- 19 Şubat 2015
- 215
- 72
- Konu Sahibi busrapapatya33
Benım kan testi yaptırmam gerekıyor ve Babamın SGK sından yararlanıyorum. Bu testi yaptırdığımı öğrenmemeleri gerekiyor. SGK kullanmadan farklı ücretle kan testi yaptırbilr miyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel degilse ne testi yaptırcaksınBenım kan testi yaptırmam gerekıyor ve Babamın SGK sından yararlanıyorum. Bu testi yaptırdığımı öğrenmemeleri gerekiyor. SGK kullanmadan farklı ücretle kan testi yaptırbilr miyim ?
Kanda hamilelik testiözel degilse ne testi yaptırcaksın
poliklinikler genelde çogu testi kimliksiz yada sadece isim sorarak yaparlar
Bunu için eczanede satılan testler var hemen çıkıyor olmazmıKanda hamilelik testi
Denedim negatif çıktı. Aslında 2. Adetimi oldum. Ama korkuyorum yinede. Emın olmak istiyorum.Bunu için eczanede satılan testler var hemen çıkıyor olmazmı
2. Adet derken? adet olduysan korkmana gerek yok. ayrıca bu kadar korkuyosan korunma yollarından birini seçsen iyi edersinDenedim negatif çıktı. Aslında 2. Adetimi oldum. Ama korkuyorum yinede. Emın olmak istiyorum.
Yani bidaha yapmayı düşünmüyorum. 2 adetımde normal adet gibiydi. Pıhtılıydı ve kırmızıydı. Mıktarı yerindeydi. Tam gunumde olmustum ama..2. Adet derken? adet olduysan korkmana gerek yok. ayrıca bu kadar korkuyosan korunma yollarından birini seçsen iyi edersin
değilsin, en azından söylediklerinden böyle anlaşılıyor. sanırım boşalma olmamış, sürtünmeden çocuk olsa burası çocuk kaynardı. o işler öyle kolay olmuyor. korkma boşunaYani bidaha yapmayı düşünmüyorum. 2 adetımde normal adet gibiydi. Pıhtılıydı ve kırmızıydı. Mıktarı yerindeydi. Tam gunumde olmustum ama..
Boşalma olmadı zevk suyu da çok az oldu sanırım. Yumurtlama gunumde surtundugumuz için korkuyorum.değilsin, en azından söylediklerinden böyle anlaşılıyor. sanırım boşalma olmamış, sürtünmeden çocuk olsa burası çocuk kaynardı. o işler öyle kolay olmuyor. korkma boşuna
Gerçekten bı daha yapmıycam canım. Zaten ilşkiden sonra bi süre yürüdüm. Ama 1,5 aydır sureklı aklımdayok canım yok değilsin. bizim burda bi amuda kalkmadığımz kalıyor hamile kalmak için. tekrar söylüyorum, bu kadar korkuyosan ya yapmıcan yada önlemini alcan.
Bunu için eczanede satılan testler var hemen çıkıyor olmazmı