Silikon pismanligi

cansoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
233
43
Kizlar merhaba ben 24 yasindayim. 2 sene once gogus buyutme ameliyati oldum goguslerim sifira yakindi. Cok buyuk heves ve heyecanla ailemi binbir zorlukla ikna ettim. Doktoruma her gorusmede ozellikle kucuk olmasini soyledim fakat goguslerim hem cok buyuk oldu hem cok yapay oldu hem cok sert hem cok ayrik hem dikis izlerim cok kotu ve mide bulandirici hem de hissizlik oldu. Su an o zamanlara geri donebilmek icin neler vermezdim. Keske hic yaptrmamis olsaydim eskiden en azindan v yaka giyebiliyordum simdi o dekolteden bile nefret eder hale geldim. Aranizfa var mi benim gibi olan? 2. Ameliyatinizi oldnz mu, lekeler icin bisey yaptiniz mi ya da his durumlari nasil? Siz siz olun doktorunuzu cok iyi arastirin. Hatta su an dusunuyorum da cok gerekli bisey degil keske yaptirmasaymisim o kucuk goguslerimi ozledim desem abartisiz yeridir. Denize girmekten utanir oldum. Cikartsam bi dert cikartmasam bi dert. Cikartsam ya da kucultsem pörsüme, sekil bozuklugu fln olur mu acaba? Umarim benim gbi pisman olaniniz yoktur ama varsa burda paylasalim herkes bilgilensn bilinclensn isterim.

Son düzenleme:
Pişman olan nadir kişilerden birisiniz. Bütün problemler sizi bulmuş. Hisin artık geri gelebileceğini sanmıyorum ama daha küçük bir protez takılabilir, izlerden de tekrardan bir dikişle kurtulabilirsiniz. Ya da ameliyattan bir süre sonra lazerle sildirebilirsiniz.

Pişman olan nadir kişilerden birisiniz. Bütün problemler sizi bulmuş. Hisin artık geri gelebileceğini sanmıyorum ama daha küçük bir protez takılabilir, izlerden de tekrardan bir dikişle kurtulabilirsiniz. Ya da ameliyattan bir süre sonra lazerle sildirebilirsiniz.
Evet haklisiniz kendim gibi birine denk gelmedim artik histen fln gectim ama izleri sildirmek cok istiyorum hangi teknikle siliniyor biliyor musunz? Bi de daha kucugunu taktirsam ya da tumden cikartsam bi pörsüme durumu olur mu acaba?

Evet haklisiniz kendim gibi birine denk gelmedim artik histen fln gectim ama izleri sildirmek cok istiyorum hangi teknikle siliniyor biliyor musunz? Bi de daha kucugunu taktirsam ya da tumden cikartsam bi pörsüme durumu olur mu acaba?

Lazer ile siliniyormuş. Bence eğer cc bakımından çok büyük bir fark olmayacaksa eski ve yeni protez arasında, pörsüme olmaz. Tümden çıkartırsanız olabilir ama..

Kizlar merhaba ben 24 yasindayim. 2 sene once gogus buyutme ameliyati oldum goguslerim sifira yakindi. Cok buyuk heves ve heyecanla ailemi binbir zorlukla ikna ettim. Doktoruma her gorusmede ozellikle kucuk olmasini soyledim fakat goguslerim hem cok buyuk oldu hem cok yapay oldu hem cok sert hem dikis izlerim cok kotu ve mide bulandirici hem de hissizlik oldu. Su an o zamanlara geri donebilmek icin neler vermezdim. Keske hic yaptrmamis olsaydim eskiden en azindan v yaka giyebiliyordum simdi o dekolteden bile nefret eder hale geldim. Aranizfa var mi benim gibi olan? 2. Ameliyatinizi oldnz mu, lekeler icin bisey yaptiniz mi ya da his durumlari nasil? Siz siz olun doktorunuzu cok iyi arastirin. Hatta su an dusunuyorum da cok gerekli bisey degil keske yaptirmasaymisim o kucuk goguslerimi ozledim desem abartisiz yeridir. Denize girmekten utanir oldum. Cikartsam bi dert cikartmasam bi dert. Cikartsam ya da kucultsem pörsüme, sekil bozuklugu fln olur mu acaba? Umarim benim gbi pisman olaniniz yoktur ama varsa burda paylasalim herkes bilgilensn bilinclensn isterim.
Cok gecmis olsun, kac cc takildi ki buyuk oldu diyorsunuz yuvarlakmi takildi size yoksa damlami, peki hissizlik oldu demissiniz ve dikis izi nerden kesi yapildi size, yapay durmasinin nedenini sordunuzmu doktorunuza neyden kaynaklaniyor cok buyuk diyemi yoksa gogus dokunuz olmadigindanmi ay kusura bakmayin cok soru sordum ben persembe ameliyat olucam da bilincli olayim diye soruyorum

