Silik çizgi var kızlar yardım

lavienda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2025
5
3
1
31
Kızlar bugün 2. Aşılamamın 12.günü öğleden sonra 2 ya da 3 idrarımla yaptım böyle çıktı sonra bir saat sonra 1 test daha yaptım negatif çıktı sizce var mı acil

Eklentiler

• 44357.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 44350.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 44353.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 44352.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 44343.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar bugün 2. Aşılamamın 12.günü öğleden sonra 2 ya da 3 idrarımla yaptım böyle çıktı sonra bir saat sonra 1 test daha yaptım negatif çıktı sizce var mı acil
Şöyle olmuş olabilir, zaten ilk testi ilk idrarla yapmamissiniz. Ona rağmen silik çizgi var. Ama ikinci testi yaptığınız test daha seyrek idrarla yapıldığı için daha silik çıkmış.

Şöyle olmuş olabilir, zaten ilk testi ilk idrarla yapmamissiniz. Ona rağmen silik çizgi var. Ama ikinci testi yaptığınız test daha seyrek idrarla yapıldığı için daha silik çıkmış.
Yok bu attığım resimler sadece ilk idrara ait ikinci olanı atmadım çünkü onda hiç bir şey yok

Yok bu attığım resimler sadece ilk idrara ait ikinci olanı atmadım çünkü onda hiç bir şey yok
İşte demek ki sonradan yaptığınız seyrek idrarla olduğu için negatif çıkmış olabilir. Bazı testler çok düşük betayi zor algılıyor zaten. En sağlıklı olan yarın ilk idrarla yapmak. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…