Ben hayatta hiç bir şey başarmadım daha doğrusu başaramadım. Ailem tarafından çok ama çık kısıtlandım aşırı şekilde. Şimdi de eşim tarafından kısıtlanıyorum. Canım sıkılsa tek başıma yürüyüşe çıkamam bakkala bile gidemem az makyaj yapsam sildirirler. Sevgilim olmasına izin vermedi ailem korktum görürler duyarlar okursa diye. Sonra da okulumu bırakıp görücü usulü biriyle akraba evliliği yaptım kv ile yaşamayı kabul ettim. Evlendim çok istereyeek evlendim eşimle çok sevdim onu. Ama evlendikten sonra sirekli sorun çıkardım sğrekli ağladım sızlandım. Dram seviyorum sanırım vr eşimin beni dövmesi dövüp gelip benden özür dilemesi ve bunun için elimden geleni yapıyorum çıldırtıyoruö. Ama bu son bir sneedir inanılmaz çekilmez sinirli agresif eşim artık alıştı bana ayrı eve çıkarsak çok kavga ederix diyo haklı da ne yapmalu sizrce kime gitmeli
Valla bunu okuyunca adamın hakettiğini düşünmeye başlaım. Neden tek başına bi yere gidemiyosunBen hayatta hiç bir şey başarmadım daha doğrusu başaramadım. Ailem tarafından çok ama çık kısıtlandım aşırı şekilde. Şimdi de eşim tarafından kısıtlanıyorum. Canım sıkılsa tek başıma yürüyüşe çıkamam bakkala bile gidemem az makyaj yapsam sildirirler. Sevgilim olmasına izin vermedi ailem korktum görürler duyarlar okursa diye. Sonra da okulumu bırakıp görücü usulü biriyle akraba evliliği yaptım kv ile yaşamayı kabul ettim. Evlendim çok istereyeek evlendim eşimle çok sevdim onu. Ama evlendikten sonra sirekli sorun çıkardım sğrekli ağladım sızlandım. Dram seviyorum sanırım vr eşimin beni dövmesi dövüp gelip benden özür dilemesi ve bunun için elimden geleni yapıyorum çıldırtıyoruö. Ama bu son bir sneedir inanılmaz çekilmez sinirli agresif eşim artık alıştı bana ayrı eve çıkarsak çok kavga ederix diyo haklı da ne yapmalu sizrce kime gitmeli
Ben hayatta hiç bir şey başarmadım daha doğrusu başaramadım. Ailem tarafından çok ama çık kısıtlandım aşırı şekilde. Şimdi de eşim tarafından kısıtlanıyorum. Canım sıkılsa tek başıma yürüyüşe çıkamam bakkala bile gidemem az makyaj yapsam sildirirler. Sevgilim olmasına izin vermedi ailem korktum görürler duyarlar okursa diye. Sonra da okulumu bırakıp görücü usulü biriyle akraba evliliği yaptım kv ile yaşamayı kabul ettim. Evlendim çok istereyeek evlendim eşimle çok sevdim onu. Ama evlendikten sonra sirekli sorun çıkardım sğrekli ağladım sızlandım. Dram seviyorum sanırım vr eşimin beni dövmesi dövüp gelip benden özür dilemesi ve bunun için elimden geleni yapıyorum çıldırtıyoruö. Ama bu son bir sneedir inanılmaz çekilmez sinirli agresif eşim artık alıştı bana ayrı eve çıkarsak çok kavga ederix diyo haklı da ne yapmalu sizrce kime gitmeli
Yetişkin biri sorunun farkındaysa gider tedavisini de olur.Ya kadın zaten sorunun farkında neden üzerine gidip iyice üzüyorsunuz anlamıyorum. ki kadın çare arıyor sorununa neden hemen saldırıyorsunuz? sizin yaptığınız da psikolojik şiddet ne farkı var ki şimdi konudan sizin yaptığınızın?
.Ben hayatta hiç bir şey başarmadım daha doğrusu başaramadım. Ailem tarafından çok ama çık kısıtlandım aşırı şekilde. Şimdi de eşim tarafından kısıtlanıyorum. Canım sıkılsa tek başıma yürüyüşe çıkamam bakkala bile gidemem az makyaj yapsam sildirirler. Sevgilim olmasına izin vermedi ailem korktum görürler duyarlar okursa diye. Sonra da okulumu bırakıp görücü usulü biriyle akraba evliliği yaptım kv ile yaşamayı kabul ettim. Evlendim çok istereyeek evlendim eşimle çok sevdim onu. Ama evlendikten sonra sirekli sorun çıkardım sğrekli ağladım sızlandım. Dram seviyorum sanırım vr eşimin beni dövmesi dövüp gelip benden özür dilemesi ve bunun için elimden geleni yapıyorum çıldırtıyoruö. Ama bu son bir sneedir inanılmaz çekilmez sinirli agresif eşim artık alıştı bana ayrı eve çıkarsak çok kavga ederix diyo haklı da ne yapmalu sizrce kime gitmeli
Acil destek almalısın.Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?