- 12 Aralık 2014
- 463
- 258
- 123
- 36

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim cok cok zor yasadiklarimiz bende her bebek gordugumde benim nasil bir kaderim varmis diyorum hala yasadiklarima inanamiyorum kabullenemiyorum sanki hala karnimda gibi oglusum ama yoklugunu dusununce cildiricak gibi oluyorum ama canim toparlanmaya mecburuz ayakta durmaliyiz kendini lutfen birakma daha kotu oluruz hastalaniriz lutfen toparlan...iyi olalim ki Allahim yine anneligi yasatsin bize guzel gunlerimiz olsun insallah...cahil insanlara gelince cnm benide cok uzduler nasil anlamadin hareketsizligini dye nasil olur dye beni suclar gibi konustular hatta hastanede bunu soruyorlar ben mahvolmusumHerkes alisveris yapiyor..kimisi hamile,kiminin kucaginda,kiminin yaninda..bebekleri gordukce kaderime küsüyorum yaa..aglamaktan helak oldum.dogum sonrasi kalan kilolarim,göbegim..gobegime baktikca icinin bos olmasi..Allahim insallah tekrar doldursun gobeklerimizi.
Buraya gelince de ister istemez birileriyle karsilasiyorum,doktor hatasindan kaybettin diyenler,nazar olmus diyenler,nasil anlamadin diyenler..cahil cahil konusuyorlar yaa cildircam icim parcalaniyor.ben hareketlerini hissedemeyince hemen kostum hastaneye, bilsem 1 sn bile beklemez sezaryen olurdum,nerden bilcektim kordon dolanacagini..bide cahil insanlara laf anlatiyoruz yaane yapcaktim durduk yere erkenden bebegi aldirsamiydim yani
bu seferde erken alindigi icin bi sorun ciksaydi kendimi nasil affederdim.37 hafta yeni bitmisti zaten.bu insanlar ne kadar kolay konusuyorlar yaa..bekara kadin bosamak kolay olurmus..
Evet canim cok haklisin..ama iste elimde olmadan cok yipratiyorum kendimi,bak hemen hastalandim belkide psikolojim bozuk oldugu icin hastalandim,ateslendim hemen,vucudum dökuluyor..Canim benim cok cok zor yasadiklarimiz bende her bebek gordugumde benim nasil bir kaderim varmis diyorum hala yasadiklarima inanamiyorum kabullenemiyorum sanki hala karnimda gibi oglusum ama yoklugunu dusununce cildiricak gibi oluyorum ama canim toparlanmaya mecburuz ayakta durmaliyiz kendini lutfen birakma daha kotu oluruz hastalaniriz lutfen toparlan...iyi olalim ki Allahim yine anneligi yasatsin bize guzel gunlerimiz olsun insallah...cahil insanlara gelince cnm benide cok uzduler nasil anlamadin hareketsizligini dye nasil olur dye beni suclar gibi konustular hatta hastanede bunu soruyorlar ben mahvolmusumbebegim vefat ettiginde bir gn gecmisti yinede karnmda yer degstryrdu doktoruma syledigimde oynar savrulabilir demisti hatta rahimim morarmis nasl oluyor hala anlayamdm doktorum sadece goguste yumusama olurmus ordan belli olur demsti,hatta ben kendimi sucluyrdm anlayamdm dye doktorumda bana anlatti oda yasamis ikinci bebegi kordon dolanmasi yuzundn kybetmis doktorken bile anlayamms ama cahil insanlar anlamiyr ve teselli edicekleri yerde daha cok uzuyorlar cnm takma hicbirini de hic kimse bizi anlayamaz
![]()
Insallah canim insallah..doyamayiz tabiki ahh yeterki olsun.neler alirim ben bitaneme,kucuk askima..sabirla bekleyelim insallah yuzumuz guler..olamaazzz canım lütfen kendini bu kadar üzme bak burada biz birbirimize destek olacağız. bizimde çocuğumuz olacak bunu düşün sakın üzüntüye umutsuzluğa kapilma bende bugün alışverişe çıktım sanki hususî yapıyorlar gibi sürekli karşıma hamile kadinlar çıktı çok üzüldüm ama ne yapayım bi gün bizde bu mutluluğu tadacagiz çocuklarımızı sevecegiz doyana kadar gerçi ben ona asla doymam da
.çocuklarımıza kıyafetler alacağız onunla oyunlar oynayacağız ben inanıyorum Rabbim bizede verecek geride kalacak bu acı günler.
