• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcaktan ağlıyorum

Vantilatör var ise yaramıyor.urfanin bir ilçesinde yaşıyorum.suroye sınırla çok yakınım .ordan da esinti geliyor .tabiki açık çok kötü durumda değiliz.alabilir sınırlarını zorlarsa
Oralar cok sicak olur.Sartlari zorlayin klima alin.Kendinize eziyet etmeye gerek yok.Baska seyden kisin bundan kismayin.mitsubuti az pahali 5-6bin 18 ligi.Ev kucukse 12lik yeter o daha ucuz.Biz hic kapatmiyoruz.Gunduz bir bazen iki ,gece iki yerde ,misafir varsa uc yerde calistiriyoruz en az ve genelde 100 max 150 tas catlasin 200 fazla geliyor herzamankinden.Degmez.Oralarda kisin yakit az olur denklesir.
Daykin daha ucuzmus az uakiyormus ama mitsubuti gibi az yakmaz bence.

Vantilatorun onune bir kase buz koyup karsisina oturun,
Ayaginizi da soguk su dolu bir legene koyun, su isindikca buz atin. Ayaginiz ve basiniz soguk oldukca kalan yerleriniz de serinler.
Ben de bir ara klima yokken islak sacla vantilator karsisinda sinuzit olmustum iki hafta basim agrimisti.

Vantilatör var ise yaramıyor.urfanin bir ilçesinde yaşıyorum.suroye sınırla çok yakınım .ordan da esinti geliyor .tabiki açık çok kötü durumda değiliz.alabilir sınırlarını zorlarsa
Bende urfaliyim hamilelikte çok zor Urfa gerçekten... Dedikleri gibi bı vantilatör alsa bari .. viransehirdesiniz herhalde :(

Kızlar kredi kartın vardı ama dün bulamadım.bankayi aradim yeni kart istedim.kartik gelince ilk iş internetten sipariş vermek çünkü burada klima satan yerlere pek güvenemiyorum kaçak vs olabilir diye ...bakalim artık internetten sipariş verince kaç güne gelecek ..keske dediginiz gibi yaz basında yapsaydım.ama aile bütçesini düşünüp yapmadım....
Taktirmaya adam arayacaksin oyle netten..Iklimsa ya git al taksit yaptir eve gelip taksinlar.Serin serin otur mis gibi.

Bazikari demis ki premseslk yapacak ..onun için değil ilk başta sıkışırız diye düşündüm.sonra da eşim ise başlayınca daha çok üzüldüm çünkü onun düşünmesini çok ama çok isterdim . Eşimden şimdiye kadar maddi hiçbirşey beklemedim.bunu maddi acıdan değil manevi acıdan beni düşünsün istedim . Ama düşünmedi .ona da kırgınlığım çok fazla...
Ya takma .Olsen su vermezler zaten muhatab insanlarimiz.Kendini dusun sen.

Arkadaşlar maaşımın nerdeyse hepsi krediye gidiyor.o yüzden her istediğimi yapamayabiliyorum.ogluma oda takımı almak için klima almayım diye düşündüm kendi kendime .Sonra baktım dayanamıyorum .yorumlarin hepsini okuyamadım...kusura bakmayın.olumsuz yorum yapanlara bisey diyemem herkeisn kendi düşüncesi:) ama bir arkadaş demiş ki keşke hamile olsam da sıcaktan yansam ..insallah rabbim en kısa sürede bebek sahibi olmasını nasip etsin.ama dua ederken de hayırlısını edelim bence ...

Arkadaşlar maaşımın nerdeyse hepsi krediye gidiyor.o yüzden her istediğimi yapamayabiliyorum.ogluma oda takımı almak için klima almayım diye düşündüm kendi kendime .Sonra baktım dayanamıyorum .yorumlarin hepsini okuyamadım...kusura bakmayın.olumsuz yorum yapanlara bisey diyemem herkeisn kendi düşüncesi:) ama bir arkadaş demiş ki keşke hamile olsam da sıcaktan yansam ..insallah rabbim en kısa sürede bebek sahibi olmasını nasip etsin.ama dua ederken de hayırlısını edelim bence ...

Sonuc ne peki ?
Aliyor musun klimayi
Yoksa esin mi dusunup akil edicek ?

Bazı arkadaşlar avukat galiba?
Hayır o kadar şey önerildi klimaya yok vantilatöre yok duşa yok ona yok buna yok ne yapılması bekleniyor? Buraya konu açınca serinliyor mu konu sahibi?
Bir tek Urfa mı çoook sıcak? Konu sahibi istediğini alır ama asıl istediği eşinin jest yapması. Bunu da açıkça söyledi zaten. Sonra abartma deyince anlayışsız oluyoruz. Enteresan. :işsiz:

Canım ben çalışıyorum öğretmenim zaten ...mevzu çalışmak değil .esim duusnmuyor .eşimde memur
Niye kendi maaşınızla gidip klima almıyorsunuz? Kartınızı eşinize verdiyseniz ya da ona sormadan kendi paranızı harcayamıyorsanız ağlayacak çoooook şeyiniz var demektir

Esine söyle bebegin sagligi icin benim bu sicaga maruz kalmamam lazim de.Dinlemiyorsa ailenin yanina git.Kalsin /yapayalnız.Evin gunes görmeyen tarafinda oturun.pamuklu ince giysiler giyin.bol maden suyu ayran limonata yapin için.bu acimasiz adam bsba olacsk kenara elinize gecen parayi atin.kocaya soylemeyin.cocuga da böyle pintilik ederse isiniz var demektir.kolay gelsin

Çalışiyormussunuz gidip kendiniz alın işte bu aya kadar niye bekledinizki

Bu arada sağlıcakla bebisinizi kucaginiza alırsınız ins

Yazdi ya kocasi akil etcek benim karim sicakta napiyo diye dusuncek :110:
Kk daki piremses kadınları okudukça erkeklere acır oldum. Adamın karısı değil çocuğu sanki. Bazı kadınlar kendilerini yetersiz zayıf göstermekten ne fayda bekliyor anlamıyorum. Adama bir sevimli görünürsün iki erkeklik egosunu yükseltirsin de üçüncü de eeeh be dedirtirsin yani. Benim ergen çocuğum olsa da klima diye ağlasa yarabbim yoksa akıldan yana eksik mi diye düşünürüm

Yazdi ya kocasi akil etcek benim karim sicakta napiyo diye dusuncek :110:
Kk daki piremses kadınları okudukça erkeklere acır oldum. Adamın karısı değil çocuğu sanki. Bazı kadınlar kendilerini yetersiz zayıf göstermekten ne fayda bekliyor anlamıyorum. Adama bir sevimli görünürsün iki erkeklik egosunu yükseltirsin de üçüncü de eeeh be dedirtirsin yani. Benim ergen çocuğum olsa da klima diye ağlasa yarabbim yoksa akıldan yana eksik mi diye düşünürüm

Ben sicaktan nefret ediyorum.
Hamileyken hic cekemezdim sanirim.
Neyseki yaz bastirmadan bebegimiz dogdu.
Cok sicak gunlerde kendimi islatip vantilator karsisinda oturuyorum.
Siz yapmayin tabi Allah korusun hasta olursunuz.
Ben zaten sogukcu oldugumdan hastaliga sebep olmuyor dayanikliyim.
Yerinizde olsam dustan cikmam.

Back
X