sıkıntilarim coook...

Derya Kul

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
168
18
27
bu aralar cok buyuk bi sıkınti dustu icime, ne kimselere anlata biliyorum ne de kendim bu sıkintiyi giderebiliyorum. eski sevgilimden mecburi ayrilali 1 yil oldu ve bi kac gundur yine aklimda, ne unutabiliyorum ne kavuse biliyoruz, ailemiz birbirimizi bizim icin imkansiz yapti. suan yeni sevgilimi seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum, kafam okadar karisikki ne dogru ne yanlis bilemiyorum. arkadaslarim eski sevgilimi dusunmemi bile yanlis buluyor ama hisler iste birden geliyor aklina. simdiki sevgilime eski sevgilime duydugum kadar guzel hisler duymuyorum galiba. eski sevgilimden sonra tum heveslerim kirilmis gibi, sanki yeniden kimseyi onun kadar cok sevemeyeckmisim gibi. yasim 18, ama okadar umitsizim ki hayattan. eski sevgilimlw kurdugumuz toz pembe hayalleri hala unutamadim. ne olur biraz yardimci olun, ne yapicagimi bilemiyorum.

cnm eski sevgilini takıntı yapmıs olabilirsin.. kendıne bıraz daha zaman ver mantıklı dusunmeye calıs hıslernı de ölç tart.. yenı sevgilinı de sevemıorsan bence onun hakkına da gırme.. yenı sevgilinden ayrıldıgını dusun yada onu bı kızla el ele gorsen uzulurmusun eger ıcın cız edıorsa onu sevıorsundur demektir.

kendini başkasıyla olmaya zorlama canım, onu sevemedikçe diğeri daha çok aklına gelecek. bir süre yalnız kal kafanı dinle, kendini yalnız da mutlu olabileceğine inandır. belki kızacaksın ama daha 18 yaşındasın sevemem diye düşünme lütfen.daha kimleri kimleri seveceksin. ne güzel gençsin süslen gez dolaş arkadaşlarınla, akışına bırak olayları, bu kadar kafana takma:KK36:

kendini başkasıyla olmaya zorlama canım, onu sevemedikçe diğeri daha çok aklına gelecek. bir süre yalnız kal kafanı dinle, kendini yalnız da mutlu olabileceğine inandır. belki kızacaksın ama daha 18 yaşındasın sevemem diye düşünme lütfen.daha kimleri kimleri seveceksin. ne güzel gençsin süslen gez dolaş arkadaşlarınla, akışına bırak olayları, bu kadar kafana takma:KK36:
evet haklisiniz da annemin basimda evlenmeye zorlamasi yuzunden artik annemin ve benim begenebilecegi birisiyle olup, her zaman acaba iyi birisi mi cikar onume yoksa kotusumu diye dusunmek korkmak istemiyorum, ve anneminde begenmedigim birisini yine onune cikartir diye korktugum icin birisiyle olmak istiyorum artik

cnm eski sevgilini takıntı yapmıs olabilirsin.. kendıne bıraz daha zaman ver mantıklı dusunmeye calıs hıslernı de ölç tart.. yenı sevgilinı de sevemıorsan bence onun hakkına da gırme.. yenı sevgilinden ayrıldıgını dusun yada onu bı kızla el ele gorsen uzulurmusun eger ıcın cız edıorsa onu sevıorsundur demektir.
sizce yeni sevgilimden biraz zaman isteyip dusunmelimiyim ozaman? evet hakli olabilirsiniz cunku eski sevgilim ilk tam sevgili gibi oldugum kisiydi ve uzun iliski yasadik okadar cook hayaller takinti olabilit

evet cnm bıraz yalnız kalmana ıhtıyacın var. bu sure zarfında yenı sevgılını ozluorsan ve onsuz olamayacagnı anlıorsan yenı sevgılını sevıorsun demektır

zaman zaman hepimiz duygu karmaşasına kapılabiliyoruz..
düşünmemeye çalış.
kendine oyalanacak birşeyler bul.

Yaşınız daha cok genç. yine seversiniz.
Şimdi sevgilinizide bence daha fazla hayatınızda tutmayın. Sevmiyosanız.

bu kadar ask acisi çekmek dogru mu degil mi bilemem de tek bildiğim su an ki sevgine yazik ettigin

Canım benim, detayları bilmiyorum ama benim bildiğim aileler bir ilişkiye onay vermiyorsa mutlaka haklıdırlar. Onu o an anlamasan da ileride mutlaka anlıyorsun. Yaşın henüz çok küçük, kendine hiçbir erkeği takıntı yapma. Şundan da emin ol ki, sen büyükdükçe istediğin erkek profili değişecek. Şimdi özlediğin o çocuk için ileride ıy ben bunla nasıl çıkmışım bile diyebilirsin. O yüzden zamana bırak.. Sevmediğin kimseyle de birlikte olma çünkü bu onu kandırmaktır. Senin yaşındayken bende birini çok sevmiştim. Asla unutamayacak gibi.. Ama ne sular aktı o derenin altından. Şimdi başka birini deliler gibi seviyorum ve yakında düğünümüz olacak. Sende evlilik çağına gel önce, o zaman kendin için en doğru kararı vereceğinden eminim :KK66:

X