimi adresi :) markalardan da laba.... diye baslayan iyimis.
Bende öyle düşünüyordum aslında ama sık oluyor diye gerek yok dedim ama alicam netten. Anladım o siteyi biliyorum oradan alicam bende bu ay ona göre yapıcam bide öyle deneyelim bakalım.

Canım keçiboynuzu nu esin kullanacak zaten seninle alakası yok ki onun. Neden kullanıyordun sen
canm bende kansızlık olmuştu ameliyatımda çok kan kaybetmişim zor geçti bende takviye olsun diye doğal diye içiyordum o zaman eşime kullandırmaya başlarım canım

Arkadaşlar size burda ne kadar yazabilirimki 7 yıl ve ben kaynanamdam çok çektim çok sorun yaşadım evlendiğim ilk günden beri.fedakarlık zamanı eşimde artık oda kaçgündür aramıyo kızını bile.ben çocuklarım için bitsin istemiyorum ama olmuyorsada kısmet.Rabbimin merhameti yeter bana elhamdülillah Allah büyüktür inşş hakkımda hayırlısı olur.dua edin yeter :KK43:
Canım ya boş ver sen kaynanayı sen kocisinLee mutluu san gerisi boş bide bişe sorcam sana sen naptin doktora gittinn mi bebek nasıl kalp atışları ni duydunmj

Canm benim cok dogru diyorsun sabretmekten başka çaremiz yok çok üzüldüm kaybedilen bebeklere keşke kimse yaşamaya böyle şeyleri hiç bilmeseydik duymasaydık...Allahım hepimize yardım etsin dualarımızı kabul etsin bundan sonra çok mutlu gnlerimiz olsun guzel bebeklerimiz olsun inşallah hiç umudumuzu kaybetmeyelim çabamızı sonuna kadar gosterelım inş bzde kavuşucaz bebeklerimize Allahın izniyle.Canm kntrle gtmıssn sende herşeyin yolunda olmasına çok sevindim sende pıhtılasma sorunu varmıydı hamılelıgnde ıgne kullanmıstın sanırım suan kullandğn bişey varmı bana sadece folbiol verdi doktorum hakkımızda hayırlısı olsun canım..cok dogru dıyorsun stres zaten benı çok etkıledı hep tansynm yukseldi hamılelğimde gercekten bişeyleri laf atarak soyleyen insanlar yoruyor yani şukur eşim anlıyor annesını bende şuan olabildiğince az görusmeye çalışıyorum kayınvalidemle,artk kendime çok dikkat etmem lazım doktorumda soyledi çok dikkatli olman lazm bundan snra diyor ins guzel şeyler olur canm hepimiz için
Amin canim insallah..Allah yuzumuze baksinda bizimde minik kuslarimiz olsun insallah.
Evet canim bende hafif kan pihtilasmasi var,doktorumun deyimiyle pihtilasmaya egilimim varmis.benimki tup bebek oldugu icin transferden once folbiol ve benexol (b6 ve b12 ilaci) basladilar,hamileligim boyunca kullandim onlari.ayni zamanda transfer sonrasi dusuk doz kan sulandirici igne kullandim.dusuk doz igneyi her tup bebek yapana veriyorlar zaten ama kan testi yapilip hamilelik cikinca biraktiriyorlar normalde.ama benim pihtilasma oldugu icin birakmadim hamileligim boyunca kullandim.
Simdi kontrolden sonra doktor psikolojik olarak hazir hissettiginde tekrar dogal yoldan denemeye baslayabilirsin dedi,dogal yoldan olur mu bilmiyorum insallah olur hayirlisi..yeniden hamile kalmadan once aspirin yada folbiol vercekmisiniz dedim,yok hic bisey kullanmiycaksin dedi vermedi,hamile kalinca igneye basliycakmisiz,bu sefer eski dozun bir yuksegini kullancakmisim canim..bu tarz seyleri genelde pihtilasma seviyesine gore ayarliyorlar.cok cesitli seviyeleri var hangi mutasyonlara sahipsen ona gore veriyorlar.

Bende öyle düşünüyordum aslında ama sık oluyor diye gerek yok dedim ama alicam netten. Anladım o siteyi biliyorum oradan alicam bende bu ay ona göre yapıcam bide öyle deneyelim bakalım.
Hadi hayirlisi bakalim,cift cizginin en koyu oldugu gunu ve ertesi gunu iyi degerlendirmen lazimmis :) testi hergun ayni saatte yapcaksin ve cok sivi almadigin bir zamanda yapcaksin.mesela 2 saat cok su yada sivi bisey icmeden yap.

