Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ameliyattan sonra on gün bile geçmeden içmeye başlamıştım herhangi bir sıkıntı da olmamıştı.Arkadaslar burundan estetik ameliyati oldum ve bugun tam 1 ay oldu artik dayanamayacagim sigara icmeye başlayacam günde kaç tane içeyim ve herhangi bir sıkıntı ile karşılaşıldı mi ?
Ya bu vakite kadar kendimi zor tuttum şu an cevremde bütün herkes sigara içiyor ve artik dayanılacak gibi değil yayanlış anlamayın belki haddim değil ama ne güzel 1 ay dayanmışsınız demekki iradeniz kuvvetli ben burda çok okudum 2-3 gün bile dayanamayanlar..
bu kadar içmediyseniz bence siz bundan sonra içmemeyi de başarırsınız..kendi sağlığınız ve tabii burnunuzun iyileşmesini yavaşlatmamanız için bence içmeyin..bu durumda vesile olur belki bırakmaya
Hadi ya çok iyi. Peki ameliyatin üzerine ne kadat süre geçti bugüne kadar ve burunda herhangi bir sorun oluşmadi degil miBen ameliyattan sonra on gün bile geçmeden içmeye başlamıştım herhangi bir sıkıntı da olmamıştı.
Inan dayanilacak gibi degil ya günlük 2 3 tane içsem bile şu an yeterli gelir bana ama benim merak ettigim bu ameliyati olupta sigara içenlerde herhangi bir sorun oluştu muBen olsam 3-4 ay daha içmezdim. Basit birşey değil sonuçta, burun ameliyatı. Burnun tamamen oturması bile 1 yıl sürüyor. Sigara içmeye başladığnızda şişlikleriniz daha geç inecektir. Çok dayanamıyorsanız haftada 1 falan için.
Inan dayanilacak gibi degil ya günlük 2 3 tane içsem bile şu an yeterli gelir bana ama benim merak ettigim bu ameliyati olupta sigara içenlerde herhangi bir sorun oluştu mu
Zaten kritik olan ilk 1. Ay değil mi o vakite kadar sigara falan icmedim gayette özenli davrandım ama artik bu sigara konusunda kendimi tutamiyorum ve iyice agresiflestim herkese karşıBu konuda başka topiklerde var oralara bakabilirsiniz isterseniz. Bana kalırsa büyük bir sorun oluşmaz, iyileşme sürecini yavaşlatır sadece.
11 ay oldu ameliyat olalı. Şimdiye kadar da hiç sorunum olmadı çok şükür.Hadi ya çok iyi. Peki ameliyatin üzerine ne kadat süre geçti bugüne kadar ve burunda herhangi bir sorun oluşmadi degil mi