• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcaktan ağlıyorum

Bazı arkadaşlar avukat galiba?
Hayır o kadar şey önerildi klimaya yok vantilatöre yok duşa yok ona yok buna yok ne yapılması bekleniyor? Buraya konu açınca serinliyor mu konu sahibi?
Bir tek Urfa mı çoook sıcak? Konu sahibi istediğini alır ama asıl istediği eşinin jest yapması. Bunu da açıkça söyledi zaten. Sonra abartma deyince anlayışsız oluyoruz. Enteresan. :işsiz:

Anlayis gosterdik zaten 2 konuda cesit cesit fikir geldi ki zaten bunun 2 yolu var
1)klima almak
2)vantilator.
Urfanin sicakligini ogrenince vay anasini deyince tuh tuh yazik deyince ne faydasi var.
Cok empati yapiyosa birileri alsin bi klimada yollasin madem
Hamile duasi alir
Te Allam ya :kahve:

Aman yarabbi hamile olunca boyle mi oluyor? Esi sicaklarda bunaldigini anlayip klima taktirmadi diye aglayanini mi ararsin yoksa "ayh benim kocisim taktirdi cunku benimkisi cok dusunceli ehi ehi" diye nispet yapanini mi :D Arkadaslar iyi misiniz? Konu sahibi sen aglama, klimani al adamcagiz muneccim degil klima istedigini anlasin. İsleri yogundur vs vs. Bu hayatta ese verilen deger de duvara klima astirmakla olculmuyor. Sakin olun:KK53:

Bugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.
Şok a ucuz vantilatör geliyor ondan alabilirsiniz idare eder sizi onun dışında sürekli duş alın bileklerinizi soğuk suyla yıkayın ıslak havlu koyun biliyorum zor ama çözüm bunlar

Son son vantilatorün önüne gec..doğumdan sonra o bile lüks gelecek..

Çocuk doğunca esen her deliği tıkamakla mesgul olcan..

Sonra sonra alısıyor insan eriyip gitmeye

Son son vantilatorün önüne gec..doğumdan sonra o bile lüks gelecek..

Çocuk doğunca esen her deliği tıkamakla mesgul olcan..

Sonra sonra alısıyor insan eriyip gitmeye
Biz de bebekliyiz ama cam pencere acik.
Uyurken de vantilator aciyoruz kendimize cevirerek. Ben sicaga hic gelemiyorum cunku. Ama bebise cok dikkat ediyoruz tabi. Cok sukur hasta olmadi.

Konuyu gördükçe aklima gelen :27:
images

ilk konunuza da yorum yapmıştım. her gün sıcaklarla ilgili konu açıp farklı bi şey mi olmasını bekliyorsunuz? ailenize diyin versin 3 klimadan birini ya daaaa vantilatör? :D :D

Vantilatör var ise yaramıyor.urfanin bir ilçesinde yaşıyorum.suroye sınırla çok yakınım .ordan da esinti geliyor .tabiki açık çok kötü durumda değiliz.alabilir sınırlarını zorlarsa
Ah cnm bende urfadayimm inan 434 lira elektirik parasi verdik bu ay urfada olmayan inanmaz bu sicaklaraa bi an once klima taktirmaya bakin diycem ama artik 15 20 gune havalar serinlemeye baslar belki durumunuzda varsa bi an durmasin taksin yanii dayanilacak gibi degil biliyorum

P Pamukpremsesss çiğim,sen eşinden bekleme de başla söylemeye yavaş yavaş,yoksa çok beklersin kendi akıl etsin düşünsün diye.Dün galiba bir konuya yazmıştın ya,e hamileyiz,son haftalarda bizi eşimiz kaldıracak,eşimiz oturtacak,kolumuza girip tuvalete götürüp kapıda bekleyecek diye.Bu kadar uçuk beklentilerin varsa emin ol 24 saat aynı yerde oturursun da,sen demedikçe eşin seni öte yanına çevirmez:)Çoğul gebelikse ya da özel bir durumun varsa başka tabii...

anlayabiliyorum sizi ıslak havlu koyun vücudunuza eğer alacak durumunuz yoksa. Çocuk olunca klima da açılmiyo maalesef.gece de çok cam açamıyorum çocuğa çarpar diye. Yandım bu sene yandım. Bir de bebeğim bugün yatağına koyunca ağlıyor kucağımda uyumak istiyor bu sıcakta perişan oldum
Cnm niye klimayi acmiyosun ki ben gecen doktoruma sordum dogum yakin dedim hazirlik yapicam bebegin yatagini kilamsiz odayami kilimali odayimi kurdurayim dedim sakin bu sicaklarda klimasiz odaya kurdurma dedi burdaki kuvezdeki bebeklerde bille klima aciyoruz icerisi demir gibi dedi sicak rahatsiz eder dedi. bilgin olsun istedim cnm.

