Sıla'nın makyajsız hali

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Makyajlı görmeye alışık olduğumuz Sıla'nın makyajsız hali objektiflere yansıdı.
sila_3055.jpg

Pop müziğinin başarılı ve güzel isimlerinden Sıla, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla birlikte bir alışveriş merkezindeydi.

MAKYAJSIZ GÜZELLERDEN

Başarılı şarkıcı, bir kafede yakın dostlarıyla bir araya geldi. Makyajlı görmeye alışık olduğumuz Sıla'nın makyajsız hali objektiflere yansıdı.

"MAKYAJSIZ DA GÜZEL"

Birçok şarkıcının makyajsız hali herkesi şaşırtsa da Sıla'nın makyajsız görüntüsü hayranlarında hayal kırıklığı yaşatmadı. Takipçileri Sıla için "makyajsız da güzel" yorumu yaptı.

ensonhaber

Türk Ünlülerin Makyajsız Halleri için tıklayınız!

seviyorum bu kadını ya makyajsız halinide sevdiiiim :KK49:

yerim ben seni yaa sılammmmm
sen her türlü çoook güzelsin
ve özel bir kadınsın

hatun ya hatun bayılıyorum bu kadına her hali güzelll :KK14:

Makyajsız hali de gayet doğal ve güzelmiş bence. Doğal güzellikten yana olan birisi olarak bu halini çok beğendim şahsen.

neresi güzel Allah aşkına ben mi yanlış görüyorum berbat tonlu bir cilt kücück torbalı gözler burun desen berbat bir estetik örneği doğal güzellikten eser yok
makyajı boca edince wamp oluyor normalde bildiğin abla :KK70:

öyle bir başlık atıyorlarki,sanıyorsun ÖCÜ gibi..akça pakça bir kız iste daha ne olsun ala ala yaaaaa

neresi güzel Allah aşkına ben mi yanlış görüyorum berbat tonlu bir cilt kücück torbalı gözler burun desen berbat bir estetik örneği doğal güzellikten eser yok
makyajı boca edince wamp oluyor normalde bildiğin abla :KK70:
kusura bakmayında hepimiz öyle değilmiyiz..hele ben sabah kendimi aynada görünce korkuyorum :)))))))))

X