Kızlar yok mu güzel haberler eylül bebisleri gelsin artıkk burda iyi haberler duymak iyi geliyo :) bayramda sırf oğluşum için eşimin memleketine gidicem hiiicc kimseyle konusmucam agzimi bi acarsam iyi olmucak cünkü. Bebegimin ölmesinden beni suclu bulan cahil bi kayinvalidem var malesef galiba kadere inanci falan yok bi anne karnindaki bebegi nasil öldürebilir yaa hele benim gibi cok isteyen herseye dikkat eden biri doktorlar bile hic bi sebep bulamadi yavrumun genetik sonuclari hala cıkmadı ama niyeyse kadin beni sucluyo Rabbime havale ediyorum

Kızlar yok mu güzel haberler eylül bebisleri gelsin artıkk burda iyi haberler duymak iyi geliyo :) bayramda sırf oğluşum için eşimin memleketine gidicem hiiicc kimseyle konusmucam agzimi bi acarsam iyi olmucak cünkü. Bebegimin ölmesinden beni suclu bulan cahil bi kayinvalidem var malesef galiba kadere inanci falan yok bi anne karnindaki bebegi nasil öldürebilir yaa hele benim gibi cok isteyen herseye dikkat eden biri doktorlar bile hic bi sebep bulamadi yavrumun genetik sonuclari hala cıkmadı ama niyeyse kadin beni sucluyo Rabbime havale ediyorum
Sen o cahile bakma canim..moralini bozmasina izin verme..delimiyiz sanki canimizdan bir parcayi ihmal edelim..
Bende sadece kabristana gidip oglumu ziyaret etmek icin memlekete geldim,gelir gelmez hava karariyordu hic umursamadim dün ilk defa gittim bebegime..cok fena oldum yaa mahvoldum o kucuk mezari gorunce,aglama krizine girdim,topragi kazip oglumu ordan cikarmak istedim:KK61:
Ayrilamadim yanindan,topraga kapanip saatlerce agladim..giderkende onu orda birakip gidiyormusum gibi hissettim cok zor oldu :( canim cok yaniyor yaa,oysa ben bayramda bebegimle gelecektim ama simdi mezarina geldim:KK61:
Hayat cok acimasiz coooookkkkk:21:

Amin canim insallah..Allah yuzumuze baksinda bizimde minik kuslarimiz olsun insallah.
Evet canim bende hafif kan pihtilasmasi var,doktorumun deyimiyle pihtilasmaya egilimim varmis.benimki tup bebek oldugu icin transferden once folbiol ve benexol (b6 ve b12 ilaci) basladilar,hamileligim boyunca kullandim onlari.ayni zamanda transfer sonrasi dusuk doz kan sulandirici igne kullandim.dusuk doz igneyi her tup bebek yapana veriyorlar zaten ama kan testi yapilip hamilelik cikinca biraktiriyorlar normalde.ama benim pihtilasma oldugu icin birakmadim hamileligim boyunca kullandim.
Simdi kontrolden sonra doktor psikolojik olarak hazir hissettiginde tekrar dogal yoldan denemeye baslayabilirsin dedi,dogal yoldan olur mu bilmiyorum insallah olur hayirlisi..yeniden hamile kalmadan once aspirin yada folbiol vercekmisiniz dedim,yok hic bisey kullanmiycaksin dedi vermedi,hamile kalinca igneye basliycakmisiz,bu sefer eski dozun bir yuksegini kullancakmisim canim..bu tarz seyleri genelde pihtilasma seviyesine gore ayarliyorlar.cok cesitli seviyeleri var hangi mutasyonlara sahipsen ona gore veriyorlar.
Amin canm insallah insallah bebislerimiz olsun hepimizin de yuzlerimiz gülsün:) canm bilgilendirdigin icin cok tesekkurler şuan sadece bana folbiol verdi bakalim kan sonuclarim nasil cikicak merakla bekliyorum ins ciddi bsy yoktur hafiftir.Canm benim neden olmasn Allahim istedikten sonra hersy olur byle olmaz diye dusunme sakin bak benim arkdsm tup bebegi kac sene denemis olmams 6.yilda kendiliginden hamile kldi iki aylik kiz bebegi var seninde olur guzel dusun guzel olsun ;) normal dogum mu yapmstn sanki aklimda oyle kalms ne zmn hazir istersen dene cnm olur bebegin Allahin izniyle ins

