- 10 Nisan 2011
- 1.057
- 110
- Konu Sahibi karbeyaz00
..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iliski bile denmez. Seninkisi kendini boslukta hisseden ve hayatta ne yapmasi gerektigini bilmeyen veya karar veremeyen insanlarin yaptigi dert. Durduk yere kendine ufak tefek seyleri dert yapmissin. Ben elin oglunu takan kizlari hic anlamis degilim ve aslada anlamak istemiyorum sonucta nisanlin degil kocan degil o zaman anlarim.7 aydir tanistigim biri var . Bir is esnasinda tanistik. 23 yasindayim ayni yastayiz. Tanistigim donem benim cok zor zamanlarindi agir depresyona ilk giris zamanlarim.. O kadar yalniz ve caresiz hissediyordum ki o bana iyi geliyordu hep arkadasiz diyordum ama onun benden hoslandiginin farkindaydim. Ve bende hoslanmaya basladim. Bu arada iliskilerden aci cekmekten biktigim ve yoruldugum icin kendimi geri cekmek istedim. Cunku bu kisiyle iyi anlassak da duzgun bir meslegi yok elinde bu benim mantigima uymuyor bn universite mezunu oldum suan o hala aciktan olesine okuyor buldugu isi yapiyor filan suan da da tatilde. Kendimi uzak tutmaya calissam da olmuyor konusmayinca boslugu hissediyorum ozluyorum kndimi yalniz hissedip karanliga gomuluyorum sanki. Hep ozenirim bole kafasina takmayan biri gider biri gelir kafasindakileri ama bn oyle degilim hep bastan ciddi bakarim bununla evlilik olurmu ciddite binse nasil olur derim. Simdi gelim esas konuya. Sozde arkadasiz ama ikimizde brbrimizn duygusunun farkindayiz bu arada yine cok mesajlasmaya basladik. O suan yazlikta. Geceleri arkadaslariyla filan. İnstagramdan kiz eklemis yarim saat once ben ona yaziyorum beyfndi gec cevap veriyordu daha onemli isi varmis meger. Arkadas geldi kahve yaptim teli sarja takcam dedi bana . Kiskanmak istemiyorum ama elimde dgl kizlari ekledigini gordum iyice sinirlendim. Ya bana duzgun davransin normal arkadas gbi onu da yapmiyor kndisi de kiskanir sekil davranislar sergiliyor. Onun yuzunden iki gundur sinir olup uyuyamiyorum. Simdi de sinirlendim birdaha da yazmicam beni garip bi duruma dusuruyorsn biktim dedim tabi o oncesinde teli sarja takip gidemedm bak dedi ve cvp vermedi suan.. Bu durum canimi sikmaya basladi. Sevgilim degil ama.ilgisi hosuma gidiyor niye bosluktayim. Yalniz kalinca depresyonum azitiyor hala tedavi altindayim. Ve artik cidden skildim nasil davranmaliyim bilmiyorum :/ O simdi arkadasiyla belkide arkadaslaryla o kizlarla filan oturuyor bana solemems olabilir kizlarn oldugunu ben ise burda kndimi yiyorum aptal gibi. Karsima duzgun baska biri de cikmiyor ki :'((
Iliski bile denmez. Seninkisi kendini boslukta hisseden ve hayatta ne yapmasi gerektigini bilmeyen veya karar veremeyen insanlarin yaptigi dert. Durduk yere kendine ufak tefek seyleri dert yapmissin. Ben elin oglunu takan kizlari hic anlamis degilim ve aslada anlamak istemiyorum sonucta nisanlin degil kocan degil o zaman anlarim.
Boslukta oldugunun sen de farkindasin. Fazla kaptirma kendini.Bu iliskinin ilerlemesi seni yorar. Baska seylerle oyalan. Bu iliskinin ya da ne oldugunuz belli olmayan bu durumun fazla ilerlemeden bitmesi bence daha hayirli.
Ille de hayatinda biri olmasi sart degil ki. Yalnizlik da guzeldir. Bazen insanin tek basina kalmasi da guzeldir. Ozune inebilirsin. Kendini bulabilirsin. Kendini yeniden buldugunda depresyondan da kolay cikarsin. Sirf hayatimizda biri olsun yalniz olmayalim diye hata yapmak daha kotu bence. Bu durum insani daha cok yipratir. Biraz kendine odaklan. Bu kisiden de hayir gelmez seni uzduguyle kalirsin.
