Sezeryan görüntüsü

Eyrana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
505
381
44
merhaba beni rahatsız eden bir durum var.ben iki sezeryanlıyım ilkinde görüntüde her şey normaldi.ikinci sezeryandan sonra dikişe değilde dikişin bir parmak üstünde sol Tarafım yukardan bakınca sağ tarafa göre daha Şiş duruyor.yani karnım yukardan bakınca biraz yamuk duruyor benim ki gibi olan var mı ? Yani normal birşeyse görüntüsünden dolayı felan takmayacağım kafama arkadaşlar.Bu arada ikinci sezeryan olalı altı ay oldu

merhaba beni rahatsız eden bir durum var.ben iki sezeryanlıyım ilkinde görüntüde her şey normaldi.ikinci sezeryandan sonra dikişe değilde dikişin bir parmak üstünde sol Tarafım yukardan bakınca sağ tarafa göre daha Şiş duruyor.yani karnım yukardan bakınca biraz yamuk duruyor benim ki gibi olan var mı ? Yani normal birşeyse görüntüsünden dolayı felan takmayacağım kafama arkadaşlar.Bu arada ikinci sezeryan olalı altı ay oldu

ben de iki kez sezeryan oldum. geçen ay da yumurtalıktan ameliyat oldum kesik sezeryan kesiği gibi. benim de sol taraf daha şiş duruyor. doktorum buna birşey şişliği dedi anlamadım :) zamanla geçer dedi.

Inşallah zamanla geçer canım benim doktorumun yorum yapmaması beni düşündürdü oda deseydi olabilir felan diye neyse sonuçta ultrasonla bakıldı birşey çıkmadı çok şükür

X