Sen o cahile bakma canim..moralini bozmasina izin verme..delimiyiz sanki canimizdan bir parcayi ihmal edelim..
Bende sadece kabristana gidip oglumu ziyaret etmek icin memlekete geldim,gelir gelmez hava karariyordu hic umursamadim dün ilk defa gittim bebegime..cok fena oldum yaa mahvoldum o kucuk mezari gorunce,aglama krizine girdim,topragi kazip oglumu ordan cikarmak istedim:KK61:
Ayrilamadim yanindan,topraga kapanip saatlerce agladim..giderkende onu orda birakip gidiyormusum gibi hissettim cok zor oldu :( canim cok yaniyor yaa,oysa ben bayramda bebegimle gelecektim ama simdi mezarina geldim:KK61:
Hayat cok acimasiz coooookkkkk:21:

Canim benim yaa :( ben de ilk kez gitcem inan bilmiyorum napcam benim acım bana yetiyo zaten bide böyle yapiyo yaa ben daha fazla kahrolunca mutlu mu oluyo ki nasil agladimi görüyo bide Rabbim merhamet versin

Canim benim yaa :KK43: ben de ilk kez gitcem inan bilmiyorum napcam benim acım bana yetiyo zaten bide böyle yapiyo yaa ben daha fazla kahrolunca mutlu mu oluyo ki nasil agladimi görüyo bide Rabbim merhamet versin
Canim lutfen onemseme sen onu..ne dusunurse dusunsun umrunda olmasin..sevinenleri Allah goruyordur,cezalarini bulurlar insallah..boyle birseye sevinen insanlarin insanligindan süphe ederim vallahi..biz sadece sabirli olup Allaha dua edelim ki tekrar yasatsin bize anne olmayi..

Kızlar Günaydın bayram haftasına girmiş bulunmaktayız. Çifte bayram yapmak isterdim o yüzden içim biraz buruk :cry: ama inşallah en yakın zamanda gözümüzün nuru bebeklerimiz annelerinin göbuşlerine yerleşir:anneadayı::anneadayı::anneadayı:. Evimize yuvamiza mutluluk getirir inşallahhhh:KK68::KK68: Amin deyin bakiyim sizde :KK45:

Bendede bir baş ağrısı Peydah oldu üç gündür hafif hafif ağrıyor nerden çıktı bu simdi ya geçmedi gitti stres yaptı bende ilaç kullanmayı pek sevmiyorum ama bugun ağrı kesici iceyim bari yoksa geçmeyecek

Kızlar Günaydın bayram haftasına girmiş bulunmaktayız. Çifte bayram yapmak isterdim o yüzden içim biraz buruk :cry: ama inşallah en yakın zamanda gözümüzün nuru bebeklerimiz annelerinin göbuşlerine yerleşir:anneadayı::anneadayı::anneadayı:. Evimize yuvamiza mutluluk getirir inşallahhhh:KK68::KK68: Amin deyin bakiyim sizde :KK45:
Amiiiinnnnn insallah insallah :))

olamaazzz olamaazzz nerdesin kuzum. Sen neler yaptın canım kırkın çıkmışmıydı. korunmayi ne zaman bırakacaksin
Canimmmm memlekete geldim oglumu ziyaret etmek icin :( cok zor oldu yaa aglamaktan kendime gelemedim..topraga kapanip saatlerce agladim,yanindan ayrilamadim,donerken sanki onu orda birakip gidiyormusum gibi hissettim,o topragi kazip ordan cikarmak istedim bebegimi:KK61:
Bende gecen persembe kontrole gitmistim doktor kendini iyi hissettiginde iliski olabilir dedi..ben korunmayi dusunmuyorum canim,akisina birakcam,onumuzdeki ay ovulasyon testi alcam netten ona gore tek iliskiyle erkek bebegi yakalamaya caliscam:eek:
Napim yaaa cok istiyorum oglum olmasini..ruyamda da ne gorsem hep kiz bebek olcak demekmis..kizim olsunda istiyorum ama once oglumun yerine tekrar oglum olmasini istiyorum:KK61:

Back
X