Sıkıldım Artık Bu İnsanlardan

littleaniqa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.202
1.325
Gerçekten sıkıldım. Şuraya bir yorum giriyorum. Kafamın içindekileri, düşüncelerimi yazıyorum. Biri çıkıp aşağılarcasına sen ne anlarsın uzman mısın diyor.. O zman arkadaş gitsin uzmana ben ne yapiim ben kendi düşünce mi yazıyorum. Gerçekten çok sinirliyim bu insanlara. Bari insan gibi yaz dimi. Patladım artık. Bu güne kadar hep nazik davranmaya çalıştım ama tepene çıkıyorlar arkadaş. Gerçekten elim ayağım titriyor sinirden.
Haksız mıyım? Gerçi buna da muhalefet çıkar eminim. İlk yorum muhtemelen beğenmiyorsan girme kardeşim olacaktır. Pire için deve yakılmaz arkadaşım. İyi insnlarda var elbet.

Not: Yazım hatam olduys kusuruma bakmayın çok sinirliyim gerçekten.

Daha çok yeni başıma böyle bir durum geldi.Resmen saldırıya hazır bir şekilde bekliyorlar sanki,bir dokun bin ah işit.Amaaaaan görmezden gel öyle yapıyorum,yapacağım da :KK14:

sadece burada değil ki. normal hayatta da öyle. insanlar biri bir şey desin de topla tüfekle saldırayım diye bekliyorlar. hiç tahammülümüz kalmamış birbirimize. tabi burası sanal olduğu için ve yazılanlar hep yazıda kaldığı için üslup daha bir sert oluyor.

Bence bunun temelinde iki sebep var:

1. Diğer insanların düşüncelerine saygı göstermeyi bilmemek.
Onların fikir yapısına uymayan, yanlış buldukları bir düşünceyi görür görmez sertçe müdahale ediyorlar. Zaten bu forumun amaçlarından biri farklı düşünceleri tanımak, fikir alışverişinde bulunmak iken neden buna tahammül edilemiyor anlayamıyorum.

2. Kavga etme isteği.
Gün içinde yaşadıkları kötü şeylerden mi yoksa hayatlarının genelindeki kötü durumlardan mı bilmiyorum ama bazıları bunların hırsını burada çıkarmak için yazıyor. Günlük hayatta alamadıkları hırsı burada gizli kimlik ile insanlara sataşarak almaya çalışıyorlar adeta.

Amaan salla gitsin görmezden gel. Bazen de sende onlar gibi ol :KK11:.evet bazıları herşeyi ben bilirim gerisi yanlış bilir havasındalar bide cevap veriyosun uygun dille uzerine gelmeye devam ediyorlar. Tırt deyin geçin :KK45::KK45:

Onların fikir yapısına uymayan, yanlış buldukları bir düşünceyi görür görmez sertçe müdahale ediyorlar. Zaten bu forumun amaçlarından biri farklı düşünceleri tanımak, fikir alışverişinde bulunmak iken neden buna tahammül edilemiyor anlayamıyorum.

2. Kavga etme isteği.
Gün içinde yaşadıkları kötü şeylerden mi yoksa hayatlarının genelindeki kötü durumlardan mı bilmiyorum ama bazıları bunların hırsını burada çıkarmak için yazıyor. Günlük hayatta alamadıkları hırsı burada gizli kimlik ile insanlara sataşarak almaya çalışıyorlar adeta.
Kesinlikle katılıyorum çok doğru yazmışsınız...

Bu konuyu açmanıza sebep olan yorumu okudum. Sizde haklısınız ama o kişide kendi alanındaki bir konuya bilmeyen birinin kesin yorum yapmasına kızmış.

Konu moda, yemek ya da başka bir şey değilmiş.

Konu bir takım testler yada muayene olmaksızın teşhis konulmaması gereken sağlık alanıymış. Ondan sinirlenmiş o da. Kaynımdada bu belirtiler var. Aynı fıtık. Kesin sende de vardır mantığına kızmış.

Konu açacak kadar dert etmeyin içinize
Sanal alem alt tarafı
Üzülmeyin

niye banlandın acaba?bu konu için mi?

ben bu konuyu açma sebebin olan yorumu okudum da çok haklı değilsin aslında konuyu açarken.çünkü gerçekten bir uzman gibi teşhis koymuşssun bu doğru değil bence.

bak iki yorum yazayım aradaki farkı sen bul;

1-evet bazı takıntıların olabilir belki sosyal anlamda sıkıntıların vardır kendini iyi değerlendir

2-obsesifsin hatta sosyal fobinde var

ikisi aynı kapıya çıkıyor ama iki yorum arasında dağlar kadar fark var.sen ikinci yorumu yaptığın için tepki görmüşsün.yani burada kızdığın üslup hatasını sen yapmışsın.

niye banlandın acaba?bu konu için mi?

ben bu konuyu açma sebebin olan yorumu okudum da çok haklı değilsin aslında konuyu açarken.çünkü gerçekten bir uzman gibi teşhis koymuşssun bu doğru değil bence.

bak iki yorum yazayım aradaki farkı sen bul;

1-evet bazı takıntıların olabilir belki sosyal anlamda sıkıntıların vardır kendini iyi değerlendir

2-obsesifsin hatta sosyal fobinde var

ikisi aynı kapıya çıkıyor ama iki yorum arasında dağlar kadar fark var.sen ikinci yorumu yaptığın için tepki görmüşsün.yani burada kızdığın üslup hatasını sen yapmışsın.

Ben de benzer şeyler yaşadım ve doktorumun teşhisi bu oldu bu sebeple muhtemel olabilir dedim.. Fakat uzman değilim bir psikiyatriye gitmesi için yüreklendirmek gerek.. Bir şey olmaz dersen önemsenmeyecek, belki de ilerleyecek bir durum olabilir. Konu sahibi açıklamasını yaptı zaten ben de peki dedim.. Başka insaanları ilgilendirmeyen bir olaydı. Bu benim yorumum. Yorum yaptığım kişiden başkasının bana böyle sert üslup takınması çok yanlıştı.
Yanlış yazarsın tamam. Hiç birimiz profesyonel edebiyatçı değiliz eksiksiz yazalım. Uslübum yanlıştı evet ama bu saldırıyı gerektiriyor muydu?

2. Kavga etme isteği.

3. sebep de benden olsun :) farklı ve daha uygun fikirlere olan kıskançlık :)
"neden benim aklıma gelmedi?" durumları...

Burada sanal ortamda iletişim kurmanın sağlıksız olmasından kaynaklanan bir durum var. Belki sarf ettiğimiz sözün ardından karşımızdaki insanın yüzünde beliren kırgınlık ve anlaşılamamışlık ifadesini görebilsek artık daha dikkatli yazarız.

Öte yandan, gerçekler acıdır. Konu sahibine düşen güçlü olmak ve aklı ile faydasına olan tavsiyeleri seçmek, kalanını görmezden gelmek...

Ve bir söz vardır 'insan insanın kurdudur' şeklinde. Ben bu sözü 'kadın kadının kurdudur' diye söylerim...

X