sinirden agladım agladım agladım

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
bizimkilere biliyosnuz biraz kırgınım 1 haftadır ugramadım bugun esimle dısarı cıktık gezdik aksma üstü ugradım annemin gün parası vardı onu aldım yarın gün var annem memlekete gitti babam ve kardesim var dı evde neyse
babam kahvedeydi zaten kardeismle biz 1 saat oturduk tam cıkıcaktım tuvalete gittim esimle babam aynı anda girmis ben girdim iceri babamda ne hos geldin ne bisey kızın gelmis senin ya bi gül istemesen sevmesen bile esimin yanında beni rezil etme bari neyse 5 daakk oturdum icerde muhabbet yok dedim esime hadi kalkalım daha markete ugrıcaz babam demezmi alma az al al sonra tuvaletten cıkamazsın kibarca yazdım baska bi kelime dedi bide igrenc bi kahkaha attı icimden yüzüne tükürmek geldi beni esimin yanında kacıncı rezil edisi he he dedim cıktım eve geldim bosa esimlede kavga ettık dedim babama ne cv vermedin baba yakısıyomu demedin diye sinirden agladım migdem agrıyo nefret ediyorum ya

Sen öz evlatları olduğundan emin misin cnm. Bi insan evladına bunları nasıl yapar. Şaştım kaldım valla. Allah sabır versin.

Aileniz çok ilginç, anlamak mümkün değil. Ama eşinize yüklenmeyin bence, adam karışmak istememiştir sonuçta karşısındaki de kayınpederi.

Limon ailenle sürekli sorunlar yasiyosun hatirladigim
Kadariyla. Cokmu yakin oturuyorsunuz.
Biraz mesafe koysan kendini bukadar yipratmazsin bence

Kız limoncu sen evlatlıkfelan ddeğilsin demi bu ne kız boyle hep seni disliyo bu ailen bide eşinin yaninda yapıyorlar yahu.
El oğluna acikmi verilir isterse evliya olsun.:KK11:

Sen öz evlatları olduğundan emin misin cnm. Bi insan evladına bunları nasıl yapar. Şaştım kaldım valla. Allah sabır versin.
allahım öyle büyük k kardesim üni mezunu diye ben lise meznunuyum babam bana sen temizlikcisi olucaksın dileniceksin diyodu hep kardesimle telde konusuyodu iste sen degerlimsin mezun oldugunu göriyim iste sana söyle gelicem böyle yapıcam tabi o sırada benide gömüyo ne asalamalar ne hakaretler halamda orda benim yüzüm düstü tabi halama bi yazık ayıp ediyosun falan dedi iste gel zaman git zaman kardesimin mezuniyeti geldi ve babam hastanete yattı bi enfeksiyon ahatsızlıgı var onuda deli gibi herkezden tüm akrabalardan saklar neyse

babam gidemedi ee kardesimin esyaları var ordan gelcek annemi götürmek gerek babam esimi istemiyo ona millet etmek istemiyo kuzenini aradı annem gidelim diye adam geri dönüs bile yapmadı sonra damat varya kapıda köpek sanki gel gel git git neyse esim gene insanlık yaptı gitti 5 kat esyaları sırtında tasıdı ama genede yaranamaz

annem bile icinden gecirmis benden bahsedip dmeis cok mana buldun büyük kıza kücügü tepeye cıkardın ama allah iste öyle büyükki kızının mezuniyetini bile göremedin diye icindne gecirmis

Aman boşver limoncu biraz ailenle fazla içli dışlısın fazla gorusuyorsun biraz arayı ac mesafe koy ne sen rezil ol nede eşin

Ne demiş atalar davetsiz varan döşeksiz oturur.
Seninkide ayni böyle ne eşinin eline koz ver nede babanın ortayı sen bul canım Hoppa

sen ailenle görüşme bence limoncu ... her yaptıklarını da kafana takıp büyütme ... evleneli 10 yıl olmuş eşin elbet ailenin huyunu öğrenmiştir niye rezil olasın ... hem senin ailene ne desin adam sen gösterseydin teokini senin baban o .... kp yapmış olsa eşintepki versin sende senin babana be desin adam ...

bizimkilere biliyosnuz biraz kırgınım 1 haftadır ugramadım bugun esimle dısarı cıktık gezdik aksma üstü ugradım annemin gün parası vardı onu aldım yarın gün var annem memlekete gitti babam ve kardesim var dı evde neyse
babam kahvedeydi zaten kardeismle biz 1 saat oturduk tam cıkıcaktım tuvalete gittim esimle babam aynı anda girmis ben girdim iceri babamda ne hos geldin ne bisey kızın gelmis senin ya bi gül istemesen sevmesen bile esimin yanında beni rezil etme bari neyse 5 daakk oturdum icerde muhabbet yok dedim esime hadi kalkalım daha markete ugrıcaz babam demezmi alma az al al sonra tuvaletten cıkamazsın kibarca yazdım baska bi kelime dedi bide igrenc bi kahkaha attı icimden yüzüne tükürmek geldi beni esimin yanında kacıncı rezil edisi he he dedim cıktım eve geldim bosa esimlede kavga ettık dedim babama ne cv vermedin baba yakısıyomu demedin diye sinirden agladım migdem agrıyo nefret ediyorum ya

Ya bu gidişle seni boşatır bunlar bu kadar aşağılanmaya adam da seni saymaz yakında.. gitme artık şu eve bırak ne halleri varsa görsünler ya bu nedir...? her seferinde aynı şeyler.

X