sinir etti beni yine

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
1 yıllık erkek arkadaşımla bi küs bi barışık devam ediyoruz,bugün iş çıkışı bi arkadaşının yanına gitti çocuğun yeni sevgilisi olmuş sevgilisi pazartesi işe başlıcakmış bi hediye göndermek istiyomuş sevgilimin bana gönderdiği şeyi çok beğenmiş ondan yardım istemiş o yüzden gitti yanına..Neyse çıktı ordan eve gidince bana yazdı bende sordum ee nasıl heyecanlımı arkadaşın diye oda evet çok heyecanlı görünüyo ama benim durumuma gelince değişir oda dedi güldü ben acayip sinir oldum ne varmış senin durumunda dedim..Kız uzaktaymış bende dedimki senin durumun daha heyecanlı sonuçta heran beni görebiliyosun herşeyimi biliyosun falan filan oda dediki evet haklısın ama uzak olunca özlem çok oluyo dedi benim tepem iyice attı saydırdımda saydırdım git özlüceğin birini bul dedim kapattım dahada konuşmayı düşünmüyorum haksızmıyım kızlar

Sence tepkilerin çok abartılı değil mi? Sevgilini yorum yaptığına pişman etmişsin resmen. Sadece düşüncesini belirtmiş, "uzaktan biriyle beraber olmak istiyorum" dememiş ki?

Yok artik:KK57: Gercekten boyle mi yaptiniz ? Arada sevgilime acip buralari okutsam keske. Haksizsiniz ilk olarak buna cevap vereyim. Ikincisi bir daha konusmayi dusunmediginizi yazmissiniz ama erkek arkadasiniz bu olaydan sonra sizinle konusmayi dusunuyor mu acaba ? Bu gereksiz kaprisleriniz sevdiklerinizi sizden uzaklastirabilir.

Yok artik:KK57: Gercekten boyle mi yaptiniz ? Arada sevgilime acip buralari okutsam keske. Haksizsiniz ilk olarak buna cevap vereyim. Ikincisi bir daha konusmayi dusunmediginizi yazmissiniz ama erkek arkadasiniz bu olaydan sonra sizinle konusmayi dusunuyor mu acaba ? Bu gereksiz kaprisleriniz sevdiklerinizi sizden uzaklastirabilir.
ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum sen yanımdasın özlemiyorum dedi resmen ben güzel bişey söylemiştim halbuki

ya öyle dememesi lazımdı ama düşünememiştir, bitirmeyin hemen bir daha yapmaz bence bu tepkiyi görünce :)
o daha tepki görmedi bu hiçbişey madem bişey dedi cezasını çekicek yada dayanamayıp gidicek çok kırıldım
Vallaha ben hamileyken böyle davranıyorum. Ama en azından mazeretim oluyor. :)
ben hamileliğimi düşünemiyorum :KK48: ama haksızmıyım resmen sen yanımdasın özlemiyorum dedi

o daha tepki görmedi bu hiçbişey madem bişey dedi cezasını çekicek yada dayanamayıp gidicek çok kırıldım

ben hamileliğimi düşünemiyorum :KK48: ama haksızmıyım resmen sen yanımdasın özlemiyorum dedi

Yani bende kırılırdım ama uzatmazdım diye düşünüyorum. Bağırıp çağırmaktansa mesafeli dururdum. Sorarsa beni özle diye uzak duruyorum derdim öyle intikam alırdım sanırım.. Tabi her insan farklı. Siz benden daha fevrisiniz.

Yani bende kırılırdım ama uzatmazdım diye düşünüyorum. Bağırıp çağırmaktansa mesafeli dururdum. Sorarsa beni özle diye uzak duruyorum derdim öyle intikam alırdım sanırım.. Tabi her insan farklı. Siz benden daha fevrisiniz.
sevmediğim özelliğim çok fevriyim söylüceklerimi söyledim bundan sonra dediğinizi yapıcam

Ben neye alındığınızı da anlayamadım

Arkadaşının uzakta olduğu için çok heyecanlı olduğunu ima etmemiş mi bu normal değil mi o zaman daha tatlı olur buluşmak vs

Sizi bugün görmese yarın görür ama ayda bir göreceğin insanı beklemek başkadır

Ben neye alındığınızı da anlayamadım

Arkadaşının uzakta olduğu için çok heyecanlı olduğunu ima etmemiş mi bu normal değil mi o zaman daha tatlı olur buluşmak vs

Sizi bugün görmese yarın görür ama ayda bir göreceğin insanı beklemek başkadır
şehirmi değiştireyim yani madem öyle herkes uzaktaki birini bulsun o zaman

ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum sen yanımdasın özlemiyorum dedi resmen ben güzel bişey söylemiştim halbuki

Sen yanimdasin, seni ozlemiyorum demek degil ama o. Mesela biz de sevgilimle uzak kalinca sonraki bulusmamiz daha heyecanli gecer, hatta deriz "yaa bak ozleyince sonrasinda bulusmak cok keyifli oluyor " falan diye, guleriz. Ki oyle zaten, her an gorusebiliyorken neden birbirinizi ozleyesiniz ? Biraz gercekci yaklasin derim olaylara. "Ayy bi gun gorusmedik beni cok ozluyor cok aşık bana " falan diyenler de olacaktir da bu hastalikli bir sey. Normal olani zaten yanindaki insani ozlememektir :) Cok abartiyorsunuz bence.

Ben anladım seni. Seni rahatsız eden kelimeler değil sesinin tınısı. Sanki bıkmış gibi değil mi? Uzak durun biraz bakalım.

Sen yanimdasin, seni ozlemiyorum demek degil ama o. Mesela biz de sevgilimle uzak kalinca sonraki bulusmamiz daha heyecanli gecer, hatta deriz "yaa bak ozleyince sonrasinda bulusmak cok keyifli oluyor " falan diye, guleriz. Ki oyle zaten, her an gorusebiliyorken neden birbirinizi ozleyesiniz ? Biraz gercekci yaklasin derim olaylara. "Ayy bi gun gorusmedik beni cok ozluyor cok aşık bana " falan diyenler de olacaktir da bu hastalikli bir sey. Normal olani zaten yanindaki insani ozlememektir :) Cok abartiyorsunuz bence.
haklısın canım hadi şimdi araya mesafe koyalım özleyelim evlenince nasıl olucak peki

X