Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik değil ki canım buKızlar adetimden 4 günüm geçti bugün dayanamadım idrar testi yaptım ilki silik çıktı inanamadim bi saat sonra başka.bi testi alip yaptım onda daha belirgin sanki sizce hamilemiyim 2yildir bunu görmeyi bekliyordum ağlamaktan helak oldum
Eki Görüntüle 3680955
Şimdi geldim verdim sonuçları bekliyorum .Bi yanım hala inanamiyor yani o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki bu testlerde gördüğüme inanamadim sanki heveslenmemek için burda birinin bana hayır demesini bekliyorumSilik değil ki canım bukoş kan ver koş
İnşallah Rabbım isteyen herkese de banada nasip etsinKan ver bencede var
çizgi bağırıyor canımŞimdi geldim verdim sonuçları bekliyorum .Bi yanım hala inanamiyor yani o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki bu testlerde gördüğüme inanamadim sanki heveslenmemek için burda birinin bana hayır demesini bekliyorum
Aminnn banada inşallahİnşallah Rabbım isteyen herkese de banada nasip etsin
Canım ne oldu sonuçŞimdi geldim verdim sonuçları bekliyorum .Bi yanım hala inanamiyor yani o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki bu testlerde gördüğüme inanamadim sanki heveslenmemek için burda birinin bana hayır demesini bekliyorum
Beta hcg 1098 çıktıBen dün kan verdim pozitif. Bugün kaset test yaptım silik çıktı ikinci çizgiaşağı yukarı senin üstteki test fotosu gibiydi bi tık daha belirgindir belki. Sanırım erken dönemde hcg yeteri kadar yükselmediğinden test çizgisi böyle reaksiyon veriyor. Sonucu çok merak ettim kan testinin sonucunu paylaş lütfen
Rabbimm en kısa zamanda sana bu muradı yaşatsın inşallahAminnn banada inşallah
Amin inşallah betanız baya yüksek çıkmış maşallah sağlıkla gelsinRabbimm en kısa zamanda sana bu muradı yaşatsın inşallah