simfer mini fırın kullanan var mı

eda29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
187
1
46
İstanbul
merhaba. simferin nar çiçeği modeli çok hoşuma gidiyor, simfer mini fırın kullanan var mı. pişirmesi böreği keki nasıl, düğmeleri bozuluyor mu. lüxell mi simfer mi tavsiye edersiniz

Memnunum.Büyük fırın alsam mı acaba die düşünmüştüm evlenirken ama mutfağım çok büyük diildi vaz geçtim.İyikide vazgeçmişim zaten fırınım çok ii çıktı.Birde koçtaştan 4 bölmeli açık dolap aldık.en üste tv,altına m.dalga,altına simfer,altına da pattes kızartma-tost-ızgara mak.koydum.süpper oldu.mutfaamda geniş kaldı.

teşekkürler. fırının modeli tam olarak ne, bir de nerden ve ne kadara aldın. 130 civarında sanırım inox rengi. nar çiçeği rengi 180

Eşim almış cnm bekarlığında :) fiyatını bilmiyorum.Ama kullanışlı bunu gönül rahatlığıyla ifade edebilirim..

arkadaşlar simfer kullananlar nasıl memnunlar mı hala, kek poğaça pişirmesı nasıl, alt ustu aynı oranda pişiriyormu? bende mini fırın almak ıstıyorum ama karar veremıyorum.

simferin mini fırınını yaklaşık 5 aydır kullanıyorum.
aslında ocaklı fırın almayı çok istiyordum ama mutfağımıza sığmayınca satıcının tavsiyesiyle simfer aldım. bütün eşyalarımı aynı yerden aldığım için fırının fiyatını net söyleyemeyeceğim:(
şimdiye kadar yaptığım herşeyi çok güzel pişirdi. sadece pişirme süresi diğer mini fırınlardan daha uzun.
görüntü olarakta çok hantal ve ağır değil, buzdolabımın yanında ayrı bir yerim var oraya koyuyorum. renk olarak inox ve gören herkes ankastre zannediyor:)
almayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

ben 2 aylık evliyim kullanıorum çokda memnunum biz inox 140 tl ye almıştık tavsiye ederm.

Memnunum.Büyük fırın alsam mı acaba die düşünmüştüm evlenirken ama mutfağım çok büyük diildi vaz geçtim.İyikide vazgeçmişim zaten fırınım çok ii çıktı.Birde koçtaştan 4 bölmeli açık dolap aldık.en üste tv,altına m.dalga,altına simfer,altına da pattes kızartma-tost-ızgara mak.koydum.süpper oldu.mutfaamda geniş kaldı.

canım dolabı koçtaştan kaça aldın acaba

Back
X