sinirden catlamak uzereyim

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
Kizlar o kadar sinirliyim ki biraz uzun olucak simdiden ozur dilerim
konuya bastan girersem biz esimle 6 senedir taniyoruz birbirimizi. o zamandan simdiye kadar bizim ve esimin ailesinin surekli gittigi bi restaurant var. haliyla sahibini falan taniyoruz. esimin uvey annesi diyim size surekli gider gelir ve hatta restaurantin sahibi esimin uvey annesinden hoslaniyor. neyse yakin zamanda esimin babasi rahatsizlandi ve tedaviye esimin yanina gitti 4 ay boyun babasi ve uvey annesi orada kaldilar.
esimin uvey annesi ayrilirken her yeri kirli birakmis. neyse yaklasik 1 hafta once bizde 2 haftaligina tatile oraya gittik. ama esimin uvey annesi oturdu her isi nerdeyse ben yaptim misafirlerine kadar baktim bu detaylari veriyorum ki su an nasil bir yalanin icindeyim gorun diye.
ve biz surekli o restauranta gittik. oraya alman bir kadin ise baslamis ama turkceyi sakir sakir konusuyor biz gide gele arkadas olduk kadinla burada sevgilisi varmis vize bekliyormus falan. o kadin ben ve esim bi ara bi otelin oraya oturduk ve ictik butun hesabi esim odedi. neyse son donucegimiz gun ben esim o kadin ve restaurantin sahibinin oglu diskoya gittik. ilk ickileri biz aldik sonra kadin elimizi cebimize attirmadi. bende onceden biz odedik simdide o ismarliyor diye ses cikarmadim. bi ara ayrildik diskodan retaurantin sahibinin oglu dediki bak artik kadinin parasi kalmadi sizde destek cikin. bende sorun degil soylese biz zaten yapariz ama surekli birakin diyor dedim. tekrar diskoya donduk bir ara lavaboya gittim bi baktim cantam acik ve ne kadar sarhos olsam bile unutmam acikta cantami icinde cuzdanim yok. hemen guvenliklere gittim. kamerada bizden baska yanasan yok masaya. guvenlikte alman kadini gosterip o alip kasaya gitti dedi. salaklik bende ya bende gidip ya canim ikimizinde cantasi siyah karistirip senin cantana koymus olabilir miyim dedim. hemen lavaboya gittik bu cok daraldim hemen tuvalete girmem lazim dedi kapiyi kapadi geri acti al canim bak cantama dedi. tabiki yok cantada. hemen kameraya bakmaya gittik. sonradan aklima tuvalete bakmak geldi. cop kovasinin icinde benim sans parasi diye koydugum parayi buldum guvenliklere seslendim.
Onlar baktilar tuvalete ve tuvaletin ust mermerinden cikti cüzdan. o tuvalette alman kadinin girdigi tuvaletti. icinde 200e yakin param vardi para gitmis ama allahtan kimliklerim falan icindeydi. hemen gittik soyledik once bagirdi cagirdi yalanci dedi hatta o..... bile dedi. sonra geldi yanima canim valla ben yapmadım hamileysen senin bebegin uzerine yemin ben yapmadim falan dedi. son gun diye polisle ugrasmak istemedik ve donduk eve sabah ucagimiz var. sarhosum diye bizim odayi toplayamadim. asil sorun bundan sonra basliyor.
Bu kadin restaurantin sahibine fujerim hamile o gun hic parasi yoktu cuzdaninda falan birsuru yalan soylemis. ayriyeten bu kadin esimin uvey annesi hakkinda cok kotu kesin parasi icin adamla birlikte falan demisti. bunlarida galiba ben demisim gibi anlatmis. tabi adamda hemen esimin uvey annesine anlatmis. bugun esimin babasi esimi aramis ve fujerim bidaha buraya gelemz boyle boyle demis odanizi toplamadan gitmis demis. esimde o gelmiyorsa bende gelmiyorum ama sizde buraya geldiginizde kendinize otel bakin demis. bana anlatti esim ve birdaha gitmicez oraya dedi. sen benim icin onlardan daha onemlisin dedi. ve esim butun gercekleri gordu tabi. onlarin inanmamasina cok sinirlendi. babasi cok hasta esimin ama bana bu dediklerine buna inanmalarini kaldiramiyorum ve ben restaurantin sahibine gercekleri yazdim anlattim. kayinvalidemle aram cok iyi bana mektup ve kolye yollamis ama esimin babasi esimin butun sevgililerine karsi boyleymis. ben kucukken beni evlat olarak almak bile istemisti. simdi ne yapsam yaranamiyorum.

