şimdi ne yapayım?

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
Merhaba herkese;
Kızlar benim bir sorunum var belki bir dert değil ama yinede buraya yazmak ve danışmak istedim.sevdiğim adam sevgilim doğumgünümü kutlamadı.hediyeyi geçtim bir güzel birşey bile söylemedi bir sözle bile kutlamadı.sevgililer günündede bir hediye almamıştı.
oysaki ben onun doğumgününde lüks pahalı bir hediye almıştım pasta almıştım başbaşa kutlamıştık.gece tam 00.00 da mesaj atmıştım ona.
bir bayan olarak ben bekliyorum güzel şeyler yani ne biliyim ufak bir sözde yeter.maddi durumu iyi değil biliyorum anlayış gösterebilirim bir sözle bile kutlasa zaten bu zamana kadar en ufak bişey bile almamıştır.
ben ayrılmayı düşünüyorum demekki beni fazla önemsemiyor değer vermiyor.ama ona böyle söylesem unuttum ben değer veriyorum diyecek üste çıkmaya çalışacak ayrıldığım için beni suçlayacak oysaki bana göre ben haklıyım bilmiyorum belkide abartıyorum bu durumu.sizce ben şimdi nasıl davranmalıyım yardımcı olurmusunuz.

Son durumu en son mesajımda özetledim sizce doğru yapmışmıyım?
ben onun üste çıkacağından emindin aynende düşündüğüm gibi oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Maddi durumu sana güzel söz söylemesine engel değil,.Düşüncelerinde haklısın,önemsemiyor gibi görünüyor.Abartmıyorsun.Ayrılmayı istemiyorsan bu durumun seni incittiğini belirt,eğer özür dilemeyip üste çıkmaya çalışırsa o adamdan cacık olmaz sana.

Hediye alıp almaması hiç önemli değil, "iyi ki doğdun, iyi ki benimlesin, seni seviyorum" demeyen adamla işim olmazdı...

Değerinizi bilmiyor,ben olsam ben de ayrılırdım,sevgisi şüpheli

Benim eşimde kutlamıştı bende senin gibi 00,00 da aramıştım falan filan ama eşim zahmet edip kutlamamıştı bile o na göre önemli değilmiş onunkinide kutlamanın bi önemi yokmuş :KK61::KK61:

benim esimdee ilk zaman lar boyleydi ben bu durumdan rahatsiz oldugumu soyledikcede uste cikmaya calisiyodu 7 senelik evliyiz bikac senedir kutluyo ama oda benim zorumla sirf ben bisey soylemeyeyim diye yani adam odunsa hep odun degismiyo paraylada ilgisi yok benimkinde parada var icinde yok

hediye olayına bir şey diemiyeceğim benim eşimde de var dandik dandik üzerinde düşünülmemiş şeyler alıyor ya da almıyor ama pasta olsun kutlama olsun es geçmez... sen de haklısın hediye almamış ya da alamamış olsa bile doğum günü kutlanmaz mı... bence bu sebepten ayrıldığını söyle. bilsin sebebini... üste çıkmış alta inmiş zaten ayrılıyorsun boşver ne yaparsa da yapsın..

tamam erkekler çok ince düşünemez
belki parası olmadığından utandı diyeceğim ama
insan iyiki doğdun seni seviyorum da mı demez

bu arada durumu olmadığı için keşke sizde doğum gününde PAHALI hediye almasaydınız
utanmış dediğim gibi ama abartmış yani

tamam erkekler çok ince düşünemez
belki parası olmadığından utandı diyeceğim ama
insan iyiki doğdun seni seviyorum da mı demez

bu arada durumu olmadığı için keşke sizde doğum gününde PAHALI hediye almasaydınız
utanmış dediğim gibi ama abartmış yani
Biz tam tanıştık bir ay olmuştu doğumgünüydü ozamanlar durumunun kötü olduğunu bilmiyodum almış bulundum.zamanla öğrrndim maddi durumunun uygun olmadığını.ama diyorum ya hediye alsın almasın önemli değil ama gece o mesajı yada aramasını bekledim yapmadı iyigeceler dedi yattı

