• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ne yapmam gerekiyor acaba, çıldırmak üzereyim.

arkadaşlar kendinizi pskoloji açısından geliştirmek istiyorsanız eğer
yani en azından basit durumdaki ruh hallerini anlamak ayırmak için
koca kitaplar devirmenize gerek yok
şöyle dili hafif olan eğlencli bir şekilde ele almış olan kişisel gelişim kitapları psikoloji kitapları okuyarak kendinizi geliştirebilirsiniz
psikologlar ve psikiiyatr lar tabiki uzmanlar ve imkan olduğu sürece uzman yardımı almak daha iyi
ama çoğumuzun maddi durumu ve aile yapısı böyle şeylere açık olmayabiliyor ve bu durumda ozaman psikoloğa gidemiyoruz hadi bunalalım mı hayır
tabiki kendimizi geliştirip yetiştiricez..
en azından tam çözüm üretemesekte
çözüme yakın, yatıştırıcı bastırıcı ruh halini normale çevirici şeyleri öğrenebilirsiniz
ben çocuk psikolojisi ve birazda insan psikolojisi biliyorum okuduğum bölüm nedeniyle eğitim bilimleri gelişim psikolojisi öğrenme psikolojisi rehberlik gibi en azından ileri düzeyde olmasada orta düzeyde bilgilere sahibim..
size yardımcı olmaya çalışabilirim..
ve baz konularda da elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum
ama öncelikle teşhis yapma açısından;
elinize kalem kağıt alın konu hakkında ne hissediyorsunuz ne olmasını istiyorsunuz karşınızdakiyle konuşurken ne hissetmesini istiyorsunuz ve acaba karşınızdaki ne hissediyor.
a derken b hissettirirseniz karşınızdaki olayı b gibi algılar
siz istediğiniz kadar a gibi anlatın ..
o yüzden a hissetmesini istiyorsanız a yı nasıl anlatırım diye düşünün..

yazıyorum hemen canım olumunekankayizsmile

belli bir süre senin istediğin herşeyi yapmış ve hiç boşyere huzursuzluk çıkarmamış ,
ehhh o zaman ödülü hakettii demektir :hooray:
ödülüde eşin seçecek ,
kocacım ne istersin diyebilirsin ,
artık ne çıkarsa bahtına kaydirigubbakcemile3
benim eşimin istediği bir telefon vardı
pek taraftar değildim almasına ama 2 ay boyunca aynı çizgide
sakin sakin devam ederse alabilecek :asigim:

yaaa yok artık ıphone mu alıcaz adam bı ay benı uzmedı dıye odul kısmını sevmedım ben yaaa :( sen ne ıstersın yada ben ne ıstım ben acaıp ıyı soguk savas teknıklerı uygularım :):delphin:

ben bekar arkadaşlarada tavsiye ediyorum
evlenmek isteyenler bile bi düşünsün ben evlilikten ne bekliyorum diye
ben evlenmeden önce eşimle herşeyi konuştum
aklınıza ne gelirse
ailesi ile tavrını,beni benimseme derecesini,
rahatça dışarı çıkabileceğimi,evlliğin bir son değil başlangıç olması gerektiğini
maaşlarımız nasıl birikim olacağını bile
şimdi ben rahatım, eğer evlenmeden önce söylediği kabul ettiği birşeye hayır dediği zaman
ben seninle konuşmuştum diyorum ve susuyor
evlilikte böyle kuralları olmalı
ödülleri ve cezaları herkes yaptığının bedelini ödemeli alsanaalsanasmile
ve herkes çokkk mutlu olmalııı :asigim: :asigim:

Son düzenleme:
yaaa yok artık ıphone mu alıcaz adam bı ay benı uzmedı dıye odul kısmını sevmedım ben yaaa :( sen ne ıstersın yada ben ne ıstım ben acaıp ıyı soguk savas teknıklerı uygularım :):delphin:

