Şımarık görümcelere karşı bi formülü olan?

BTKYAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
532
149
arkadaşlar belki yardımcı olursunuz, dertlerimizi paylaşıp hafifletiriz. 2 senelik evliyim, eşimin ailesi şehir dışında yaşasa da gaşında iyi anlaşacağımı düşündüğüm fakat sonrasında gerek bakışları, gerekse ukala ve bencil tavırlarıyla kendinden anında soğutmuş bir görümceye sahibim, eşime sabah 06:00da mesaj atıyor, yatagımdan fırlıyorum, sehilrerine gittigimizde el ele dolasıyorlar eşimle, ayrıca evli de. Görgüsüzlüğü ise diz boyu evimize geldiğinde tüm pisliğiniz bırakıp gidiyor. İlişkime mesafe koydum artık bana mesaj atmıyor çok sükğr fakat eşimin bir ailesi oldugunu kabul etmedigi kesin, tüm ilgiyi kendi istiyor, sürekli mesaj arıyor ve bu durumdan cok rahatsızım.....pof.

arkadaşlar belki yardımcı olursunuz, dertlerimizi paylaşıp hafifletiriz. 2 senelik evliyim, eşimin ailesi şehir dışında yaşasa da gaşında iyi anlaşacağımı düşündüğüm fakat sonrasında gerek bakışları, gerekse ukala ve bencil tavırlarıyla kendinden anında soğutmuş bir görümceye sahibim, eşime sabah 06:00da mesaj atıyor, yatagımdan fırlıyorum, sehilrerine gittigimizde el ele dolasıyorlar eşimle, ayrıca evli de. Görgüsüzlüğü ise diz boyu evimize geldiğinde tüm pisliğiniz bırakıp gidiyor. İlişkime mesafe koydum artık bana mesaj atmıyor çok sükğr fakat eşimin bir ailesi oldugunu kabul etmedigi kesin, tüm ilgiyi kendi istiyor, sürekli mesaj arıyor ve bu durumdan cok rahatsızım.....pof.
Tamam kardeşi filan da sabahın 6 sında mesaj atmak el ele gezmek nedir?

kocasına yapsın bunları.

Tamam kardeşi filan da sabahın 6 sında mesaj atmak el ele gezmek nedir?

kocasına yapsın bunları.
Ben gorunce inanamadım zaten... Kocası da kanıksamış, ortada normal olmayan bi durum var ama dile getiremedim o an. Şu anda seviyorumseni, vıcık vıcık mesajlasıyorlar. Sinir oluyırum habire vik vik

o ne be öyle yuh..benimde kardeşim var sarılsam ona kendimi tuhaf hissediyorum..millet harbi anormal ya

Eşinizde şuç bukadar yüz vermesin benimde eşimin ablası var 1 yaş büyük el ele tutuşmayı bırak yan yana bile görmedim ben pek görümcemde öle sırnaşmaz pek :KK43:benimde iki Abi'm var ne bilim yani kocam varken niye ellerini tutayım yolda çok saçma :110:millet napıcanı şaşırdı,siz ondan önce tutun elini eşinizin bırakmayın yanaşırsa omuzunuzla ittirin gitsin:KK48:

Ben gorunce inanamadım zaten... Kocası da kanıksamış, ortada normal olmayan bi durum var ama dile getiremedim o an. Şu anda seviyorumseni, vıcık vıcık mesajlasıyorlar. Sinir oluyırum habire vik vik
kimi seviyor abisini mio_O

hep öyle mi mesajlar atıyor

o ne be öyle yuh..benimde kardeşim var sarılsam ona kendimi tuhaf hissediyorum..millet harbi anormal ya
Sen de onun kocasının elini tut dicem ama olmaz
Hahaha yaa ilahi, durum o akdar çapraşık ki hakikaten kendimş çok yalnız hşssetmiştim. Amacı da zaten bunu hissettirmekti herhalde bana, kocam da pek ince dusunceli degil demek beni dusunememiş.i,,

Benim benden bir yaş küçük erkek kardeşim var en fazla koluna girerim el ele tutuşmak neyin nesi

abuk sabuk olur olmaz hiç msj yazmadım seni seviyorum kardeşim diye:KK57:

o zaten bilir ablasının onu sevdiğini bende bilirim kardeşimin beni sevdiğini

senin görümcen abisine sevgili muamelesi yapıyor resmen:KK57:

Tamam kardeşler, seviyordur falan ama karısı yanındayken de elini tutup gezmek nedir? Çok saçma yani. Şimdi eşine desen, sen kıskanıyor musun der.
Valla benim de erkek kardeşim var da, 19 yıldır hiç seni seviyorum demedik birbirimize, hiç de eksiklik hissetmiyoruz yani:KK14:
:KK70::KK70: bırak seni seviyorum demeyiiii biz genelde senden nefret ediyorum cümlesini çok kullanıyorz
iyi böyle yahu :KK70: el ele göz göze :KK70: o nasıl iş pesss

Eşim kardeşine sarılır, benimde Abi'm bana sarılır koklar.
Ha sokakta elele dolaşmayız zaten niye dolaşalım?
Mesaja gelince bırak atsın kapat telefonun sesini olsun bitsin.

Bence de
Eşinizde şuç bukadar yüz vermesin benimde eşimin ablası var 1 yaş büyük el ele tutuşmayı bırak yan yana bile görmedim ben pek görümcemde öle sırnaşmaz pek :KK43:benimde iki Abi'm var ne bilim yani kocam varken niye ellerini tutayım yolda çok saçma :110:millet napıcanı şaşırdı,siz ondan önce tutun elini eşinizin bırakmayın yanaşırsa omuzunuzla ittirin gitsin:KK48:
yeni evliydik nasıl bu kadar dusuncesiz olabilir hala almıyor aklım

o normal zaten arada içinden gelir sarılırsın kardeşine abine

ama el ele tutuşup gezmek

seni seviyorumlu msjlar neyin nesi yani:KK57:

Tabi ki sarılıp koklaşırsınız ama bu insanların içinde dakikalarca ele ele dolaşıp abinin karını da arkada bırakması için bi neden olusturmuyor bence, hala mana veremiyorum :KK43: sesini kapasa titreşimi var, bik bik :)

Ne var abisine sevgi dolu yaklaşıyorsa, elele geziyorsa mesaj atıyorsa, öyle büyümüşler demek ki...

o normal zaten arada içinden gelir sarılırsın kardeşine abine

ama el ele tutuşup gezmek

seni seviyorumlu msjlar neyin nesi yani:KK57:
Gerçekten ne yapacagımı bilemiyorum... Kardeşi de gösteriş düşkünü kendinş teşhiri çok seven biri... Bu mesajlar , el ele sahneleri allahım ben demek ki normal dusunuyormusum bunların anormal olmasıyla alakalı, bu durumu duzeltmem pek kolay olmayacak. Belki ileride kendime ayrı yol cizecegimin gostergeleri, kına yakarlar o zaman.

yeni evliydik nasıl bu kadar dusuncesiz olabilir hala almıyor aklım
Muhtemelen seni kıskandırmak için yapmıştır yapıyordurda hala,bi kerede görümcem bana kardeşim karı bulurda bi abla daha bulamaz Demişti Şaşkın :KK53:şimdi kendisi evlendi el oldu gitti :KK56:hep ben yanındayım eşimin :KK51:takma kafana bunlar böle malesef :110:

X