- 23 Temmuz 2012
- 369
- 17
Arkadaşlar adet döneminde çok şiddetli karın ve kasık ağrıları yaşıyorum yani az buz değil bildiğiniz kıvrandırıyo ağlıyorum acıdan bikaç gün önceden azar azar başlıyo adetimin geliceği gün şiddetleniyo cidden kabus gibi ter attıran bi ağrı stres yapınca daha da artıyo hatta belime bacaklarıma da vuruyo ilk adetimden beri böyle bi kez jinekoloğa görünmüştüm çok mühim bi sorun çıkmamıştı serçe parmağı kadar bi iltihap vardı tedavi oldum ama ağrı hiç azalmadı adet günlerimde ona bağlı değilmiş yani.. 1 majezik alıyorum önceden 15-20 dk ya geçiriyordu bu hastalığımda oda 1 saati buldu geçmesi bu kez gerçekten sanki bi yerini kesiyorlarmış gibi bi acı yani ağrı kesici iğne daha etkili olur diyorlar ama o ağrıyla nası gidip vurduruyorlar iğneyi kalkamıyorum son hastalığımda fenalaştım gücüm çekildi ağrıdan bayılıyordum az daha o derece napmalıyım sizce bi sorun yoksa niye bu kadar ağrı oluyo sebebi ne olabilir bildiğiniz rahatlatıcı doğal yöntemler var mı 22 yaşındayım bi arkadaşım fitil çok etkili demişti ama doktor yazsa bile kullanamam malum :/ yorumları fikirlerinizi bekliyorum yaşça büyük ablalarım özellikle