Aman yarabbi hamile olunca boyle mi oluyor? Esi sicaklarda bunaldigini anlayip klima taktirmadi diye aglayanini mi ararsin yoksa "ayh benim kocisim taktirdi cunku benimkisi cok dusunceli ehi ehi" diye nispet yapanini mi :KK70: Arkadaslar iyi misiniz? Konu sahibi sen aglama, klimani al adamcagiz muneccim degil klima istedigini anlasin. İsleri yogundur vs vs. Bu hayatta ese verilen deger de duvara klima astirmakla olculmuyor. Sakin olun:KK53:
Yok anam tırnağın varsa başını kaşı. Erkekten ne bekleyecen de şişirecen iyice adamı.

Birde dün akşam dedim ki ne güzel akşama kadar klimada calsiiyorsun beni de görüşeme iş yerine dedim.anlasin harekete geçsin diye .cevap : böyle diye diye nazar değdireceksin:) gülsem mı ağlasam mı bilemedik gerçekten
Ay laf soka soka da isteyeceksen dümdüz iste daha iyi , söylesene dayanamıyorum ben artık yarın hemen bir klima alalım diye. İkiniz de çalışıyorsunuz 3ayda değil 5 ayda ödersiniz. Ha bana sorarsan hiç şart değil , burası da ömrümde alışık olmadığım kadar nemli sıcak, bir düşündüm alsak mı diye sonra baktım sıkışığız zaten iyice ipin ucu kaçacak bir sonraki seneye erteledim. Ha senin gibi oturup ağlamazdım ama sıcaktan bunalsaydım çıkıp gider gerekirse 300 taksit yapar alırdım. Hem çalışıp hem de bu kadar "kocam düşünsün yapsın" beklentisi anlamsız saçma.. o kadar perişan halde isen çık da alıver klimanı. Bir konuda annemgilden alsam bir konuda kocam düşünsün alsın, böyle göbek bağın kalır üstünde kendin kesmezsen. Senin için bu kadar zaruri olan bir ihtiyacını dahi alamıyorsan çalışma zaten çık o işten. Boşuna çalışıyorsun sen

Hanımlar üslûplara dikkat edelim lütfen.

Pamukpremsesss,
daha önce bu konuyu açmıştınız, o konudan devam edebilirdiniz, klima veya vantilatör bütçeniz hangisine uygunsa gidip kendiniz alabilirsiniz.

Hanımlar üslûplara dikkat edelim lütfen.

Pamukpremsesss,
daha önce bu konuyu açmıştınız, o konudan devam edebilirdiniz, klima veya vantilatör bütçeniz hangisine uygunsa gidip kendiniz alabilirsiniz.
Iki konumu da kapatabilir mısınız...anladim ki gerçekten üslubu çok sert insanlar var .kırıcı kalp kıran...

Canım yaşın çok küçük galiba. Fazla naz eşini de bıktırır. Söyle güzel bi dille, olmazsa ikinci el sitelerine falan bakalım de. İnşallah hmn alınır rahatlarsın. Huzurunu kaçırmaya, evliliğini yıpratmaya değer mi

Ay laf soka soka da isteyeceksen dümdüz iste daha iyi , söylesene dayanamıyorum ben artık yarın hemen bir klima alalım diye. İkiniz de çalışıyorsunuz 3ayda değil 5 ayda ödersiniz. Ha bana sorarsan hiç şart değil , burası da ömrümde alışık olmadığım kadar nemli sıcak, bir düşündüm alsak mı diye sonra baktım sıkışığız zaten iyice ipin ucu kaçacak bir sonraki seneye erteledim. Ha senin gibi oturup ağlamazdım ama sıcaktan bunalsaydım çıkıp gider gerekirse 300 taksit yapar alırdım. Hem çalışıp hem de bu kadar "kocam düşünsün yapsın" beklentisi anlamsız saçma.. o kadar perişan halde isen çık da alıver klimanı. Bir konuda annemgilden alsam bir konuda kocam düşünsün alsın, böyle göbek bağın kalır üstünde kendin kesmezsen. Senin için bu kadar zaruri olan bir ihtiyacını dahi alamıyorsan çalışma zaten çık o işten. Boşuna çalışıyorsun sen
Aynen öyle.Ben ya sabırsız ya da çözüm odaklıyım karar veremedim:)Bu durumda olsam,ama o düşünsün amaaaa,diye kırıtacağıma,çoktan marka araştırmış,fiyat öğrenmiş,ödemeyi planlamış,eşimle ya da eşsiz mağazaya gitmiştim bile:)
Böyle dışarıdan bakınca çok dar canlı buldum kendimio_O

her haltı kendim yaptığımdan mütevellit bu sistemde de başarılı olamadım tosun gibi kendi işimi hep kendim gördüğümden ay karıcım ay hanımcım diyen bir herifim olmadı:olamaz:
hamileyim
doktora tezimden dolayı tarlada çalışıyorum
adam bana nasıl ince davransın hıııı oda haklı :KK70::KK70:
sabah kalkıp çiftçilik yaparak geçimlerini sağlayan yengelerim bile ahh bu halinle tarlalarda çalışıyorsun diyorlar
bende daha ne güzel işte evladım benimle gurur duyacak helalinden alnının teri ile rızkını kazanan bir anam var diye diyorum
ama
hep bunlar teselli:KK42:
bende isteremmm diğerleri gibi nazlanmayııı:cry::cry:

Back
X