- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- Konu Sahibi ehl-i keyf
İyi akşamlar konuya hemen gireyim o kadar sinirliyimki patlamaya hazur bomba gibiyim.pazartesi günü eski evsahibim dul kendisi kızıyla yatılı kalmaya geldiler.önce sevindim kızı oğlumla oynar kadınlada yer içer gezeriz filan.amma kız çok aksileşmiş görmeyeli oğluma yüz bile vermedi telefonumu istedi verdim hemen nete girdi o da sorun değil bir elinede tv kımandasını aldı gece üçlere kadar kanal kanal geziyor durum öyle hal aldı ki kız izinsiz alıyor telimi oğlum oynamak için yanına gidiyor bikaç defa gidiyor bana diyor ki suratını buruşturarak ne diyo bu tabi ben içten iyice sinirlendim oğlum sinek ilacı şişesini almış azarlıyor o ilaç kutusu koy yerine filan.kadına gelelim hırkasını bluzlarını filan değiştirince kapıların üst kısmına atıveriyor eteği yerlerde bir hafta kabus gibi ya.eşimin yanındada ikide bir biz gidelim artık diyolla eşim de yok kalın biraz daha diyor.ona söylemelerinin nedeni eşimin merhametli olduğunu bildiklerinden daha yazacak pek çok şey var tel i bugün sakladım artık ayy yardım edin ben napıcam bugün aralarında konuşuyorlar pazar gidelim bikaç ay sonra yine geliriz daha çok gezeriz kabus geri dönecek yani kaç gündür sinirden uyuyamıyorum daha çok şey var da fazla uzun tutmak istemedim