- 6 Mayıs 2015
- 189
- 47
- 34
- Konu Sahibi vuslat mahsere kaldi
selam arkadaslar daha ondende konu acmistim.bosanmak istiyorum 4.5 yildir siddet var.ama bir turlu rapor alamadim.resimelr var onlar deli olarak kabul edlir mi? morluk izleri var .birde kolumda cok hafif yine de belli oluyor catal izi var.esim olcak adam kahvalti yaparken sesimi yukselttim diye catalla kolumu cizdi.bildigin bicak cizigi izi var .hala mahkemede delil olur mu? lutfen bosananlar herkes bana fikir verin .nasil oluyo delil ler cocugumu alamk istiyorum.2.5 yasinda .ayriyeten ben biraz akilsiz ve safim.bana akil verin canlarrrr... bundan bir bucuk iki ay oncesi esim uc gun ust ustte kafama vurdu o kadr vurdu ki artik agridan duramadim kendimi zor tasidim .dedim beni hastaneye gotur.aslinda goturmeyeck biliyorum.olsen agzindan kopuklrr ciksa yinede goturmem dedi.. bende o ise giytigi zaman ,atladim minubusle hastaneueye niyetim o gelmeden eve donmekdi .sadece cocuhim icin rapor almakdi ama gittim morluklari gorduler ama rapor vwemediler.sadece ilac verdiler.polisin onayi gerekmis.bu hastane giris kagidiyla mahkemede delil olur mu .travma yaziyo hastalik sebeninde kagitta.gecelim asil konuya .ben o gun gc geldim esim bemden once gelmis eve .neyse kiyamer koptu sacimi yolmaalr kafana vurmalr balkona kactim .bende gel dedi yoksa elbiseni keserim gelmedim iceri pardusemi kesmis makasla adii bi baktim sok oldum paramparca...neyse bu olaydan sonra evden kactim polise giytim anlattim herseyi .rapor yine vermediler uzun suruyomus islemm .ben karar verdim tr ye gitmeye bosanmaya araya 3. sahis girdi baska evde kaldim dusun dediler .neyse bi gorusun seni gormek istiuo dedi.3.sahis esimle gorustum geldi agladi ... iste bunsan sonra hersey iyi olack falan filan..benim gibi akilsiz insanda onun timsah gozyasina kandim geri eve gekdim merhametliyim kiyamam kimseye .halbuki o bana kiydi yilkarca agzimdan burnumdan kan getirsi nwyse cook uzattim sizden su benim gibi akilsiza tekrar o vicdansiz adama inanmamam icin akil verin .OZELLIKLE BENIM GIBI DUZELIR UMIDIYLE EVINE DONEN SONRASI TEKRAR DAYAK YIYEN YASANMIS OLAYLAR ANLATIN KI BIRA aklim basima gelsinn cook uzun oldu devamini sorularinizda yazarim .bana yardim edin canlar .tekrar dayak yemk istemiuorum.