- 21 Mayıs 2009
- 233
- 43
Kizlar merhaba ben 24 yasindayim. 2 sene once gogus buyutme ameliyati oldum goguslerim sifira yakindi. Cok buyuk heves ve heyecanla ailemi binbir zorlukla ikna ettim. Doktoruma her gorusmede ozellikle kucuk olmasini soyledim fakat goguslerim hem cok buyuk oldu hem cok yapay oldu hem cok sert hem cok ayrik hem dikis izlerim cok kotu ve mide bulandirici hem de hissizlik oldu. Su an o zamanlara geri donebilmek icin neler vermezdim. Keske hic yaptrmamis olsaydim eskiden en azindan v yaka giyebiliyordum simdi o dekolteden bile nefret eder hale geldim. Aranizfa var mi benim gibi olan? 2. Ameliyatinizi oldnz mu, lekeler icin bisey yaptiniz mi ya da his durumlari nasil? Siz siz olun doktorunuzu cok iyi arastirin. Hatta su an dusunuyorum da cok gerekli bisey degil keske yaptirmasaymisim o kucuk goguslerimi ozledim desem abartisiz yeridir. Denize girmekten utanir oldum. Cikartsam bi dert cikartmasam bi dert. Cikartsam ya da kucultsem pörsüme, sekil bozuklugu fln olur mu acaba? Umarim benim gbi pisman olaniniz yoktur ama varsa burda paylasalim herkes bilgilensn bilinclensn isterim.
Son düzenleme: