Sigaradan hıckırık

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.656
141.670
Bunu nereye acsaydim bilemedim,iyi geceler buarada
Herzaman olmasada sigara icerken hıckırık tutuyor beni sonduruyorum bi sure bekliyorum sonra geciyor bidaha iciyim diyorum dumani cektigim gibi yine basliyor
Nadiren oluyor bu basina gelen var mi merak ettim :KK70: sebebi nedir acaba :KK70:

aynen. hava yutmaktan herhalde çok kişi var böyle. beni bir de acı yiyince tutuyo mesela onun sırrını çözemedim.

Bunu nereye acsaydim bilemedim,iyi geceler buarada
Herzaman olmasada sigara icerken hıckırık tutuyor beni sonduruyorum bi sure bekliyorum sonra geciyor bidaha iciyim diyorum dumani cektigim gibi yine basliyor
Nadiren oluyor bu basina gelen var mi merak ettim :KK70: sebebi nedir acaba :KK70:
"Beni bırak" demek istiyor bence :KK58::KK71:

Hıçkırığı bilemem ama ben de çoluk çocuktan gizli saklı içmeye çalışıyorum, kırk yılın başı ne zaman yaksam biri geliyor, yakalanmamak için kırk takla atıyorum, inanırmısın bildiğin eziyet .......
Bu arada çocuk sayısı 4.......

@sivriköşe nick mi karıştırdım emin olamadım da hamile olduğunu hatırlıyorum, yoksa.. :KK43:

Hıçkırığı bilemem ama ben de çoluk çocuktan gizli saklı içmeye çalışıyorum, kırk yılın başı ne zaman yaksam biri geliyor, yakalanmamak için kırk takla atıyorum, inanırmısın bildiğin eziyet .......
Bu arada çocuk sayısı 4.......

Cocukla zordur pesini birakmiyorlardir muhtemelen :KK70:

Sigara ve alkol baslica hickirik sebebidir...genelde ac karnina sigara içmek daha çok sebep olur.. Hickirigin sebebi oksijen eksikliği denir....işte buradan bir baglanti kurarsak bir sonuca varabiliriz gibi:))

Sigara ve alkol baslica hickirik sebebidir...genelde ac karnina sigara içmek daha çok sebep olur.. Hickirigin sebebi oksijen eksikliği denir....işte buradan bir baglanti kurarsak bir sonuca varabiliriz gibi:))

Alkolu sık almıyorum sigarayida 2-3 gunde anca 1 paket bitiyor arada boyle yapiyor iste

Daha ne olsun işaret işaret cigerlerden gelen bir feryat!! '' hacı e yeter yeter içme içme şu zikkimi '' diyorlar. Eheheheh ciğer tercümesi yaptım :KK48:

X