Cok gecmis olsun canm kendine iyi bak toparlan biran once ins.Hangimiz isterdik canim boyle olucagini hepimiz bebeklerimizi sabirszlikla bekledik herseylerini aldik sadece eksik bebeklerimizdi odasina giriyorum sessiz sakin bebek takiminin ustu ortulu hic boyle hayal edermiydik odalarimiz nese saçickti gulucuklerini duyucaktk mis gbi bebek kokucakti ama olmadi kader grdi araya hepimizin yuregi yarali ins bundan snra cok guzel gunler bekliyordur hepimizi bebeklerimze ins kisa surede kavusurz Allahim en hayirlililarini en uzun omurlulerini nasip etsin hepimize ins canim senin de hayrli oglusun olur benmde ins Allah gnlumuze gre versn hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez ama insan yinede istyr gozum kalmadi desem yalan sylemis olurum oglum olmasini cok isterim yine ksmet...canm olmaz dye dusunme arkadasmnda 6 yl snra kendilignden oldu hic belli olmaz bakarsn denedigin ay olur herseyn hayirlisi olsnEvet canim cok haklisin..ama iste elimde olmadan cok yipratiyorum kendimi,bak hemen hastalandim belkide psikolojim bozuk oldugu icin hastalandim,ateslendim hemen,vucudum dökuluyor..
Doktorumda bana bu isler saniyelik gelisen olaylar dedi,sen hastanede yatsaydin bile her dk nst olmayacagina gore,arada bi zamanda bile olabilirdi dedi..ya biz icimizde bir can tasiyoruz,doguma az kalmis ihmal edermiyiz hic..onlar bizim canlarimiz,canimizdan bile ote..cok ozluyorum oglumuhepimiz ayniyiz eminim.ozluyoruz,buruguz,huzunluyuz..acaba yeni bebeklerimiz olunca nasil hissedicez kendimizi..biran once zaman gecse yeniden olsa da biraz ferahlasak..baskalarinin cocuklarina bakip icimin yanmasindan cooookk sıkıldım..biktim yaa..oncesinde de tup bebek tedavisiyle ugrasirken olcakmi olmayacakmi diye dusunmekten,basarmisken tamda sonuna gelince kaybetmekten kendimi ne kadar kotu hissettigimi anlatamam..dogal yoldan olmasi icin dua ediyorum,olmazsa tup bebek tedavisini tekrar yasamak bile canimi sıkıyor..hep erkek bebek istemistim,tekrar oglum olurmu onu bile bilmiyorum..kizim olsada cok severim hemde cok..ama once oglusum olsun
Hepimizin gonlunun muradi olsun insallah..dedigin gibi mecbur sabredip yolumuza devam etmemiz lazim..Allahim insallh burda sevinclerimizi ve yeni bebeklerimizi konusmayi nasip etsin![]()
Insallah oyle bir sansim olur canim benim..tek umudum o..hemde cooookkk yaraliyiz..olmusken kaybettik cok cok aci..rabbim yeniden nasip etsin.onumuzdeki ay ovulasyon testi alicam canim,cift cizginin en koyu oldugu gunun ertesi gunu yumurta catlamis oluyomus,ozaman tek iliskiyle erkek bebek olma olasiligi yuksekmis cok arastirdim,oyle olan cok fazla.bide ilginctirki adet bitiminin hemen sonundaki birkac gunluk iliskiyle de oglu olan cok fazla kisi var..oysaki adet sonrasi iliskiden kiz bebek olur derler..hayirlisi insallah.bunlar aklinda olsun deneyelim gorelim.belki muradimiza ereriz.Cok gecmis olsun canm kendine iyi bak toparlan biran once ins.Hangimiz isterdik canim boyle olucagini hepimiz bebeklerimizi sabirszlikla bekledik herseylerini aldik sadece eksik bebeklerimizdi odasina giriyorum sessiz sakin bebek takiminin ustu ortulu