3 ay zaman koy sende kızz huzurdan mühim mi boshayallersmile
valla kocacığım düzelsin ben ona lcd tv bile alırım Şeniz
sadece huzur istiyorum :1hug:

3 ay zaman koy sende kızz huzurdan mühim mi boshayallersmile
valla kocacığım düzelsin ben ona lcd tv bile alırım Şeniz
sadece huzur istiyorum :1hug:

olumunekankayizsmile kesınlıkle dogru soyluyosun datlım bende artık bıkac maası bırıktırıp alırım 2,500 lıraya :roflol:.Biz ne istesek varmı bi fikrin??fisfisfis

olumunekankayizsmile kesınlıkle dogru soyluyosun datlım bende artık bıkac maası bırıktırıp alırım 2,500 lıraya :roflol:.Biz ne istesek varmı bi fikrin??fisfisfis

ay valla canım
benim istediğim ne diye soruyorum
kalkıp bi yemek hazırlıyo
bi su getiriyo ben dünyanın en mutlu kadını oluyorum a.s.
bide kavga etmiyorsa efen püften deymeyin keyfime kaydirigubbakcemile3

senin aklına gelirse banada haber ver :sm_confused:

ay valla canım
benim istediğim ne diye soruyorum
kalkıp bi yemek hazırlıyo
bi su getiriyo ben dünyanın en mutlu kadını oluyorum a.s.
bide kavga etmiyorsa efen püften deymeyin keyfime kaydirigubbakcemile3

senin aklına gelirse banada haber ver :sm_confused:

aslında ben uzun zamandır su oyunu oynamk ıstıyorum bır gunlugune o kadın olucak ben erkek yanı o benım yaptıgım herseyı ve yapmamı ıstedıgı herseyı yaparak bana gosterıcek.Boylece butun gun ısyerınde kosturduktan sonra yemek cay derken ne kadar yoruldugumu anlayıp empatı kurabılır dıye dusunuyorum.bende mesela uyandım dıyelım onun bana nasıl davranmasını ıstıyosam o gun erkekmısın gıbı onları yapmalıyım...dıyeee bir oyun

güzel paylaşımlar varmış. teşekkürler arkadaşlar.

eşim normalde çok sakin ama arasıra patlıyor. anlayamıyorumda niye patladığını. o andan sonrada ister istemez kendimi geri çekiyorum. eşimde, her dediğimi takma diyor. nasıl yapacaksam.

eşim normalde çok sakin ama arasıra patlıyor. anlayamıyorumda niye patladığını. o andan sonrada ister istemez kendimi geri çekiyorum. eşimde, her dediğimi takma diyor. nasıl yapacaksam.

yeldacım bak bıkac sayfa oncesını oku orda melısa bıze aıle terapıstının neler soyledıgını neler onerdıgını yazdı canım herkes aynı dertten müzdarip yav :)sempatiksalakcinni

aslında ben uzun zamandır su oyunu oynamk ıstıyorum bır gunlugune o kadın olucak ben erkek yanı o benım yaptıgım herseyı ve yapmamı ıstedıgı herseyı yaparak bana gosterıcek.Boylece butun gun ısyerınde kosturduktan sonra yemek cay derken ne kadar yoruldugumu anlayıp empatı kurabılır dıye dusunuyorum.bende mesela uyandım dıyelım onun bana nasıl davranmasını ıstıyosam o gun erkekmısın gıbı onları yapmalıyım...dıyeee bir oyun

süperrrrrsinnn olumunekankayizsmile
işte akıl akıldan üstündür sözünün gerçekleştiği an :teytey:
çokta eğlenceli yazdım bi kenara :roflol:

işte biz kadınlar bu yüzden dert ediyoruz herşeyi :teselli:
eşler bir anda patlayor belirsiz bir sebebten
bizde hemen geri çekiyoruz yani savunmaya geçiyoruz
saldırsana sende yaaa savunma zamanı değil taarruz zamanı kaydirigubbakcemile3 alsanaalsanasmile
ama işte biz kadınlar işimiz erkekler gibi savaş değilki sadece huzur :içelim:
buda zaman alıyor tabi boshayallersmile

