sinirden patlıycam

ehemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
110
45
Kızlar meraba benim 5 yasında kızım var ben ankarada oturuyorum akrabalar eltiler filan bursada kızımda bize annemgil gelmişti onlarla gitmek kalmak istedi bende izin verdim gitti sonra da Kaynana ya gitti kalmaya oda almış eltiye götürmüş onunla oynasın die neyse bugun geldiler eve kızımda kaynanamda kızımın pantolonu cıkartm degiştiriyodum kızımın bacagi mosmor ne oldu dedim anlamaya başladı ne oldu çabuk doğruca anlat dedim oda eltimin oglanın yaptığını söyledi neyse çocuklar tartısmış dedim taki eltimin dediğini duyana kadar annene söyleme sakın annen seni döver demiş kızıma şimdi buna ne yapmalı sinirden patlıycam yani ne yapayım kızım Kaynana yada söylememiş ordayken

İnşallah kötü bişey olmamıştır sadece ufak bi morarmadir o_O

inşallah ciddi birşey değildir. eltiniz de ayrı bi psikopatmış, hiç mi aklına gelmemiş annesinin göreceği. neyi saklıyor yani

ne kadar yakını olursa olsun özellikle de o yaştaki çocukları eltiye görümceye herhangi bi akrabaya göndermeme taraftarıyım, etrafta çocuk varsa bide eğlence yerini kıskançlığa bırakıyor çünkü. itiş kakışla birbirlerinin canlarını yakıyorlar. çok şahit oldum o_O

Siz,siz olun asla çocuğunuzu yalniz birakmayin. Hiç bir yere!

Bu kadar çocuk istismarcisi varken,özellikle kız çocukları göz önünden ayrilmamali.

Neler görüyoruz,neler duyuyoruz. Yasananlar bize örnek olmalı. Çok değil Bir kaç hafta önce bi uye konu açmıştı dayısı tarafindan tacize uğradığını anlatan... eltinizin oğlu bacağını morartmak yerine "oyun" adı altında başka şeylerde yapabilir. Aman ha konu sahibi!!! Lütfen dikkat edelim...

Yaninda siz yokken cocugunuzu bir yere gondermeniz hic dogru degil!

Cocuktur oynarkende olmus olabilir. Akliniza kotu bisey getirmeyin ama bi daha sakin kim olursa olsun kizinizi kimseye birakmayin.

Hocanın sarımsağı basının altında kokar kardes yollama çocuğunu kimselere.

Annemle aramızda 10 dk mesafe var..Ona ragmen mecbur kalmadıkca kalması icin göndermem..Kızını göndermen hata olmus ..Su saatten sonra ne yapabilirsin ki anca hesap sorarsın ama hiçbir şeyi değiştirmez.

Eline tlf açıp böyle böyle bişey olmuş neden kızımın saklamasini stiyorsun diye ayrıca 5 yaşında bir kız çocuğu nasıl yalnız kalmasına izin verebilirsin asla bi daha böyle bişey yapma

ders olsun buda size, bir daha yalniz basina gondermeyin yavrunuzu, maazallah daha kotu seyler de olabilir.

Bence hic eltinle araini bozma. Oda senin tepkinden korkmustur inanki o yuzden sakliyor. Ama bi daha kimseye birakma kizini. Ve kayinvalidenle eltinle normal davran, emin olmadigin bisey icin olay cikmasin bosuna.

Çocuğun anne olmadan bi yere gitmesini onaylamasamda. Çocuklar arasında böyle şeyler olabilir. Yanlış olab eltinin kızınızı korkutması. Ben ılsam arayıp bir daha kızıma böyle bir tembihte bulunmamasını söylerim.
Ayrıca salak mı o kadın. Bacağındaki morluğu görmeyeceğini düşünmüş

hemen sormalısın bunu. çocuk bu allah korusun boru degil.

Kızımı anneme , kv ye, halasına,dayısına emanet ederim onlar benim canım başka kime emant edilir ki çocuk. Ama şöyleki bu saydıklarımın erkek çocuğu olsa asla bırakamam küçük ya da büyük farketmez.
Arayıp eltiye sorun, bacağı morarmış kızın olabilir çocuk bunlar ama sen neden korkuttun kızımı diyebilirsin..

Olabilir cocuklar arasinda öyle seyler.
Tuhaf olan durum eltinin tavri vede
5 yasindaki cocugun ordan oraya sürüklenmesi.
Neden birakiyosunki o yastaki cocugu.
Sen görmesen belkide cocuk bisey demiycekti.

Ortaligi ayaga kaldiririmki kv utansin bir dahada kizimi istemesin. Ne demek mosmor bacak. Herkes evladinin gozunun icine bakarken elin cocugu benim kizimin canini acitacak. Ve eltinin yaptigi ne kadar yanlis. Annene soyleme diyerek cocugu neye alistirdiginin farkinda mi?

Sessiz kalma ve cocugunu asla gozunun onunden ayirma

Ben olsam parcalardim o kadini da cocugunuda.
Allah'tan siz değilsiniz :KK70: bu tür şeyleri abartmaya gerek yok kadın korkmuştur annesinin yanlış anlayacağından bence kendinize yakışır şekilde davranın çirkeflik yakışmaz bi kadına, ama daha temkinli olmak da yarar var olabilir bu tür şeyler sıkmayın canınızı

X