- 16 Kasım 2022
- 233
- 26
- 28
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var gibi yarın ilk idrar ile tekrarlayınMerhaba kızlar daha adetime 6 gün var
Erken gebelik yaptım
Var mı sizce ?
Beş dakikada çıktı bu
Bana da öyle geldivar gibi yarın ilk idrar ile tekrarlayın
Kuruma değilse evet çizgi var daha çok erken birkaç gün sonra tekrar deneyin testte çıkmış ise kandada çıkar yada kan verin :)Merhaba kızlar daha adetime 6 gün var
Erken gebelik yaptım
Var mı sizce ?
Beş dakikada çıktı bu
Kuruma nedir ?Kuruma değilse evet çizgi var daha çok erken birkaç gün sonra tekrar deneyin testte çıkmış ise kandada çıkar yada kan verin :)
Test çubuğundaki sıvı buharlaşırken idrardaki tuzlar ve kimyasal maddeler ikinci çizgiye benzeyen bir hayalet çizgi oluşturur.Genelde 5 dk içinde çıkan çizgi pozitif 5 dk dan sonra çıkan çizgi ise negatif kabul edilir.Kuruma nedir ?
Beş dakika öncesi çıktıTest çubuğundaki sıvı buharlaşırken idrardaki tuzlar ve kimyasal maddeler ikinci çizgiye benzeyen bir hayalet çizgi oluşturur.Genelde 5 dk içinde çıkan çizgi pozitif 5 dk dan sonra çıkan çizgi ise negatif kabul edilir.
Ya Anladım tabi siz çizgiyi daha net görüyorsunuzdur çünkü buraya atınca görüntü kalitesi düşüyor umarım gebesinizdir.Rabbim banada nasip etsin inşallahBeş dakika öncesi çıktı
Amin inşallah evet var çizgi ama çok silik chat cbt var dedi :)Ya Anladım tabi siz çizgiyi daha net görüyorsunuzdur çünkü buraya atınca görüntü kalitesi düşüyor umarım gebesinizdir.Rabbim banada nasip etsin inşallah![]()
Sizinde AMH düşüktü değil miAmin inşallah evet var çizgi ama çok silik chat cbt var dedi :)
Evet 0,7 amh ama iyi çalıştım bu ay :))Sizinde AMH düşüktü değil misizin vardır umarım
Kaç aydır istiyordunuz umarım vardır bebeğiniz kesinleştimiEvet 0,7 amh ama iyi çalıştım bu ay :))
testin markasi nedir acabaAmin inşallah evet var çizgi ama çok silik chat cbt var dedi :)
Laboqick :)testin markasi nedir acaba
Var gibi hissediyorum. valla dört beş ay ama ovülasyon testiyle ikinci denememKaç aydır istiyordunuz umarım vardır bebeğiniz kesinleştimi
İnaşllah vardır inşallah darısı bize olurVar gibi hissediyorum. valla dört beş ay ama ovülasyon testiyle ikinci denemem
İnşallah kuzum olur diye dşün hepKaç aydır istiyordunuz umarım vardır bebeğiniz kesinleştimi