Son düzenleme:
sabah yatağa kahvaltı getirsin
yatakta güllerle uyandırsın
spor yapsın :)
ımmmm bir gününü pc tv yerine sizinle geçirsin tamamen..
güzel bir yemeğe çıkarsıntek taş bir pırlanta
yani git gide büyüsünkü oda korksun :D

ay ben ona 2,500 tl ye ıphone alacam o gıdecek bana 600tl lık pırlantalardan alıcak,yok oyle yagma a dur bende sey ıstım ne zamandır sürüş dersı almak ıstıyordum.onun tum parasını arabanın benzın parasını versın.AAAA kızlar daha fena bı ceza ayyyy bakın sımdı benım eşim ıcın arabası bı kenara dunya bı yana ona bana araba kullanmayı ogretsene dıyorum bızım arabada olmaz dıyo ceza olarak bızım arabamızda bana suruş derslerı versın...Ayyyyy aklı cıkar he yemın edıyorum hahaha cezaya bak..Çokkk fena coookkkkötükedihüso

ay ben ona 2,500 tl ye ıphone alacam o gıdecek bana 600tl lık pırlantalardan alıcak,yok oyle yagma a dur bende sey ıstım ne zamandır sürüş dersı almak ıstıyordum.onun tum parasını arabanın benzın parasını versın.AAAA kızlar daha fena bı ceza ayyyy bakın sımdı benım eşim ıcın arabası bı kenara dunya bı yana ona bana araba kullanmayı ogretsene dıyorum bızım arabada olmaz dıyo ceza olarak bızım arabamızda bana suruş derslerı versın...Ayyyyy aklı cıkar he yemın edıyorum hahaha cezaya bak..Çokkk fena coookkkkötükedihüso

aman alahımmmmm bi canavar yarattımm delikafadulden ohaoldumsmile
yap kız arkandayım valla olumunekankayizsmile
onlarda ceza yememeye dikkat etsinler alsanaalsanasmile

hmm tam benlik şeyler ceza listesi git gide kabaracak desene :roflol:

hmm tam benlik şeyler ceza listesi git gide kabaracak desene :roflol:

he yani :D yavaş yavaş bir son model lap top
bir kolye küpe pırlanta yada en sevdiğiniz neyse ondan set..
güzel bir alışveriş makyaj malzemelerinin ne kadar pahalı olduklarını bilmiyor siz onun yanında bi alın..
güzel bir yaz tatili için erken rezervasyon yada tatil sözü
tatilin en küçüğü zate 1000 tl yi bulur

abowww o bi iphone düşüne dursun siz dünyaları isteyeceksiniz birde bu yandan bakın
sizn sinirlenme olasılığınız eşinize göre daha düşük ozaman unutsun o iphone u da :D
siz bkın keyfinize

Hemen koc burcuna atın tası dımı (:
Yalan degıl, ılk mesajı okudugumda ne kadar da esıme benzıyor dedım.
Ve esım koc burcudur tabıı bende (:

Bu konuda yanılıyorsun bence.

* * * * * * * * * * * * *

Henuz 1,5 yıllık evlılıklerde olabılır boyle durumlar.
Alısma surecıne bırde maddı sıkıntılar eklenıyorsa,
esınız sınırlerıne hakım olamıyor olabılır.
Uzmana gıtmesı ıcın ıkna etmıs olmanız,
sızın ıcın buyuk bır ılerleme.
Sızde bu zaman zarfı ıcınde neler yapmanız gerektıgını dusunebılırsınız.
Tek taraflı yurumez bır evlılık bılıyorsunuz.

benim de hemen hemen böyle bir sorunum var ve benim de eşim koç burcu, üstelik ben de koç burcuyum. şimdi burçtan mı diyorsunuz yani naniknanik

Back
X