Son düzenleme:
Kusura bakma okuyamadım. Paragraflara ayırarak yazsaydın daha kolay okunabilirdi, böyle anlamakta zorlandığım için devam edemedim:KK43:

Sanat filmi senaryosu gibi nedir bu böyle? :)
ana karakterler: fujerim, eşi, eşinin babası, eşinin üvey annesi, Alman kadın, restaurant sahibinin oğlu
yan karakterler: fujerim'in eşinin üvey annesinden hoşlanan restaurant sahibi, fujerim'in öz kayınvalidesi, bardaki görevliler
olay örgüsü: Alman kadın diskoda fujerim'in parasını çalıp hesabı öder, yakalanınca da inkar eder.

Sanat filmi senaryosu gibi nedir bu böyle? :)
ana karakterler: fujerim, eşi, eşinin babası, eşinin üvey annesi, Alman kadın, restaurant sahibinin oğlu
yan karakterler: fujerim'in eşinin üvey annesinden hoşlanan restaurant sahibi, fujerim'in öz kayınvalidesi, bardaki görevliler
olay örgüsü: Alman kadın diskoda fujerimin parasını çalıp hesabı öder, yakalanınca da inkar eder.
Yasayinca hic sanat filmi senaryosu gibi olmuyor

Ne diyeyim, geçmiş olsun. Eşinizin babası ve eşi de zamanla anlarlar haklı olduğunuzu.

Kadın Size sizin paranızla içki ısmarlamış demek bütün gece. Valla ben olsam uğraşırdım. Güvenlikçiler sahit, kameralar var. Eğer uğraşsaydınız abuk subuk konuşamazdı arkadan. Dış kapının dış mandalı bir laf ediyor, kayınpeder hemen oğlunu arıyor. Amaaaaaan gitmeyin siz de. Ben kayınvalide çıkacak işin altından diye beklerken adam çıktı.

Kadın Size sizin paranızla içki ısmarlamış demek bütün gece. Valla ben olsam uğraşırdım. Güvenlikçiler sahit, kameralar var. Eğer uğraşsaydınız abuk subuk konuşamazdı arkadan. Dış kapının dış mandalı bir laf ediyor, kayınpeder hemen oğlunu arıyor. Amaaaaaan gitmeyin siz de. Ben kayınvalide çıkacak işin altından diye beklerken adam çıktı.
Sormayin bide kendi cuzdanindan parati cikarip dalga gecer gibi senin para boylemiydi diyor. Esimde diyor zaten ben oraya gitmek icin olmuyorum sirf adam hasta son zamanlariysa bari birbirlerini gorsunler diye gittik oraya ama her seferinde ayri tantana. Bende ugrasirdim ama en sonunda giden para olsun kimliklerimi banka kartlarimi bulmama sukrettim o derece. Son gundu birde. Eger ceza alsaydi o burdan vize almayi ruyasinda gorurdu

Ölecek bir kayınbaba varken barda topluca eğlenmeye gitmeye gerek var mı?
Evli bir kadın olan üvey annenizden hoşlandığı söylenilen bir erkekle aynı ortamda olması ve sizin bunu bilerek o ortamda bulunmanız doğru mu?
Çevrenizde buna benzer ilişkiler normal mi karşılanıyor?
Bunca çarpıklığın içinde bırakın oda da temizlenmemiş olsun dert değil.

Kayınbaban ölecek ama sizdeki toptan genişliğe hayran kaldım demek uvey kaynanandan hoşlanan bir adam var ve ailecek görüşüyorsunuz bayıldım aile yapınıza ..
Benden nefret eden bir kayinbabam var ve bunun ben ve esim farkindayiz belki kayinbabamda farkindadir. Ama kayinbabam buna bisey demiyorsa ben laf edip butun oklari uzerime cekemem kusura bakmayin benim derdim bana yeter bu onlarin kendi sorunu.

