Şiddetli adet sancısı / kasık ağrısı

NJLS

♪ Lover ♪
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
369
17
Arkadaşlar adet döneminde çok şiddetli karın ve kasık ağrıları yaşıyorum yani az buz değil bildiğiniz kıvrandırıyo ağlıyorum acıdan bikaç gün önceden azar azar başlıyo adetimin geliceği gün şiddetleniyo cidden kabus gibi ter attıran bi ağrı stres yapınca daha da artıyo hatta belime bacaklarıma da vuruyo ilk adetimden beri böyle bi kez jinekoloğa görünmüştüm çok mühim bi sorun çıkmamıştı serçe parmağı kadar bi iltihap vardı tedavi oldum ama ağrı hiç azalmadı adet günlerimde ona bağlı değilmiş yani.. :KK43:1 majezik alıyorum önceden 15-20 dk ya geçiriyordu bu hastalığımda oda 1 saati buldu geçmesi bu kez :KK43::KK17: gerçekten sanki bi yerini kesiyorlarmış gibi bi acı yani ağrı kesici iğne daha etkili olur diyorlar ama o ağrıyla nası gidip vurduruyorlar iğneyi kalkamıyorum son hastalığımda fenalaştım gücüm çekildi ağrıdan bayılıyordum az daha o derece :cry:napmalıyım sizce bi sorun yoksa niye bu kadar ağrı oluyo sebebi ne olabilir bildiğiniz rahatlatıcı doğal yöntemler var mı 22 yaşındayım bi arkadaşım fitil çok etkili demişti ama doktor yazsa bile kullanamam malum :/o_O yorumları fikirlerinizi bekliyorum yaşça büyük ablalarım özellikle:KK43:

Merhaba gecmis olsun..ben de senin gibiydim acile gidiyirdum adet olunca.yumurtaluklarimda kist oldigunu öğrendim.

Bende bildim bileli oyle senin yine 1 agri kesici iyi geciriyormus benim bu ay 3 tane icmeme ragmen yine gecmedi

Kızlar mrb bende aşırı adet sancısı çekiyordum ilk gün iğne olduğum an rahatliyordum. Bu ay stresten 8 gün erken oldum. 6 gündür devam ediyor ama 6 gündür de beni ağrıdan öldürüyor. İlk defa boyle bisi yaşadım ben iğne bile ise yaramıyor. Sizce sebebi nedir hic yaşadınız mi boyle günlerce suren agri

Adet zamanına kadar ayaklarını usutmemen ve büyük abdestini sürekli yaparsan rahatladigini ve ağrının daha az olduğunu farkederesin , karnını sıcak tutma regl döneminde biz geciyor saniyoruz sıcak ağrıyi daha fazla arttırır canım..

Karnına değil, ayaklarının altına sıcak su torbası koy rahatlarsın, çok geçmiş olsun ablacım ama doktora bi görün derim..

X