protil men içeriginde neler var hangisi ?Ben bu ürünlerin icerik kısımlarının çıktısını aldım ve eşimin doktoruna götürdüm kendisi bilinmis bi hekim prof değerlere bakıp ilk 2 ay impryl kullanırdı bize 2 gun öncede promotil men tavsiye etti sebeplerini anlatarak tabiki benimde içime en çok promotil sinmişti zaten degerlerimiz bu şekilde 20201121_105420 - Hızlı Resim
Canim degerlerinizi yazmanız mümkün mutamam canım gördüm . biz ımprly teatrıo ve promen k kullanıyoruz
benim eş,min canlı ml de 600 bin . toplamda 6 günlük perhizle 1 milyon .Canim degerlerinizi yazmanız mümkün mu
Canim degerler düşük keci boynuzu falan kullanma sakin bazi düşük degerlerde fsh hormonunu arttırdığı icin ters etki yapıyous dondur işlemini iyi yapmışsınız Allah tez vakitte kucağıni doldursun insallah kac gündür bu takviyeleri kullaniyor eşinbenim eş,min canlı ml de 600 bin . toplamda 6 günlük perhizle 1 milyon .
morfoloji 2 ileri hız 15 di.
ama bu ilaçlardan sonra ölçüm yaptırmdk. sperm dondurma işlemi yaptırdk
Super iyiye işarettir ınsallah benim babam emekli doktor onla cok müzakere ettik bi çok şeyi eşimde aynı inan 1 milyondan 100 milyona çıkanı cok duydum dedi hani gerçekten umudunu sakin kaybetme inanın gerisi gelir ınsallahama eşimin sakalları bile daha bir sert çıkmaya başladı . <3
benim eşimin fsh ı yüksek diye keciboynuzu kullanmadık biz.Canim degerler düşük keci boynuzu falan kullanma sakin bazi düşük degerlerde fsh hormonunu arttırdığı icin ters etki yapıyous dondur işlemini iyi yapmışsınız Allah tez vakitte kucağıni doldursun insallah kac gündür bu takviyeleri kullaniyor eşin
tedavi düşünmüyor muusnuz ?Super iyiye işarettir ınsallah benim babam emekli doktor onla cok müzakere ettik bi çok şeyi eşimde aynı inan 1 milyondan 100 milyona çıkanı cok duydum dedi hani gerçekten umudunu sakin kaybetme inanın gerisi gelir ınsallah
Rabbim tamamına erdirsin inşallah güzel haberlerini burada paylas ınsallah bi çok kişiye umut olursun sayende bi kac kisi bile umutlansa duaları yeter emin olbenim eşimin fsh ı yüksek diye keciboynuzu kullanmadık biz.
yaglı incir ve çakşır suyu kullandık.
biz tüp bebek deniyoruz. rapor cıkardık sayı düşük diye.
Bizim degerler bole hekim promotil men verdi birde ayrica arginin 1000 mg aldik solgarin 3 4 gündür kullanıyoruz 3 ay sonra test yaptiricaztedavi düşünmüyor muusnuz ?
Deniyoruz ama doktor bize sole bi örnek verdi ava çıkıyorsun elinde fişeğinizin fazla olmasının mahsuru yok artisi cok dedi yani sayi 15 yerine 45 45 milyon olsa veya hareketin 24 yerine 44 olsa daha çok şansın olur dedi bizde kullanıyoruz bakalim mevlam nasip edecek mi bizebence sizin normal degerler morfoloji 4 sayılar milyonlarda. bence ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü degerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?