- Konu Sahibi serap_serap
-
kız allah canını almaya e mi...sonraki sayfaları okumadın mı..yatakta silkeliyor sen yatıyorsun eşin yatakta ayağı kalkıyor...ayak kısmından tutup senin çamaşır silkeler gibi silkeliyor işte bu kaddar basit...gülmeyin ama biz krize girmiştik...
biz bunu hayatta beceremeyiz anacım
tüm bedenin havada kalmıyor kızzzzzz.. sadece toton havalansınnn kafan yerde kalsın yeter
aaa şimdi anladım bende diyorum bunların kocaları izbandut gibi herhalde nasıl çamaşır gibi silkeleyebiliyorki diyorum
aaa şimdi anladım bende diyorum bunların kocaları izbandut gibi herhalde nasıl çamaşır gibi silkeleyebiliyorki diyorum
deneyelim bakalım en azından gülerken bebek olucakmı olmayacakmı sitresin kurtuluruz
çok komık oluyo valla canım bız bı kere denemıştık gulmekten esım sılkeeleyemedıydı
gülüncede spermler geri gelir dimi gülmemek mi gerekiyor acaba kızlar
kız allah canını almaya e mi...sonraki sayfaları okumadın mı..yatakta silkeliyor sen yatıyorsun eşin yatakta ayağı kalkıyor...ayak kısmından tutup senin çamaşır silkeler gibi silkeliyor işte bu kaddar basit...gülmeyin ama biz krize girmiştik...
serapcım bu silkeletmeyi her ilişkiden sonramı yaptınız..
serapcım bu silkeletmeyi her ilişkiden sonramı yaptınız..
ayaklarımı kaldırıp yatmaktan bıktım valla kızlar ya elımden gelse ayaklarımdan tavana astırcam kendımı
ekşın iste canım size krize gireceksiniz benden demesi...
öle olacagı kesın zaten canım ya yemedıgım içmedıgım yapmadıgım şey kalmadı olmuyo olmuyo olmuyo 2 senedır
dene canım ama denediğin ay eşine kabak çekirdeği yedir bol bol... ekşından önce de bir acı kahve içir...sende ayağını sıcak tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?