Şikayet etme

Terstenruzgar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
19
11
22
Arkadaşlar KS diye bir site var biliyorsunuz bugün orada çok sıradan bir şey hakkında bir paylaşım yapmıştım ve manyak biri durup dururken bana bir ton küfür yazdı biliyorum boş vaktin çok herhalde falan yazacaksınız ama bu tür sitelerde yer alan hesapları şikayet edebiliyor muyuz savcılığa falan ya da şikayet etsek falan hesap sahibi bulunabilir mi acaba
 
Son düzenleme:

Visenyaa

Guru
Pro Üye
21 Aralık 2014
5.294
11.655
Zamanında o sitede çok yazdım ve 5 yıl önce hesabımı kapattım. Benimde başıma çok geldi bu tür diyaloglar kimisi dava edecekti, kimisi şikayet edecekti türlü türlü bahaneler. Hiç kimse hiçbir şey yapamadı.

Ve sizde oturup bu platformları ciddiye alıp şikayetlerle ugrasmayın.
 

Beyzalalala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
229
1.411
Arkadaşlar KS diye bir site var biliyorsunuz bugün orada çok sıradan bir şey hakkında bir paylaşım yapmıştım ve manyağın biri durup dururken bana bir ton küfür yazdı biliyorum boş vaktin çok herhalde falan yazacaksınız ama bu tür sitelerde yer alan hesapları şikayet edebiliyor muyuz savcılığa falan ya da şikayet etsek falan hesap sahibi bulunabilir mi acaba
ciddiye alınacak bir site değil
 

Terstenruzgar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
19
11
22
Zamanında o sitede çok yazdım ve 5 yıl önce hesabımı kapattım. Benimde başıma çok geldi bu tür diyaloglar kimisi dava edecekti, kimisi şikayet edecekti türlü türlü bahaneler. Hiç kimse hiçbir şey yapamadı.

Ve sizde oturup bu platformları ciddiye alıp şikayetlerle ugrasmayın.
Ya mesela bu sitede de bazen gözüme çarpıyor kendi sıkıntım ile alakasız olacak ama tecavüze uğrayanların tacize uğrayanların hikayesini falan okuyorum ya da bu sitedeydi galiba biri hayvanlara ilgi duyduğunu falan yazmıştı bunları bildirmek mümkün değil mi ya da bildirilse paylaşım sahibi bulunamaz mı bir şekilde
 

Visenyaa

Guru
Pro Üye
21 Aralık 2014
5.294
11.655
Ya mesela bu sitede de bazen gözüme çarpıyor kendi sıkıntım ile alakasız olacak ama tecavüze uğrayanların tacize uğrayanların hikayesini falan okuyorum ya da bu sitedeydi galiba biri hayvanlara ilgi duyduğunu falan yazmıştı bunları bildirmek mümkün değil mi ya da bildirilse paylaşım sahibi bulunamaz mı bir şekilde
Benim zamanımda hiçbir kullanıcı bulunamıyordu. Hesapları kapatıp giderlerdi. Site çok çok gelişti ve bilindik site oldu. Ben dutluğundan beri ordaydım. Yalnız gelişen bir site bir takım kurallar koymuştur diye düşünüyorum. Adminleriyle iletişime geçebilirsiniz. 2 inci hesabımı açtım ama girmiyorum pek.

Eğer anlattığınız gibi bir şey söz konusuysa hassas bir konu. Lütfen adminleriyle iletişime geçin.
 

Katipsondanbir

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
16.072
59.077
32
Arkadaşlar KS diye bir site var biliyorsunuz bugün orada çok sıradan bir şey hakkında bir paylaşım yapmıştım ve manyağın biri durup dururken bana bir ton küfür yazdı biliyorum boş vaktin çok herhalde falan yazacaksınız ama bu tür sitelerde yer alan hesapları şikayet edebiliyor muyuz savcılığa falan ya da şikayet etsek falan hesap sahibi bulunabilir mi acaba
Edebiliyorsunuz. Şıpp diye bulunuyor.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.

oblomovunhirkasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
3.634
5.601
Arkadaşlar KS diye bir site var biliyorsunuz bugün orada çok sıradan bir şey hakkında bir paylaşım yapmıştım ve manyağın biri durup dururken bana bir ton küfür yazdı biliyorum boş vaktin çok herhalde falan yazacaksınız ama bu tür sitelerde yer alan hesapları şikayet edebiliyor muyuz savcılığa falan ya da şikayet etsek falan hesap sahibi bulunabilir mi acaba
Ne sitesi bu anlamadım ben.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2179 gün geçti.

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
Doğa Severler Kulübü
12 Temmuz 2006
46.934
160.528
49
Benim zamanımda hiçbir kullanıcı bulunamıyordu. Hesapları kapatıp giderlerdi. Site çok çok gelişti ve bilindik site oldu. Ben dutluğundan beri ordaydım. Yalnız gelişen bir site bir takım kurallar koymuştur diye düşünüyorum. Adminleriyle iletişime geçebilirsiniz. 2 inci hesabımı açtım ama girmiyorum pek.

Eğer anlattığınız gibi bir şey söz konusuysa hassas bir konu. Lütfen adminleriyle iletişime geçin.
Üyelikle girilen sitelerde kişi üyeliğini iptal etse dahi kim olduğu tespit edilebilir, bahsettiğiniz sitede kimse hakkında suç duyurusunda bulunulmadığı için yöneticiler üstünde durmamıştır.
Ayrıca KVKK sebebiyle siteler hiçbir üyesi hakkında başka bir üyeye veya 3. şahıslara (ıp, mail adresi, telefon numarası vb) bilgi veremez, küfür, hakaret, kanunlarda suç sayılan paylaşımlar vb durumlarda adminlerle iletişime geçmek yerine savcılığa suç duyurusunda bulunulur, savcılık site yönetimine resmî yazı yollar ve hakkında şikayet bulunan kişinin(üyelik iptal edilmişse dahi) tüm bilgilerini ister, yönetimde istenen bilgileri savcılığa verir.