Kızın bölümü tıp bu arada bu kaldığımız katta kalmak istiyormuş başka biyere gitmek istemiyormuş. Şımarıklık değil mi bu ? Anlaşamıyoruz işte. Şurda okulumu bitirmeye çalışıyorum . Her gün her gün bu ruh hastasıyla ben sidik yarıştırmak zorunda mıyım ? Bir de müdüre hanım demiş ki sizin odalarınızı değiştiririm.
O şekilde de olamıyormuş. ayrı yerlere düşermişiz ayrıca okulumun bitmesine kaç ay kalmış ben neden değiştireyim odamı bi ruh hastası içinKız ne yapıyor mesela?
diğer arkadaşımla siz başka odaya geçin.
Hayır şimdi yok birazdan gelse de üstüne atlasam. Ah keşke bir şey daha dese de paralasam bu lanet yurttan da atılsam
Doğru. Kızın çok aykırı davranışları yoksa şikayet eden gider. "Biz seni istemiyoruz, odanı değiştir" denmez, bu bir çeşit şiddet uygulamaya giriyor zaten.Çoğunluk olmanın verdiği güvenle, kızı odadan kovmaya çalışıyorsunuz.
Rahatsız olan taraf odayı değiştirir.
Sen onu zorlayamazsın.
Derdin varsa, gidersin.
Kendin git!Kızın bölümü tıp bu arada bu kaldığımız katta kalmak istiyormuş başka biyere gitmek istemiyormuş. Şımarıklık değil mi bu ? Anlaşamıyoruz işte. Şurda okulumu bitirmeye çalışıyorum . Her gün her gün bu ruh hastasıyla ben sidik yarıştırmak zorunda mıyım ? Bir de müdüre hanım demiş ki sizin odalarınızı değiştiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?