- Konu Sahibi serap_serap
-
inşallah bebeişin seninledir canım silkeletmeye gerek duymazsın..
pencere kenarından uzak dur o zaman canım silkelerken dışarı fırlamayasın...
inallah canım umutlanıyorum deneyıpte hamıs kalanları okuyunca neden bende kalmayım kı dıye dusunuyorum olcak olcak bu ay emınım:)
canım hele sen diğer arkadaşlar denedik dediğinde bizim tepkimizi görseydin gülmekten neredeyse ölcektim ama tuttu sonra bizde denedik iki arkadaş..bizde de tuttu...sıra sizlerde..yumoş günleriniboş geçirmeyin...
seroo naptın gülüm sölemedinmi daha herifine bebişi?bu arada betan ne güzel çıkmış inş kat kat artar
ya neden gelmedi ki... Canım ne zaman yumutladın sen farkettin mi..kız geç döllenme olmasın...Babası duymasın süzük müzük...
bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni
bilirmisiniz bu şarkıyı, bu şarkı eşilinde silkele beni dicem
amin canım önemli olan o sağ salim kucaklarımıza almak...inşallah canım, sende sagsalim alırsın bebişini kucagına inşallah. ben 2,5 ay önce kürtaj oldum, hemen çalışmalara başladım amaçok mu hızlıyım acep
bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni
bilirmisiniz bu şarkıyı, bu şarkı eşilinde silkele beni dicem
canım sat 12 ocak bat 11-12 subat yımırtttaa 28-31 arası oldu ayrıca babasıda duysun kendide dio bana çektiyse tin tin geliyodur o daha die
maşallah cnm öle tabi...iyii tutabildin içinde betaya kadar bn tutamazdım vala
söyledim yavrum..şok oldu... beklemiyordu bu ay...beta da çok yüksek çıktı maşallah diyelim de... bende çok şaşırdım bat günü o kadar yüksek çıkmaz dedi zaten labaratuarda ki bayan..kaç gün geçti dedi. bende bugün benim adet günüm dedi. çok yüksek çıkmış o zaman dedi...herkes öyle diyor..aman düşük çıkmasın yüksek çıkması önemli değil...
amin canım önemli olan o sağ salim kucaklarımıza almak...
bende 2 buçuk ay sonra başladım çalışmalara canımrahmin kendini toparladısa sıkıntı yok...
kendini iyi hissediyorsan bekleme bence...folik asite ben kürtajdan bir ay sonra başladım...
geç döllenme olabilir canım hele bekle şaşmaz değil mi adet tarihlerin...o zaman kesin herifine benzeyecek...
maşallah cnm öle tabi...iyii tutabildin içinde betaya kadar bn tutamazdım vala
nasıl hazırım hemde, çok istiyorum bebiş2 günde 1 folbiol alıorum bende. bakalım artık. iyi haberler veririm inşallah san
GENELDE ŞAŞMAZ KUZUCUMMM NASİP BEN KIRMIZIYA ODAKLANDIM BABİŞ GELİRSE BASIM ÜSTÜNE Bİ GECEN AY GECİKTİM 3-4 GÜN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ORTASINA KADAR BEKLİYCEM BENİM İLK GEBELİĞİMDEDE 7 GÜN GEÇMİŞTİ AMA İDRARDA ÇIKMAMIŞTI KANDA ÖĞRENMİŞTİM 8. HAFTADA DÜŞÜĞÜM OLDU RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN
ayy yazık yaa..nasıda heyecanlı...inş kucagınızada alırsınız canm...ndn kimseye sölemednz daha grüncemi söylyceksiniz..bde kardesin orda deilmiydi o duymadımı??
canım biliyorum huyunu..dün dedim hemen yarın gidecez dedi doktora..bende pişman etme beni dedim sana söylediğim için az sabret gitsek ne yapacak ki alttan muayene edecek istemiyorum dedim sen de beni anla ne günler geçirdim neleri atlattım deyince tamam dedi ne zmana istiyorsan o zaman gidelim dedi.ama sabah görmen lazımdı kpıdan çıkarken kafasını iki de bir uzatıp karnımı gözleriyle işaret ediyor..aileden kimseye demek yok diye tembihledim ama ne kadar uyar bilemem...
evet canım bazılarının idrara çok geç geçiyormuş kanda baktırmadın değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?