Kesinlikle öneriyorum, ben de senin almak istediğin modeli araştırmıştım almaya gittiğimde kalmamıştı sabırsızlandığım için bir alt modelini aldım.
İnan ben iğne iplik tutmayı bile bilmezdim, sen yeter ki al hem bildiğim bir makine her konuda yardımcı olurum ben sana, iplik nasıl takılır. Nasıl model çıkartılır.
İlk başta burda dergilerini almaya başladım saf saf bakıyordum, azmettim hırs ettim çözdüm kalıp olayını.
Kendime etek tarzı, şort tarzı şeyler dikiyorum.
Bu sevimli yazlık şortum gece yatarken giymelik :)
Evlenme döneminde çok fazla mutfak masa sofra setleri diktim: bu ekmek peçetenin içinde 2 kat kumaş 1 katta kalın mukavva var ona rağmen çatır çatır dikiyor makine :) Milletin makinesi kot dikerken bile iğne kırıyor.
Ve son olarak kırlentlik kumaş ile kırlentler dikip fermuar ayağı ile fermuarlarını yerleştirdim. English homedan alıyorum arada aynı kırlentler 29 TL az para değil. Hele ki benim koltuklarımda bol bol kırlent var, sıkıldıkça dikiyorum :)))
Öpücüklü kumaşlı amerikan servis var onuda ben diktim
Piko: Makinesi ise internetten gösteriyim böyle özelliklere sahip şahsi fikrim, çok abartı şeyler, çeyizci dükkanlarında falan kullanıyor