- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
sana canı gönülden katılıyorum arkadasım allah bebeğini haıyrlı bir sekilde doğurmanı nasip etsinikinci bebeğimi bekliyorum 39+3 olduk....ilki normaldi.tek duam bunun da normal olması ama hayırlısı bakalım...
sezeryan diye öve öve bitiremediğiniz şey bir ameliyat sonuçta....çok fazla yorum yapmadan tek br şey diyeceğim.tüm dünyada doğum oranlarına bi bakın.türkiye kadar sezeryan var mı keyfi yapılan????
madem bu kadar iyi bişey neden bütün dünya normal diyor??bütün annelik kursları neden normal doğuma hazırlıyor?
burda üç beş tecrübeli annenin fikri yerine araştırmalara,çalışmalara istatistiklere ve uzmanların sözlerine bakmanızı tavsiye ederim...
ayrıca daha 14 15 haftada bunun stresini yaşamayın.tadını çıkarın.ve bırakın doğa işini yapsın....bırakın bebeğiniz istediği gibi gelsin onu zorlamayın...
hekimlerin meşhur bir sözü vardır:hiç bir uçak havada hiç bir bebek karında kalmaz :))))
mutlu günler....
======================Bence bir doğum zor olacaksa sezeryanı da zor normalide. Ben sezeryan olmak zorunda kaldım. Buradaki yorumları okudukça hüngür hüngür ağladım korkudan öldüm. O kadar cok normal doğum istiyordumki . Allaha şükür cok kolay oldu. Spinal sezeryan oldum. Ne belim ağrıdı ne başım . Bir kere doğumda hastane cok önemli . 4. Gün kalktım . Dikiş yerlerim ilk iki gün ağrıdı tuvaletimi falan yaparken ama normal doğumda da var dikiş sonuç olarak. Size sezeryanı övmüyorum.Eğer doğumunuz zor olacaksa 20 dikiş içten 20 dikiş dıştan normal doğum yapanlar bile var. Biraz da kader kısmet diyorum ben. Hm bi de o korkunç ağrılarla uyanma falan olmuyor spinalde . Ben mi doğurdum kim doğurdu anlamadan çıktım ben . Yani sezeryana mecbur kalan arkadaşlar doğumdan önce yaşadığım korku stresin yanında doğum yapmak hic kaldı. Korkulacak hic birşey yokmuş . Allah bekleyenlere kolay doğumlar nasip etsin
======================
Merhaba zap zup,
aslinda haklisin, bir dogum zor olacaksa oluyor sekli fark etmiyor. Burada ki yorumlari okudugumda agladim demissin, hangi yorumlari ?
Dogumda hastane, doktor ve ekibi cok önemli, ayrica psikolojide cok önemli etkendir diye düsünüyorum. Ben henüz dogum yapmis biri degilim, hamilede degilim su an ama, bende düsünüyorum artik hamile kalmayi, iki düsükten sonra... Insallah su mübarek 3 aylarda nasip olur. Senin dogumdan önce ki yasadigin stresi inan anlayabiilyorum, cünkü ayni korkular icindeyim.. insallah zamani gelince Rabbim bizede hayirli bir dogum ve sonrasi nasip eder... sevgiler selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?