Merhaba herkese;
Kızlar benim bir sorunum var belki bir dert değil ama yinede buraya yazmak ve danışmak istedim.sevdiğim adam sevgilim doğumgünümü kutlamadı.hediyeyi geçtim bir güzel birşey bile söylemedi bir sözle bile kutlamadı.sevgililer günündede bir hediye almamıştı.
oysaki ben onun doğumgününde lüks pahalı bir hediye almıştım pasta almıştım başbaşa kutlamıştık.gece tam 00.00 da mesaj atmıştım ona.
bir bayan olarak ben bekliyorum güzel şeyler yani ne biliyim ufak bir sözde yeter.maddi durumu iyi değil biliyorum anlayış gösterebilirim bir sözle bile kutlasa zaten bu zamana kadar en ufak bişey bile almamıştır.
ben ayrılmayı düşünüyorum demekki beni fazla önemsemiyor değer vermiyor.ama ona böyle söylesem unuttum ben değer veriyorum diyecek üste çıkmaya çalışacak ayrıldığım için beni suçlayacak oysaki bana göre ben haklıyım bilmiyorum belkide abartıyorum bu durumu.sizce ben şimdi nasıl davranmalıyım yardımcı olurmusunuz.
maddi durumu olmayabilir ama bir çift güzel söz parayla değil ya.
ağzından çıkmamasının,sevdiği insanın gönlünü almamasının mazereti olamaz.
beni bu hödüklüğümle kabul et demeye de hakkı yok.
insanlar kendilerine biraz çeki düzen verebilir,hayatlarındaki insanlara özen gösterebilir,kalplerini kırmamak için biraz da olsa çabalayabilir pekala.
bir tek gül alacak kadar da parası yokmuymuş ayrıca!!!
sen ki bayan olarak en güzel şekilde kutlamışsın ki bu ona verdiğin önemi gösterir.
o zaman dedi mi sana keşke yapmasaydın,ben doğumgünü kutlamam,kutlama ve hediyeleri sevmem diye.
zannetmem.
muhtemelen ağzı kulaklarına varmıştır değil mi:))
aranızda başkaca sorunlar da varsa ona göre düşünürsün,ayrılık senin bileceğin iş.

Biz tam tanıştık bir ay olmuştu doğumgünüydü ozamanlar durumunun kötü olduğunu bilmiyodum almış bulundum.zamanla öğrrndim maddi durumunun uygun olmadığını.ama diyorum ya hediye alsın almasın önemli değil ama gece o mesajı yada aramasını bekledim yapmadı iyigeceler dedi yattı
kırıcı gerçekten
ayrılmayacaksanız da çok sert bir tavır koyun
muhtemelen ben kutlamayı sevmiyorum diyecektir.. sizi de alıştırmayacak aklı sıra..

Arkadaşlarında dediği gibi hediye kısmını - hatta maddi değerini- geçelim, ama insan sevdiği insana iyiki doğdun, iyiki varsın, doğum günün kutlu olsun da diyebilmeli, demeli.. Bana da çok vurdumduymaz biri gibi geldi anlattığınız kişi profili.

Bence yol ver gitsin iki çift güzel söz söylemek para ile değil herhalde. Ya bir demet çiçek 10 lira ya. O kadarmı kötü durumu?

benim ki de sadece gece mesaj atmış hediye falan almadı ama şimdi sıra onda bende sadece mesajla yetinicem bakalım o nasıl bir tepki verecek anlasın değerimi kıymetimi bende senin gibi ilk zamanlarda hediyeler aldım hiç bir özel günü atlamadım ama karşılığında sadece doğum günün kutlu olsun dedi.

Merhaba herkese;
en neden ona pahalı bir hediye aldın.
Ben de bu kısmı anlamıyorum. Hediye deyince illa gösterişli mi olması lazım?
Kaldı ki sonra insanlar karşılık bekliyor baksana.
Aynı şeyi sen de ondan bekliyorsun haliyle ama sevgili aşamasındayken bile hiç bir özel günde seni hatırlamıyorsa adam ya yemeyi seviyordur ya da bilmiyordur böyle şeyleri. Diğer bir ihtimal seni önemsemiyordur. Diğer ihtimal haddinden fazla paracıdır.
Sen seç, beğen al hangisi size uygunsa.

maddi durumu olmayabilir ama bir çift güzel söz parayla değil ya.
ağzından çıkmamasının,sevdiği insanın gönlünü almamasının mazereti olamaz.
beni bu hödüklüğümle kabul et demeye de hakkı yok.
insanlar kendilerine biraz çeki düzen verebilir,hayatlarındaki insanlara özen gösterebilir,kalplerini kırmamak için biraz da olsa çabalayabilir pekala.
bir tek gül alacak kadar da parası yokmuymuş ayrıca!!!
sen ki bayan olarak en güzel şekilde kutlamışsın ki bu ona verdiğin önemi gösterir.
o zaman dedi mi sana keşke yapmasaydın,ben doğumgünü kutlamam,kutlama ve hediyeleri sevmem diye.
zannetmem.
muhtemelen ağzı kulaklarına varmıştır değil mi:))
aranızda başkaca sorunlar da varsa ona göre düşünürsün,ayrılık senin bileceğin iş.
Evet ben kutlayınca getek yok mahçup ettin beni biz zaten doğuögünü kutlamayız dedi arkasındanda hayatımda kutladığım en güzel doğumgünümdü dedi akşamda evde kutlamışlar anlamadım.

X