Sincan Koru Hastanesi Meltem AKSU'ya gebelik takibi için giden arkadaşlar toplanalım :)

edaalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
79
25
32
Arkadaşlar ben 14 haftalık hamileyim sincan koru hastanesi meltem aksuyla yoluma devam etcem inşallah burdan birbirimizle irtibatta olalım meltem hanım hakkında bildiklerimizi birbirimize aktaralım

meltem hanımdan memnun musun canım bende düşünüyorum ona gitmeyi.hastane nasıl fiyatları yeni doğan yogun bakım ünitesi var mı?erken doğum olursa kabul ediyorlar mı bazı hastaneler 7 aylık doğumu kabul etmiyormuş.doğuma kendi doktorun mu girecek?epidural normal doğum yapılıyor mu?çokk teşekkür ederim şimdiden.

meltem hanımdan memnun musun canım bende düşünüyorum ona gitmeyi.hastane nasıl fiyatları yeni doğan yogun bakım ünitesi var mı?erken doğum olursa kabul ediyorlar mı bazı hastaneler 7 aylık doğumu kabul etmiyormuş.doğuma kendi doktorun mu girecek?epidural normal doğum yapılıyor mu?çokk teşekkür ederim şimdiden.
canım bende daha önce hiç gitmedim randevu aldım o yüzden giden arkadaşlar varsa bizi bilgilendirseler keşke :)

Merhaba bu iki gundur vajinamda kasingi basladi mantardan supheleniyorum boyle bir durumla karsilasan varmi ve ne yaptiniz

Kızlar Meltem Hanım'a değil ama Aşkın Beye gitmiştim.memnun da kalmıştım.Acil gittim şubat tatilinde.Normalde Ankara'da yaşamıyorum.Aşırı bulantıdan dolayı gitmiştim.87 lira muayane ücreti,50 lira da serum ücreti verdik.Bana biraz fazla geldi.Ancak doktor bey pek ilgiliydi.Aklınızda bulunsun alternatif isterseniz. :)

Merhaba edaalim
dr meltem aksuya muayene için gideceğim yazmışsın. gidebildin mi? memnun kaldın mı?
evet gittim çok tatlı güler yüzlü bi doktor yaklaşık yarım saat ilgilendi bizimle. bebeğimin tüm organlarını gelişimini inceledi çok memnun kaldık biz eşimle ve bundan sonra kendisiyle devam edeceğiz inş

Meltem hanım bizim ailemizin ve iş yerinin doktoru desem doğru olur, çevremdeki bütün kadınların jinekoloğu ve doğum doktoru kendisi. Güleryüzlü tatlı dilli , bilgili becerikli çok titiz bir o kadar da pratik bir hekimdir. Bitmeyen bir enerjisi var , hangi saatde giderseniz gidin onu ya doğumda ya ameliyatda ya da hastalarıyla ilgilenirken bulursunuz ve asla yoruldum demez . Korkuyla endişeyle yanına gider , huzurla yanından çıkarsınız . Bildiğim kadarıyla Normal doğum sayısı çok fazla , ancak ona sezaryen doğum yaptıran arkadaşlarım eli çok hafif ertesi gün ayağa kalktım diyorlar. Dr.Meltem Aksu nadir bulunucak hekimlerden , herkese tavsiye ederim

X