Sinan Akçıl'la ilgili şaşırtan iddia

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.024
36
1431347066427.jpg

Sinan Akçıl'ın Ebru Şallı'yla barışmasını sağlayan şarkının aslında Demet Akalın'ın kızı Hira için yazıldığı ortaça çıktı.

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan İpek, canlı yayında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Sinan Akçıl'ın, Demet Akalın'ın kızı Hira için yazdığı şarkıyı, sözlerini değiştirerek Ebru Şallı'ya hediye ettiğini söyleyen İpek, Akalın'ın Akçıl'ı arayıp "Yazıklar olsun" diyerek veryansın ettiğini duyurdu…

Bircan İpek Söylemezsem Olmaz yayınında şöyle konuştu;

"GİTTİ HİRA'NIN ŞARKISI"

Bu anlattığım Demet Akalın'ın birebir açıklamasıdır. Demet Akalın'ın kızı Hira, Sinan Akçıl'a bayılıyormuş. Demet, Hira'nın videosunu Sinan'a yollamış ve Sinan videodan çok etkilendiğini söyleyerek Hira için bir şarkı yazmış. O şarkıyı da Demet Akalın'a göndermiş. Daha sonra uyanık Sinan şarkının iki sözünü değiştirerek "Bu şarkıyı sana yazdım" demiş ve şarkıyı Ebru Şallı'ya hediye etmiş. Anlayacağınız gitti Hira'nın şarkısı. Demet de Sinan'ı aramış ve "Yazıklar olsun" diyerek tepki göstermiş.

Ebrudan da Sinandan da nefret ettim.
Hic yakismiyorlar.
Annesi gibi duruyor Sinan'in yaninda.
Demet'i kizdirmaya degmez bile Ebru Salli :/

Sinan da ne sinamış be kardeşim her numara var adamda,tanımadan nefret ettim:KK43:

Şu sinan akçıl'ı bi ben mi itici buluyorum ne ses var ne suratında meymenet, estetik burunlu silikon dudaklı hollandalı'lara benziyor:KK53::KK45:

X