Önceki konularınıza baktım 275 cc takılmış, kas altı ve de moderate profile.. Nasıl büyük duruyor ki bu şartlarda?
Tsk ederim tikkabilla sorularimin cevabini buldunuz merakimi giderdiniz, evet yani bencede neden buyuk oldu ki fazla degil ustelik moderat takilmis kas alti oluncada iyice ortulmus oluyor silikon neden dogal durmamis bende anlamadim kafam karisti iyice

Tsk ederim tikkabilla sorularimin cevabini buldunuz merakimi giderdiniz, evet yani bencede neden buyuk oldu ki fazla degil ustelik moderat takilmis kas alti oluncada iyice ortulmus oluyor silikon neden dogal durmamis bende anlamadim kafam karisti iyice
Çok mu zayıfsınız? Ben de zayıfım, meme dokum hiç yoktu, erkek göğsü gibiydi. 325 cc high profile takıldı ama yapay bir görüntü yok.

Çok mu zayıfsınız? Ben de zayıfım, meme dokum hiç yoktu, erkek göğsü gibiydi. 325 cc high profile takıldı ama yapay bir görüntü yok.
Tikkabille sizi izlemeye ala bilirmiyim fotoraflarima bakin sizce ben kac cc taktira bilirim bende zayifim sizde beni alirsaniz izlemeye sevinirim tsk

Cok gecmis olsun, kac cc takildi ki buyuk oldu diyorsunuz yuvarlakmi takildi size yoksa damlami, peki hissizlik oldu demissiniz ve dikis izi nerden kesi yapildi size, yapay durmasinin nedenini sordunuzmu doktorunuza neyden kaynaklaniyor cok buyuk diyemi yoksa gogus dokunuz olmadigindanmi ay kusura bakmayin cok soru sordum ben persembe ameliyat olucam da bilincli olayim diye soruyorum
Evet 275cc kas alti takildi. Gogsun alt kismindan girildi. Doktorum zamanla duzelicek ddi ama zaman gectikce hic bi duzelme olmadi ben de artik doktora gitmeyi kestim. Damla model benmki. Zayifim ama cok asiri zayif degilim normalim. Yani bnden daha zayiflar daha buyuk olculerde taktiriyor ve sikayetci degiller. Tabii ki istedgnz hersyi sorun kimse bnm gbi pisman olmaz umarm.

Önceki konularınıza baktım 275 cc takılmış, kas altı ve de moderate profile.. Nasıl büyük duruyor ki bu şartlarda?
İnanin ben de bilmiyorum acikladim zaten yukarida. O kadar yapay ki goren herkes anlio zaten dedgm gbi v yaka tshirtten bile belli oluo o kadar yukardan basliyo ki :KK43:

Evet 275cc kas alti takildi. Gogsun alt kismindan girildi. Doktorum zamanla duzelicek ddi ama zaman gectikce hic bi duzelme olmadi ben de artik doktora gitmeyi kestim. Damla model benmki. Zayifim ama cok asiri zayif degilim normalim. Yani bnden daha zayiflar daha buyuk olculerde taktiriyor ve sikayetci degiller. Tabii ki istedgnz hersyi sorun kimse bnm gbi pisman olmaz umarm.

İnanin ben de bilmiyorum acikladim zaten yukarida. O kadar yapay ki goren herkes anlio zaten dedgm gbi v yaka tshirtten bile belli oluo o kadar yukardan basliyo ki :KK43:
Doktorunuz kimdi

Meme dokum hic yoktu nerdyse yani normal durduumda bi erkeginkinden cok minicik daha buyuktu. Zayifim ama asiri zayif degilim. Sizin nasil yapay durmadi acaba 325 cok buyuk geeliyor su an gozume. Fotograflariniz var mi profilinzde?

Meme dokum hic yoktu nerdyse yani normal durduumda bi erkeginkinden cok minicik daha buyuktu. Zayifim ama asiri zayif degilim. Sizin nasil yapay durmadi acaba 325 cok buyuk geeliyor su an gozume. Fotograflariniz var mi profilinzde?
İzlemeye alayım sizi, sizin de fotoğraf varsa görmek isterim, merak ettim çünkü..

Canım bende üzüldüm memnun olmamana.275 damla,mod plus aslında çok doğal durmalı gibi geliyor.ama tabi kişiye göre değişir.en önemlisi insanın kendisinin alışıp benimsemesi.benimki de 325 mod plus yuvarlak.doğallığından memnunum.

Kızlar bu high mod plus falan takıldı diyosunuz ya nerden biliyosunuz doktormu söylüyo yoksa ameliyattan sonra verilen kutuda falanmi yaziyo bana doktor oyle bisiy demedide merak ettim acaba benimki nekio_Oo_O

Kızlar bu high mod plus falan takıldı diyosunuz ya nerden biliyosunuz doktormu söylüyo yoksa ameliyattan sonra verilen kutuda falanmi yaziyo bana doktor oyle bisiy demedide merak ettim acaba benimki nekio_Oo_O
Ameliyattan önce söyler genelde doktorlar.. Sizde protezlerin kağıdı falan vardır, orda yazar.

X