Silik çizgi ve kahverengi lekelenme...

burlam

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2007
17
6
39
Herkese merhaba,
Yıllardır burayı takip ederim ancak yazmak şimdiye kısmet oldu. Eşimle 4 yıldır evliyiz ve 2 ay önce karar verdik artık bir bebeğimiz olsun diye. Gerekli hazırlıklıkları ve çalışmaları yaptık, yapıyoruz da... Ben çok sabırsız biriyimdir. 1 aydır birkaç günde bir idrar testi yapıyordum. Hep negatif çıkıyordu. Düne kadar... Adetime 5 gün var ve biraz umutsuzluğa düşmüştüm hayırlısı diyerek. Bir baktım ikinci çizgim silik çıktı, çığlık çığlığa kalıp ağlamaya başladım. İnternete koşup araştırdığımda ne demek olduğunu ve olumlu taraflarını öğrendim. Çok sevindim, Allah'ıma şükürler olsun, inşallah diyerek yattım. Rüyamda da çok güzel şeyler gördüm. Bu arada günlerdir bulantılarım vardı. Özellikle eşim için sahurda kalkarken çok kötü oluyordum. Korkunç karın ağrılarım vardı. Sabah bir kalktım ki kahverengi lekelenmeler var. Adet başlangıcı gibi. Daha 5 gün var dedim kendi kendime, çünkü adet düzenim şaşmaz genelde. 24 günde birdir. Üzüldüm ama yine de sizin paylaşımlarınızdan yola çıkarak hemen doktora gittim. Sağlık ocağı kan testi yapıyormuş. Yaptırdım ancak sonuç yarın çıkıyor, üçte. Az önce bir idrar testi daha yaptım yine silik çıktı. Bu arada biraz daha kahverengi leke olmuş. Aklım karışık oturmuş beklemekteyim. Her şeyin hayırlısı tabi ama sizce hamile olabilir miyim?

merhaba..
5 gün kala silik çizgi ile ögrendim hamileligimi
3 gün kala kanda 60.73 ile kesinleşti sonra Regl günü kahverengi leke geldi 6 7 damla ve gerisi pembe olarak hemen hemen 1 gün sürdü.
acile koştuk biliordum hamileyim düşük yapıorum die aglayarak gittim doktor baktı 4 haftalıktı kanda degerim 244.02 olmuştu doktor yerleşme kanaması olabilir ama biz genede düşük olamasın die tedbirimizi alalım dedi progestan ve folik asit verdi 1 hafta sadece wcye kalktım çok şükür hiç bişi olmadı 1 hafta sonra kesemiz göründü..
size demem o ki yerleşme kanaması olabilir bir doktora görünün derim. silik çizgide çıkmış zaten

İnşallah, çok teşekkür ederim. Test sonuçları için çok sabırsızlanıyorum. Randevu aldık doktordan zaten. Sonuçla beraber giderim artık. Sizin de çok az kalmış doğumunuza. Hayırlısıyla...

İnşallah, çok teşekkür ederim. Test sonuçları için çok sabırsızlanıyorum. Randevu aldık doktordan zaten. Sonuçla beraber giderim artık. Sizin de çok az kalmış doğumunuza. Hayırlısıyla...

inşallah canım evet az kaldı inşallah olumlu sonuçlarla haber verirsin bize şimdilik allaha emanet olun kendinize dikkat edin :KK66:

Teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin. Her silik çizgi hamile olsun :anneadayı: Hayırlı haberlerle dönmeyi umuyorum.

büyük ihtimalle yerleşme kanaması yaşamışsınız, inşallah bu gün güzel haberler alırsınız

Tekrar merhaba:KK3:

Evettt, kan değeri 113 çıktı, çok büyük ihtimalle hamile olduğum söylendi. Sevinçten nasıl ağladım görmeliydiniz. Ancak salı günü yine yapılacak test, tam kesinlik için. Lekelenmeler devam ettiği için yavaş hareket etmemi, gerinmememi bile söyledi. Sevinçten duvara tırmanasım var ama ani hareket yapma dediği için duruyorum:KK49::rolleyes::KK71:

İnşallah her şey yolunda gider. Sağlıktan başka bir şey istemiyorum.

Hepinize de teşekkür ederim. Haberleri paylaşmaya devam edeceğim.

Lekelenme ve 113 değerine sizin de yorumlarınızı görmek isterim.:oops:

Tekrar merhaba:KK3:

Evettt, kan değeri 113 çıktı, çok büyük ihtimalle hamile olduğum söylendi. Sevinçten nasıl ağladım görmeliydiniz. Ancak salı günü yine yapılacak test, tam kesinlik için. Lekelenmeler devam ettiği için yavaş hareket etmemi, gerinmememi bile söyledi. Sevinçten duvara tırmanasım var ama ani hareket yapma dediği için duruyorum:KK49::rolleyes::KK71:

İnşallah her şey yolunda gider. Sağlıktan başka bir şey istemiyorum.

Hepinize de teşekkür ederim. Haberleri paylaşmaya devam edeceğim.

Lekelenme ve 113 değerine sizin de yorumlarınızı görmek isterim.:oops:

Hayirli olsun canim sana demistim yerlesme lekesi die :KK66:
guzel cikmis masallah benim ilk 60.73tu 2 gun sonra 244.02 olmustu.
artar degerin merak etme bol bol dinlen agir is yapma :)

Çooook teşekkür ederim. Allah'ın izniyle sizin imzanız gibi benim de olacak. Hayırlısı tabi. Ya ben sabahları yürüyüş yapıyorum, bırakayım mı onu da?

Çooook teşekkür ederim. Allah'ın izniyle sizin imzanız gibi benim de olacak. Hayırlısı tabi. Ya ben sabahları yürüyüş yapıyorum, bırakayım mı onu da?

Evet birakmalisin canim.
rica ederim olucak seninde merak etme saglikla tutunsun melegin :)

Tamamdır sizi dinleyeceğim. Sarıldım size kocaman. İnşallah.

:) opuldun tatlim allaha emanet ol doktorum bana 1 hafta yat sadece wcye kalk demisti hatta calisiorsan rapor yazalim demisti calismiyordum 1 hafta hep yattim mumkun oldugunca sende yat tatlim :KK66:

kızlar merhaba bizde bebek için 1yıldır uğraşıyoruz puregoın+çatlatma iğnesi oldum reglmden 12 gün önce pembemsi bir leke geldi peçeteye adet oluyorum sandım ama çok az az gelmeye başladı 1 haftadır azar azar geliyor vede kahverengiye dönüştü rengi bazı arkadaşlar kahve telvesi gibi diyor adına o şekilde acaba bende yerleşme kanaması yaşıyor olabilirmiyim 1 haftafırda aşırı sancılarım var doktora gittim az bi enfeksiyon var dedi ilaç verdi kullanıyorum ama onları kullandıkça çok midem bulanıyor ne yapsam bilemedim :KK43:

X