hic boyle hayal edermiydik odalarimiz nese saçickti gulucuklerini duyucaktk mis gbi bebek kokucakti ama olmadi kader grdi araya hepimizin yuregi yarali ins bundan snra cok guzel gunler bekliyordur hepimizi bebeklerimze ins kisa surede kavusurz Allahim en hayirlililarini en uzun omurlulerini nasip etsin hepimize ins canim senin de hayrli oglusun olur benmde ins Allah gnlumuze gre versn hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez ama insan yinede istyr gozum kalmadi desem yalan sylemis olurum oglum olmasini cok isterim yine ksmet...canm olmaz dye dusunme arkadasmnda 6 yl snra kendilignden oldu hic belli olmaz bakarsn denedigin ay olur herseyn hayirlisi olsn
Bende hiç bir yere gidemiyorum.kafan dagılsın biraz başka yerlere git diyorlar ama kızımı bırakıp gidememki.başka şehire gidemem kızmı bırakamam gibi gelşyor bunu bile vicdan yapıyorumEvet canim memlekette malesef..ben baska sehirde yasiyorum,gelmek istemiyordum ama oglumu ziyaret etmek icin geldim![]()
Amin canim insallah.olur olur canim guzel dusunelim guzel olsun hepimizden guzel haberler gelsin insallah gonlumuze gore versin hepimizin aminnnnn...canm cok sevindim hayirlisi olsun bakalim kesinlikle al bende almayi dusunuyrm korunmayi brakinca,bende ogluma hamile kaldigimda sogan suyu kullndgm icin adetten hemen snra denememstk cok iyi hatrlyrm sgan suyunu icmeyi brktm 12.gun basladk devam ettk adete kdr korunmadan oglusum olmstu ins yine olur ikimizinde,yumurtlama gnu dene cnm bde biyerde ymrtlama oncesi iki gun de erkek olurms bde beslenmen nasl cnm bol kirmizi et tuket protein agrlikli beslen bde alkali beslen cnm asitik beslenmyckmssn arada limon ye alkaliymisInsallah oyle bir sansim olur canim benim..tek umudum o..hemde cooookkk yaraliyiz..olmusken kaybettik cok cok aci..rabbim yeniden nasip etsin.onumuzdeki ay ovulasyon testi alicam canim,cift cizginin en koyu oldugu gunun ertesi gunu yumurta catlamis oluyomus,ozaman tek iliskiyle erkek bebek olma olasiligi yuksekmis cok arastirdim,oyle olan cok fazla.bide ilginctirki adet bitiminin hemen sonundaki birkac gunluk iliskiyle de oglu olan cok fazla kisi var..oysaki adet sonrasi iliskiden kiz bebek olur derler..hayirlisi insallah.bunlar aklinda olsun deneyelim gorelim.belki muradimiza ereriz.
Hmm 12.gunden baslayinca da erkek olabiliyormus demekki :) her gun mu, gun asirimi olmustu calisma? Bakalim ovulasyon testini kullaninca neler olacak,insallah tutar dogal yoldan,ikinci ogluslarimiz gelsin biran once aminnnnn :)Amin canim insallah.olur olur canim guzel dusunelim guzel olsun hepimizden guzel haberler gelsin insallah gonlumuze gore versin hepimizin aminnnnn...canm cok sevindim hayirlisi olsun bakalim kesinlikle al bende almayi dusunuyrm korunmayi brakinca,bende ogluma hamile kaldigimda sogan suyu kullndgm icin adetten hemen snra denememstk cok iyi hatrlyrm sgan suyunu icmeyi brktm 12.gun basladk devam ettk adete kdr korunmadan oglusum olmstu ins yine olur ikimizinde,yumurtlama gnu dene cnm bde biyerde ymrtlama oncesi iki gun de erkek olurms bde beslenmen nasl cnm bol kirmizi et tuket protein agrlikli beslen bde alkali beslen cnm asitik beslenmyckmssn arada limon ye alkaliymis
