sorma masalim ya...bende tesaduf actim pc yi..bi bakiyim dedim bizim kizlar ne yapti..hemen okur okumaz yazdim ama biz yazana kadar husmeh yazip cikmis...cok üzüldüm inanilmaz cok((insallah bu kafayla aklina kötü seyler getirmez...insallah esi bari guzel davranir da moreli duzelir....ne bileyim ya cok zor gercekten bu sureci kafayi yemeden atlatmak..
2 yil kadar oldu biz bu yola gireli her defasinda o kadar cok umut bagliyorum ki bu sefer kesin duzelmistir diyorum 1 tane bile cikmiyor ya...ama gene de allahtan gelene bisey yapamiyosun, uzuntuyu kalbine gömüp polyannacilik oynamaya basliyorum...esimin yuzune gülüp yeniden morel vermek icin elimden geleni yapiyorum...umudumuz da olmasa zaten dayanamayiz...gene de rabbim neylerse guzel eyler.elbet bi bildigi vardir...
masalim aslinda bizim coktan yeni test yaptirmamiz lazim di ama esim sanirim sifirla yeniden yuzlesmeye korkuyo surekli erteliyor...bakalim ne zaman gider....bende sesimi cikartmiyorum..bu sekilde bi umit gene iyi oluyor...
henüz eşim gelmedi kızlar ilginiz içinde cok tesekkür ederim.yanımda olmanız bana güç veriyo gercektn.daha öncede 2 kez sıfırı gördüm ama bu kadar etkilenmemiştim.hem eşimle aramın kötü olması hem bu sonuc ikisi bir araya gelince gücüm tükendi.kapı calıyo sanırım eşim geldi.yazarım sizlere yine