Sinirden duramiyorum lutfen bi bakin

tagsforlikes

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
231
73
35
Iyi aksamlar bugun yasadigim sinir bozucu bir durumu paylasmadan duramadim. Is cikisi arkadasla bulusacaktik. Yuzumde favori ve cene altimda tuylenme oldugu icin sir agdayla aldiriyorum. Her zaman gittigm kuaforum uzak oldugu icin yakinlarda bir kuafore girdim. 3tane calisan hepsi ayri bir hava yuzumu aldiracagimi soyledim beklememi soylediler biri fon cekiyordu diger sac boyuyordu neyse gectim oturdum yarim saat kadar bekledim neyse kiz aldi beni biyik favori ve cene altimi sir agdayla aldi cimbizla bir kac tane kalanlarida cekti gecmis olsun dedi ve yuzumu islak mendille silmeye kalkti noluyor dedimben yuzume islak mendil kullanmam sir agda yagi yok mu dedim e yuzunuzde agda hic yok yaglamak istemedim diyor piskin piskin neyse dedim digeride fon cekerken sap sap bakip duruyordu neyse ne kadar borcum dedim kasada 25 tl dedi sok oldum ! Yahu en fazla 10 tl ye aldirdim bugune kadar o anda ne hikmetse dilim baglandi kredi kartiyla cektirdim ciktm arkadasimda bekliyordu acele edeyim derken gunes gozlugumude orda unutmusum. Zaten tavirlar bir tuhafti resmen cok afedersiniz kazik yedim. Bu arada gaziantepte yasiyorum dedigim gibi burada bugune kadar en fazla 10 tl verirdim. Yarin gozlugumu almaya gittigimde mutlaka soyleyecegim. Alti ustu ne ki yahu kac tel cektinde 25 tl aldin helal etmiyorum. Bu arada guzellik merkezi falanda degil bildiginiz sokak arasi kuafor... cok sinir oldum basina buna benzer olay gelen oldu mu ve cidden 25 tl ye yuz alan kuafor var mi

Iyi aksamlar bugun yasadigim sinir bozucu bir durumu paylasmadan duramadim. Is cikisi arkadasla bulusacaktik. Yuzumde favori ve cene altimda tuylenme oldugu icin sir agdayla aldiriyorum. Her zaman gittigm kuaforum uzak oldugu icin yakinlarda bir kuafore girdim. 3tane calisan hepsi ayri bir hava yuzumu aldiracagimi soyledim beklememi soylediler biri fon cekiyordu diger sac boyuyordu neyse gectim oturdum yarim saat kadar bekledim neyse kiz aldi beni biyik favori ve cene altimi sir agdayla aldi cimbizla bir kac tane kalanlarida cekti gecmis olsun dedi ve yuzumu islak mendille silmeye kalkti noluyor dedimben yuzume islak mendil kullanmam sir agda yagi yok mu dedim e yuzunuzde agda hic yok yaglamak istemedim diyor piskin piskin neyse dedim digeride fon cekerken sap sap bakip duruyordu neyse ne kadar borcum dedim kasada 25 tl dedi sok oldum ! Yahu en fazla 10 tl ye aldirdim bugune kadar o anda ne hikmetse dilim baglandi kredi kartiyla cektirdim ciktm arkadasimda bekliyordu acele edeyim derken gunes gozlugumude orda unutmusum. Zaten tavirlar bir tuhafti resmen cok afedersiniz kazik yedim. Bu arada gaziantepte yasiyorum dedigim gibi burada bugune kadar en fazla 10 tl verirdim. Yarin gozlugumu almaya gittigimde mutlaka soyleyecegim. Alti ustu ne ki yahu kac tel cektinde 25 tl aldin helal etmiyorum. Bu arada guzellik merkezi falanda degil bildiginiz sokak arasi kuafor... cok sinir oldum basina buna benzer olay gelen oldu mu ve cidden 25 tl ye yuz alan kuafor var mi

değişiyor canım kuaförler, ben sadece kaşımı 20 TLye aldırdığımı biliyorum ama 3 dükkan ötede 5 lira, kazık atıyorlar malesef ama müşteri de kaybediyorlar

değişiyor canım kuaförler, ben sadece kaşımı 20 TLye aldırdığımı biliyorum ama 3 dükkan ötede 5 lira, kazık atıyorlar malesef ama müşteri de kaybediyorlar
Inan ki parasinda degilim alti ustu uc parca sir agdabezi kullandi ya o kadar icime oturdu ki dediginiz gibi degisiyor fakat bu kadarinada pes dedim helal etmiyorum