Tamam canim ben bol bol et yiyim,hamileyken eksiden tiksinmistim limonu zor yiyorum hala ama arada yerim,bide ph si yuksek su icmemiz lazim biliyorsundur,ben yillardir en yuksek olani iciyorum.eslerimize de yedirelim ozaman bol bol protein..ben hamileyken inanilmaz et ve peynir yerdim,cok canim isterdi.bide cok tatlici olmustum,oglusum canimi hep tatli cektirmisti,kiyamam benim gül yuzlu oglumAmin canim insallah.olur olur canim guzel dusunelim guzel olsun hepimizden guzel haberler gelsin insallah gonlumuze gore versin hepimizin aminnnnn...canm cok sevindim hayirlisi olsun bakalim kesinlikle al bende almayi dusunuyrm korunmayi brakinca,bende ogluma hamile kaldigimda sogan suyu kullndgm icin adetten hemen snra denememstk cok iyi hatrlyrm sgan suyunu icmeyi brktm 12.gun basladk devam ettk adete kdr korunmadan oglusum olmstu ins yine olur ikimizinde,yumurtlama gnu dene cnm bde biyerde ymrtlama oncesi iki gun de erkek olurms bde beslenmen nasl cnm bol kirmizi et tuket protein agrlikli beslen bde alkali beslen cnm asitik beslenmyckmssn arada limon ye alkaliymis
Canim benim oglusum yanimda degil malesef,yasadigimiz sehirde ne kadar kaliriz belli degil,yerlesmeye henuz karar vermedik..oyuzden memlekette olsunki en azindan arada sirada gidilir dedim..amaannnn hayat cok zor..Bende hiç bir yere gidemiyorum.kafan dagılsın biraz başka yerlere git diyorlar ama kızımı bırakıp gidememki.başka şehire gidemem kızmı bırakamam gibi gelşyor bunu bile vicdan yapıyorum
Canım ya emin ol hepimiz ayniyiz ama elden bişe gelmioo keşke gelse yapmazmiydik sen sakin çevre aldırış etme ben hiç kimseyi umursamiorumm onlar bilemez bizim ne yasadigmizii biz çok çetin sınavdan geçiyor zz bazan Rabbim affetsunn saçma sapan şeler gelio aklıma ama diorum ya sınav zorrr cokk zor inss bu son en son en acı sınav olurdaa birdaha yasamayizzz bak ben bu ayda adet oldumm yüzüm yerlerde bakalım inş hayırlı zaman en kisa zamandır da kavusrz bebeklerimüze bende senin gibi oğluma dayanamıyorum aynı bana benziyordu çok güzeldi bebeğim ben aynalar aa kstummm bakmıyorum hicc çünkü yüzüm aynı oğlum nasıl ciğeri m yanioo alev alev yüreğim yumruk yeri ii Allahım yardım etsin bırakmasinn bizi yoksa bende kafayı yemek üzereyimmmCanim benim oglusum yanimda degil malesef,yasadigimiz sehirde ne kadar kaliriz belli degil,yerlesmeye henuz karar vermedik..oyuzden memlekette olsunki en azindan arada sirada gidilir dedim..amaannnn hayat cok zor..
Aslinda yakin yerlere gidip biraz ferahlayabilirsin iyi geliyor canim..prensesin herzaman senin icinde,kalbinde zaten..
İşte ne bilim galiba buda ana yüregi denilen olay.uzak olması daha iyi benim yarım saatlik yolda yavrum ama hergün gitmeme iizn vermiyorlarCanim benim oglusum yanimda degil malesef,yasadigimiz sehirde ne kadar kaliriz belli degil,yerlesmeye henuz karar vermedik..oyuzden memlekette olsunki en azindan arada sirada gidilir dedim..amaannnn hayat cok zor..
Aslinda yakin yerlere gidip biraz ferahlayabilirsin iyi geliyor canim..prensesin herzaman senin icinde,kalbinde zaten..
