Silik idrar testi Lütfen bakın...

papatyadiyari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
842
439
Kızlar adet olmam gün ilk 3 dk silik ikinci çizgiyi gördüm. dedim hamileyim. Ama ikinci gün ilk idararımla yaptığım test ondan silikti. gecikmenin 3 günü yaptığımda iyice silikti. Lakin bu gün yine test yaptım akşam idarıyla oda silik. hepsi silik ama çok silik. başka markalarında öyle. bugün 4 gün. ve bu iki markaya güveniyorum. başına böyle gelen varmı? kan testi yaptıramıyorum burda.

O testlere bazen yansımıyor en iyisi kan testi yaptırmak belki adetin paikolojik gecikmiştir

O testlere bazen yansımıyor en iyisi kan testi yaptırmak belki adetin paikolojik gecikmiştir
canım ama hem adet gecikmesi hemde silik çizgi idrar testinde. bu gebelik şüphesi değilmidir. bulunduğum şehirde bizim ğlkedeki beta hgc yok. idrar testi gibi şeylerde bakıyorlar. anca adetm 10 gün geçtikten sonra dr gitmeliyim. daha 6 gün var. dış gebelik vsdir diye korkuyorm

Bile
canım ama hem adet gecikmesi hemde silik çizgi idrar testinde. bu gebelik şüphesi değilmidir. bulunduğum şehirde bizim ğlkedeki beta hgc yok. idrar testi gibi şeylerde bakıyorlar. anca adetm 10 gün geçtikten sonra dr gitmeliyim. daha 6 gün var. dış gebelik vsdir diye korkuyorm
miyorumbilemiyorum o zaman üzgünüm

Kızlar adet olmam gün ilk 3 dk silik ikinci çizgiyi gördüm. dedim hamileyim. Ama ikinci gün ilk idararımla yaptığım test ondan silikti. gecikmenin 3 günü yaptığımda iyice silikti. Lakin bu gün yine test yaptım akşam idarıyla oda silik. hepsi silik ama çok silik. başka markalarında öyle. bugün 4 gün. ve bu iki markaya güveniyorum. başına böyle gelen varmı? kan testi yaptıramıyorum burda.
benim de silikti canım, fakat sabah ilk idrarınla yapman gerekiyor. Ben ertesi gün kan tahlili yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim

slm arkadaşlar 7.haftamdayım ve geçen hafta kalp atışı duyamadığımız için dr kürtaj dedi, kese boş görünüyor dedi, ne yapmalıyım :KK43:

Kızlar adet olmam gün ilk 3 dk silik ikinci çizgiyi gördüm. dedim hamileyim. Ama ikinci gün ilk idararımla yaptığım test ondan silikti. gecikmenin 3 günü yaptığımda iyice silikti. Lakin bu gün yine test yaptım akşam idarıyla oda silik. hepsi silik ama çok silik. başka markalarında öyle. bugün 4 gün. ve bu iki markaya güveniyorum. başına bö
benim de silikti canım, fakat sabah ilk idrarınla yapman gerekiyor. Ben ertesi gün kan tahlili yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim
canım benimde başıma ona benzer bisey geldi dün yatım çok silikti bugun yaptım hıç cizgi göremedim

[QUOTE="papatyadiyari,
üzülme canım inş bidaki ay güzel haberlerini alırız .ama ben benim durumu anlamadım dun silik çizgi bugunde çizgi yok gibi çok dikkatli pakınca incececik bi uçuk pembe bişi sanki görünüyor...bide bugun ovulasyon testi yaptım adetıme gün var pozıtıf cıktı .bugun yumurtlamam imkansız ya.??

[QUOTE="papatyadiyari,
üzülme canım inş bidaki ay güzel haberlerini alırız .ama ben benim durumu anlamadım dun silik çizgi bugunde çizgi yok gibi çok dikkatli pakınca incececik bi uçuk pembe bişi sanki görünüyor...bide bugun ovulasyon testi yaptım adetıme gün var pozıtıf cıktı .bugun yumurtlamam imkansız ya.??
adetime4 gün var yumurtlama testi çift kırmızı çizgi gebelik dediğim gibi bi fikri olan var mı?

[QUOTE="papatyadiyari,
canım hamile isen ovalasyon testleri poziti çıkıyor. bire de bugun hangi saatte yaptın? ya idrarını 5 saat tutucaksın gündüz ve az su içiceksin. yada sabah ilk idrarınla canım. kan vermek daha iyi bence

canım hamile isen ovalasyon testleri poziti çıkıyor. bire de bugun hangi saatte yaptın? ya idrarını 5 saat tutucaksın gündüz ve az su içiceksin. yada sabah ilk idrarınla canım. kan vermek daha iyi bence
canı tesekkur edrım ben bilmiyordum valla yoktu kahvaltıda bi bardak sut ıcmıstım ondan sonra yaptım ve zorla az bişey idrar yapıp testi yaptım bugun..testı yanlıs etkiler mi?

canım hamile isen ovalasyon testleri poziti çıkıyor. bire de bugun hangi saatte yaptın? ya idrarını 5 saat tutucaksın gündüz ve az su içiceksin. yada sabah ilk idrarınla canım. kan vermek daha iyi bence[/QU
ben gene bi erken gebelik testi alıp yarın sabah ilk idrarımla denesem mi.daha günüme 3 gün olacak ama erkenmi?hem kan testi demişşin canım kan testinde bu kadar erken çıkıyor mu ?

ama canım adetine 4 gün var daha. oyüzden ümitlen ama sevinme. ben çok üzüldüm bu sefer.
canım anlıyorum seni bizim denemelerde 5 .ayımız hep aynı hüsran ilkdefa ikinci cizgiyi silik gördüm oda kursağımda kaldı galiba ..takmayalım diyoruz ama işte biz kadınlarr meraklıyız bekleyemiyoruz..ins bidahaki ay bebişlerimize kavusuruz sıkma canını

canım öyle karışık yazıyorsun ki. telden yazıyorsun sanırım. bana alıntı yapmana gerek yok konu sahibine bildirim geliyor. konuya gelince canım. döllenmeden 10 gün sonra idrar testi kesin sonuç veriri. ondan öncede öğrene bilirsin ama bu kesin gebelik devam edecek etmeyecek konusu muammadır. şuanda öyle ama kan testi vererek durumunu öğrenirsin canım. Ama bu sadece merakını giderir. en sağlıklı sonuç adetin 10 gün geçince mantıklı. Neden dersen ozmn kimyasal gebelik olayı ortadan kalkmış oluyor. ama tabiki biz sabredemdiğimiz için hemen yapıyoruz. kısacası şimdi yaparsan kanda öğrenebilrisin canım. İnşallah hamilesindir.
canım anlıyorum seni bizim denemelerde 5 .ayımız hep aynı hüsran ilkdefa ikinci cizgiyi silik gördüm oda kursağımda kaldı galiba ..takmayalım diyoruz ama işte biz kadınlarr meraklıyız bekleyemiyoruz..ins bidahaki ay bebişlerimize kavusuruz sıkma canını

aynen canım biz kadınlar fazla takılıyorzu ve acele ediyoruz. ama çift çizgi görmek elbette bi beta hgc artışı var demektir. haberdar et beni canım olur mu?

X