silik gebelik testi acaba test bozukmu acil kızlar

tuba_eslem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
10
0
35
merhaba bayanlar tecrübeli olup bana yardımcı olabilicek arkadaşkar varmı sizce gebelik varmı?

Eklentiler

• 11158077_971727636180271_1850720028_n.jpg
    11158077_971727636180271_1850720028_n.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 258
Test bekleyip sararmış canım, sonuç doğru olmaz. En doğru sonuç sabah ilk idrarla ilk 10 dakika içinde çıkan sonuçlardır. Yarın tekrar yap bakalım.

merhaba arkadaşlar benim de öyle oldu sabah yaptım atacamtık tekrar bakıyım dedim 3 saat sonra falan baktım silik çizgi görünüyor dediğiniz gibiyse ben de de bebek yok bugün kan verecem hayırlısı her şeyin bu ayda olmadı sanırım:KK43:

merhaba arkadaşlar benim de öyle oldu sabah yaptım atacamtık tekrar bakıyım dedim 3 saat sonra falan baktım silik çizgi görünüyor dediğiniz gibiyse ben de de bebek yok bugün kan verecem hayırlısı her şeyin bu ayda olmadı sanırım:KK43:
Canim burayada yaz insallah seninde vardir benimde

Anladim canim biz daha yeni evli sayilirz bu dirduncu ayim korunmayi birakali sanirim adetimede bes gun var sanirim

Canim yaptirdinmi kan testi
yaptırdım canım malesef negatif çok çok üzgünüm îlk dememem başarısız 0,31 çıktı idrar testine güvenmr canım kan testi yaptır bu ay çok ümitlenmiştim ama malesef brn ovitralla 250 mg kullanmıştım iğneyi az mı geldi mg bilemiyorum salı günü adet günüm diğer ay inşallah hayırlısı her şeyin

yaptırdım canım malesef negatif çok çok üzgünüm îlk dememem başarısız 0,31 çıktı idrar testine güvenmr canım kan testi yaptır bu ay çok ümitlenmiştim ama malesef brn ovitralla 250 mg kullanmıştım iğneyi az mı geldi mg bilemiyorum salı günü adet günüm diğer ay inşallah hayırlısı her şeyin
Canim bende klomem igne kulamdim 5 gun erken adet oldum ben o ignelerle hamile kalan gormedm ise yaramiyor sanki

X