Artik hangi gun tuttu bilmiyrm canim ymrtlama gunune yaklasmstm yani gun asiri 12.gnden itibaren baslamistik calsmalara telefonuma prgram indirmistm o hafta gebelik orani var dyrdu ve oglum olmustu cok sevinmstm keske kavusablseydim de ins bu sefer kavusucaz cnmHmm 12.gunden baslayinca da erkek olabiliyormus demekki :) her gun mu, gun asirimi olmustu calisma? Bakalim ovulasyon testini kullaninca neler olacak,insallah tutar dogal yoldan,ikinci ogluslarimiz gelsin biran once aminnnnn :)
Evet tatlim aynen bende oyleydim hatta hamile kaldigimi bilmiyrdum ilk canim kofte ekmek cekmsti bde brownie ins yine saglikli uzun omurlu ogluslarimiz olur hayrlisi olsun canm hepimizin bebegi olsun ins.sen proteine agrlik ver esinde canm ikinizde oyle beslenin bir ara alkali su iciyrdm cnm saka su ph yksek hamile kalinca biraktm odem atyr dye zararlimidir dye dusundum kuruntu yaptm simdi tekrr baslayim aslinda iyi olur cnm hatrlattgn icin saol :)Tamam canim ben bol bol et yiyim,hamileyken eksiden tiksinmistim limonu zor yiyorum hala ama arada yerim,bide ph si yuksek su icmemiz lazim biliyorsundur,ben yillardir en yuksek olani iciyorum.eslerimize de yedirelim ozaman bol bol protein..ben hamileyken inanilmaz et ve peynir yerdim,cok canim isterdi.bide cok tatlici olmustum,oglusum canimi hep tatli cektirmisti,kiyamam benim gül yuzlu oglum![]()
Canim hergun gidince de cok yipranirsin.ben geldigimden beri gidiyorum ama inan yaslandim yaa,o kücucuk yeri gordukce kalbim bin parcaya bolunuyorİşte ne bilim galiba buda ana yüregi denilen olay.uzak olması daha iyi benim yarım saatlik yolda yavrum ama hergün gitmeme iizn vermiyorlar![]()
Evet canim bende cok uzun suredir saka iciyorum ph si 8.22..en yuksek o..hamileyken de hep onu ictim.insallah kavusuruz yeni bebeklerimize canim benim..bitsin artik acilar,bizimde yuzumuz gulsun yaa..bol bol et yiyelim ozaman :)Evet tatlim aynen bende oyleydim hatta hamile kaldigimi bilmiyrdum ilk canim kofte ekmek cekmsti bde brownie ins yine saglikli uzun omurlu ogluslarimiz olur hayrlisi olsun canm hepimizin bebegi olsun ins.sen proteine agrlik ver esinde canm ikinizde oyle beslenin bir ara alkali su iciyrdm cnm saka su ph yksek hamile kalinca biraktm odem atyr dye zararlimidir dye dusundum kuruntu yaptm simdi tekrr baslayim aslinda iyi olur cnm hatrlattgn icin saol :)
Demekki tam yumurtan catladigi zamanlara denk gelmis canim benim,yine aynisini yap :) bende iste onumuzdeki ay deniycem bakalim,hayirlisiyla kavusalim yine ogluslarimiza insallahhhhArtik hangi gun tuttu bilmiyrm canim ymrtlama gunune yaklasmstm yani gun asiri 12.gnden itibaren baslamistik calsmalara telefonuma prgram indirmistm o hafta gebelik orani var dyrdu ve oglum olmustu cok sevinmstm keske kavusablseydim de ins bu sefer kavusucaz cnm
Ahh canm kiyamam ben sana ya ne zor bir snavdr buCanim hergun gidince de cok yipranirsin.ben geldigimden beri gidiyorum ama inan yaslandim yaa,o kücucuk yeri gordukce kalbim bin parcaya bolunuyorbizler yarali anneleriz..
Evet canim demek ki oyle denk geldi dogru olabilir yumurtlama zamnina erkek denk gelmesi. ins yine denk gelir cnm hayirlisiyla hayirli uzun omurlu evlatlarimz olsun ins da yakisikli minik erkeklerimiz olur :)hayirlisi olsun cnm simdiden o testle denersn ins hemen tutarDemekki tam yumurtan catladigi zamanlara denk gelmis canim benim,yine aynisini yap :) bende iste onumuzdeki ay deniycem bakalim,hayirlisiyla kavusalim yine ogluslarimiza insallahhhh