Tabikide olmaz bende nefret ediyorum resmen dolandiricilar sikayet edicegini soyle kuaforler odasina orasida olmazsa tuketici haklarina baskasina yapmasinlar ben sozum de duz fon cektirmek uclarina dalga istedim sozumun oldugunu soylemedim kardesim agzindan kacirinca tam uc saat oyalandilarki fazla ucret alabilmek icin odemeyi karsi tarafin yapicaginin bilinciyle

Tabikide olmaz bende nefret ediyorum resmen dolandiricilar sikayet edicegini soyle kuaforler odasina orasida olmazsa tuketici haklarina baskasina yapmasinlar ben sozum de duz fon cektirmek uclarina dalga istedim sozumun oldugunu soylemedim kardesim agzindan kacirinca tam uc saat oyalandilarki fazla ucret alabilmek icin odemeyi karsi tarafin yapicaginin bilinciyle
Resmen enayi yerine koyuyolar. Yarin gozlugumu almaya gittigmde soyleyecegim icimde kalacak yoksa

benim dusuncem kuaförler daimi müşterisi olmadığı ufak tefek isler için gelen müşterilere bunu yapabiliyorlar.. aslında bunların kuaförler birliğinin etkilediği fiyat tarifesini görmek gerek..

keske önceden fiyati sorsaydiniz... her yer ayni fiyati almiyor... ama helal etmiyorum demeyin bence sonucte emek vermisler... sadece fiyatin asiri yuksek oldugunu söyleyin bi kac tel icin ... bencede cok acaba sac kesim fiyatlari kac TL :KK70:

Konunuzu okudum okudum ha simdi sinir olacak bisey cikacak, cikti cikacak falan diye beklerken ... Yani bence kendi kendinizi sinir etmekten baska birsey yapmamissiniz. Bu kadar icinize oturacak birsey yok.

Benim basima gelseydi, fazla odedigim icin birdaha oraya gitmemeye karar verirdim hepsi bu...

Ha bu arada gozlukleriniz umarim hala oradadir. Konunun en can alici yeri sadece gozluk bence... Umarim cok pahali bir gozluk degildir.

yerine bağlı ama dediğine göre sokak arasıymış cidden çok saçma. boşver bikerelik olsun sen de öğrenmiş olsun. para da sadakan olsun canım :)

Zaten bir şeyin fiyatını beğenmezsek almayalım, yaptırmayalım diye fiyat sorarız değil mi? Bu kadar önemliyse fiyat sorsaydınız keşke. Şimdi oraya gidip sorun çıkarmak veya helal ya da haram etmek anlamsız. Zaten haram etme hakkınınızın olmadığını düşünüyorum. Adamlar yaptıkları işinin parasını almışlar. Ama ucuz, ama pahalı, orası sizin sorununuz.

Şunu da eklemek isterim. Eğer yarın gözlüğünüzü orada bulamazsanız da suçlusu kuaför değil. Toplum içinde kaybedilen eşyadan eşya sahibi sorumludur. Gözlük için de onları suçlayacakmışsınız gibime geldi, baştan söylemek istdim.

Bence de çok para.O paraya tek seanslık iğneli epislasyon yapılırdı :) alakasız olacak ama çalışan biri olsam kesinlikle yüz bölgeme ağda yaptırmam hem sonu yok sarkması da cabası bi de yüz olunca..ha çalşmıyosam da evde kendi imkanlarımla iple almayı tercih ederim hem sarkma olmaz hem sivilce vs. :KK66:

X