Sirf hayat tatsiz tuzsuz diye de bile bile hata yaparsan sonunda daha cok uzulursun. Elbet senin de sevecegin, onun da seni sevecek biri karsina cikacaktir. Demek ki daha uygun zamam degil. Su andaki kisi degil ama bence bi kisi. Seni yorar bu kisi. Seni yoracak iliskilerden uzak dur.Bu bunalim surecinde kendimle basbasa kaldigim cok oldu. Eskiden yalniz olsamda sorun etmezdim ama simdi ne oldu bilmiyorum yas etkisi de olabilir arkadaslarim bakiyorum nisanli sevgilisi var vs kendime aciyorum bazen kimseyle olamicam bu korkularim yuzunden gibime geliyor. Ve hayat cok tatsiz tuzsuz geliyor ilgi ggordugum biri olmayinca .. :/
Tamam kirdiysam kusura bakma. Sen Asik olmussunNisanlanmayan ve evlenmeyen kizlarin da duygulari vardir ogrenmis olun soyliyim de.
Tamam kirdiysam kusura bakma. Sen Asik olmussun
Sirf hayat tatsiz tuzsuz diye de bile bile hata yaparsan sonunda daha cok uzulursun. Elbet senin de sevecegin, onun da seni sevecek biri karsina cikacaktir. Demek ki daha uygun zamam degil. Su andaki kisi degil ama bence bi kisi. Seni yorar bu kisi. Seni yoracak iliskilerden uzak dur.
Cok guzel bisey bu dusundukleriniz her insanin sevgiye ihtiyaci var. Yukardaki konuda sanki sadece o anlattiginiz erkege odaklanmissiniz hissi veriyorsunuz. O yuzden oyle yazdim cunku kaderimizde anlimiza yazili mutlaka birileri var. Bu yuzden insanin kendisini uyuyamicak derecede uzmesi iyi degilYok kirilmadim da dusunceniz garip geldi . Asik oldugumu da sanmiyorum ilgi istiyorum biri olsun bni sevsin deger versin bununla da anlasiyoruz die boyleyim
Cok guzel bisey bu dusundukleriniz her insanin sevgiye ihtiyaci var. Yukardaki konuda sanki sadece o anlattiginiz erkege odaklanmissiniz hissi veriyorsunuz. O yuzden oyle yazdim cunku kaderimizde anlimiza yazili mutlaka birileri var. Bu yuzden insanin kendisini uyuyamicak derecede uzmesi iyi degil
Bence geri cekilmelisin. Hatta adi bile konmayan bu sey icin fazla umitlenmemelisin.Su an sefkate ihtiyac duyuyorsun. Ama sirf bunun icin de deger mi?
heryerden silecek kadar ne var ki aramızda düşman gibi o da mantıksızBence sen önce Kafanı topla bu Kişiyi de sil heryerden hiç hayra alamet gözükmüyor bencede mutlaka zamanı gelince ruh eşini bulursun(inşallah)
yerimmYa rahat bırak kafanı ne yaparsa yapsın kızlarla en fazla ...yapar gider s..r olur yatar.Adam gibi adam geliyorsa gelsin gelmiyorsa cehenneme kadar..
Biraz rahat bırak kafanı.aldatır veya bişey yaparsa da yapsın.hadi by by dersin.sana bişey olmaz.o kaybedecek.bu erkekleri her an her dakika düşündükçe biz küçülüyoruz onlar büyüyor beyinlerimizde,iyce özgüvenimizi kaybediyoruz ya..
Ararsa devam et aramazsa hopaşinanay de kendine.acıtasyona bağlama hemen.değmeyen adamlara cok değer verdik cok kaybettik.sen kac o seni kovalasın merak etsin.niye aramadı desin.whatsupada girmemiş desin nerde u desin.kaybetmekten korksun.hiç bu korkuyu yasatmıyoruzki adamlara..elimiz cebimizde dolalşıyıruz.
Cok mu yakışıklı cok mu kıymet bilen biri,yada cok mu saygılı,cok mu dürüst,tam adam gibi adam mı ki bukadar bağlandın..hayır tabiki.yalnızlıktan bağlandın.
O zaman bu kadar düşme üstüne.gelen gelir giden gider de kendine..
Offf rahatladım