Ölecek bir kayınbaba varken barda topluca eğlenmeye gitmeye gerek var mı?
Evli bir kadın olan üvey annenizden hoşlandığı söylenilen bir erkekle aynı ortamda olması ve sizin bunu bilerek o ortamda bulunmanız doğru mu?
Çevrenizde buna benzer ilişkiler normal mi karşılanıyor?
Bunca çarpıklığın içinde bırakın oda da temizlenmemiş olsun dert değil.
Su an hicbirseyin kesinligi yok en son cok hastaydi biz ordayken baya yuruyodu falan. Oncedende dedigim gibi bu onlarin kendi sorunu. Ayriyeten burada sinirlenmis biri varken sadece taslamaya uzerine yurumeye calismak neden? Ben ne anlatiyorum siz nerden konusuyorsunuz. Kayinbabam ve esinin hayati boyle. Ben onlara kalkipta laf soyleyemem. Onlar bu durumdan memnunsa cezayi kesmek banami kaldi? Belirtmek istedigim bir konu daha var kayinbabam esimin annesine onceden cok eziyet etmis ve esimede hep kotuymus. Bu yuzden aralarinda tam baba ve cocuk iliskisi yok.

Su an hicbirseyin kesinligi yok en son cok hastaydi biz ordayken baya yuruyodu falan. Oncedende dedigim gibi bu onlarin kendi sorunu. Ayriyeten burada sinirlenmis biri varken sadece taslamaya uzerine yurumeye calismak neden? Ben ne anlatiyorum siz nerden konusuyorsunuz. Kayinbabam ve esinin hayati boyle. Ben onlara kalkipta laf soyleyemem. Onlar bu durumdan memnunsa cezayi kesmek banami kaldi? Belirtmek istedigim bir konu daha var kayinbabam esimin annesine onceden cok eziyet etmis ve esimede hep kotuymus. Bu yuzden aralarinda tam baba ve cocuk iliskisi yok.
Vallahi baba çocuk ilişkisi yoksa adamın yazlığınada gitmem sizde tüm çarpıklığı sermişsiniz hanımefendi bu üzerinize yürümek değil gelin üzerime yuruyun demek...arkadaşında dediği gibi tüm bu pisliğin ustune evde pis kalsın boşverin.

Vallahi baba çocuk ilişkisi yoksa adamın yazlığınada gitmem sizde tüm çarpıklığı sermişsiniz hanımefendi bu üzerinize yürümek değil gelin üzerime yuruyun demek...arkadaşında dediği gibi tüm bu pisliğin ustune evde pis kalsın boşverin.
Adam ozellikle davet etti bizi. Onlar alman bizim kulturle onlarinki farkli. Kayinbabam goz yumuyorsa cezasini kesmek bana kalmadi. Evin pisliginide dert eden ben degilim belirttigim gibi. Kimseye kalkipta gelin uzerime yuruyun demedim burda. Ki boyle bisey olsun diyede yazmadim. Belki biraz rahatlarim icimdekini dokerim dedim. Ama gordugum kadariyla bazi seyleri kafanizda belirli yerlere koymussunuz ve bunlara uygun olmayan hayati sadece yerden yere vuruyorsunuz. Sirf uzerime yurumek icinde yazicaksaniz cok rica ediyorum yazmayin.

Üzerinize yürümek değil amaç. Biz size diyoruz ki, bu insanların hayatları zaten normal sınırlarını aşmış. Siz de uzak dursanız bizce iyi edersiniz. Görüşmek zorundaysanızda, geçmiş gitmiş. Hala kafaya takıp, sinirlenmenize gerek yok. Kendi hayatlarını doğru düzgün yaşayamayan insanlar elbette size de doğru davranamayacaklardır. Boşverin ve uzak durun bence.

Üzerinize yürümek değil amaç. Biz size diyoruz ki, bu insanların hayatları zaten normal sınırlarını aşmış. Siz de uzak dursanız bizce iyi edersiniz. Görüşmek zorundaysanızda, geçmiş gitmiş. Hala kafaya takıp, sinirlenmenize gerek yok. Kendi hayatlarını doğru düzgün yaşayamayan insanlar elbette size de doğru davranamayacaklardır. Boşverin ve uzak durun bence.
Tesekkur ederim. Bizde konusmayi kestik zaten dersimi aldim ben birdaha girmem o eve yani. Benim cok sinirlendigim alman kadinin suclu olmasi uzerine susmamasi. Esimde bana destek olduktan sonra gerisi zor degil zaten ama insan yazip bir rahatlamak istiyor..

Tesekkur ederim. Bizde konusmayi kestik zaten dersimi aldim ben birdaha girmem o eve yani. Benim cok sinirlendigim alman kadinin suclu olmasi uzerine susmamasi. Esimde bana destek olduktan sonra gerisi zor degil zaten ama insan yazip bir rahatlamak istiyor..
Elbette canım burada onun için yazıyoruz. Sen eşine sahip çık. Kötülerden insanlık beklememek lazım. Hırsızlık yapan kılıfını hazırlıyor. Sen canını sıkma.

X