- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #28.101
Burdan gitmeden önce mevlüt okutup herkesi cagirmayi düsünüyorum o sekilde vedalasirim onlarda dügün hediyelerini vermeye imkan bulmus olurlar. :44:
Kina geceside damatsiz olmaz kii dimi :)
Evet canim sen atlattin herseyi. Benim yolum daha cook uzun ni$an, ceyiz alis verisi, ev, dügün hazirliklari, burdan oraya tasinmak.. Hayirlisi insaAllah :)
bu benim makyaj sandığım
buna ibonun traş takımlarını koycaz böle dağınık olmıcak yani
bunlar kayınvalidemin bohçaları
bu ibonun
içinde çamaşır pijama çorap ve mendil var
bu ibonun terlikleri
bu da roblu pijama takımı
Sipaydi ye Yardımdaki Nişan Listemiz
:teytey:04.06.2010 Cuma Speedy_Gonzales ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :jeyyar: :teytey:
:teytey:15.06.2010 Salı Ece :teytey:
bak şafak doğan güneşmiş :)) görüyo musun geçen zamanı 1 sene geçti üstünden vay bee yaşlandık hakkaten
düğün için
Eki Görüntüle 198504
Eki Görüntüle 198503
Eki Görüntüle 198502
buda kına için düşündüğüm yada ince ince maşa bonusta olabilir
Eki Görüntüle 198505
ayy canım alemsin vallahi yaaa ne güzelmiş baksana.
o zaman sanki daha çok heycan vardı gibi. tek tek gün saymışım
şimdi cetvele bakarken korkuyorum
:44: :44: :44:kızlar kızlar gelemmmii yanağızdan öpemmmiii kaydirigubbakcemile3pişttt naberrrrrrsiniizzz kaydirigubbakcemile3 benmi ben ohhhh mis gibiyim şuanda bi duş yaptımki sormayın gitsinnn köpüklerle çocuklar gibi oynadım sonracığıma duşta birde müzik dinledimm ayyy Serdar Ortaçın Poşet şarkısı Yeşil Su şarkısı ve Kolayca şarkısına bayıldım döndür başa aynı şarkıları dinledim dinledikçe keyiflendim keyiflendikçe köpükleri dahada köpürttüm köpürttükçe zor durulandım ve böylece 1 saatte duştan çıkabildim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hani derler ya su sesi insanı dinlendirir diyee çok doğru yaa terapi gibi geldi bu bana zemuszemus
Heyecan dorukta yarın spdeyy'nin nişanı var güzelimi görücem ben ve pandomimle yani aslımlada tanışıcamm ve tabiki enişte beylede kaydirigubbakcemile3 pandomimle gelin odasını basıcazzz gizeme güzel sürprizlerim var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Neyseee işte öyle elbisem hazır ben hazır bi ojelerimi sürücem onuda akşam halledirim... Gidimm kahvemi yapimmm ve Eniştemin Aldığı Bir Kadın Bir Erkek filminin yeni dvd'lerini izlimmm seviyorum ben bu eniştemi yaaa nekadandaaa beni düşünüyoo nekadanda benle ilgileniyo ve nekadanda sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyolar ablamla birlikteee :lepi: karar verdim eski bölümlerden başlayıp yenilerine doğru izlicem ve tüm günüm dvd izleyerek geçicek keyifle geçicekk hadi bakalım yarına az kaldııı akşam 7 gibi gamze evden çıkar cengiz gelir onu alır ve doğruuuuuuuu gizemin nişanına giderrrrrr :lepi::lepi:
Eceeeeemm bidenemmmm aşk kuşummmmm gördüümmmm sandığınıı ve çok hoşuma gitttiii birde bohçalarıda gördüm kayınvalidenin ve eniştemin bohçalarını gördümm inan çok güzellerr yaaa inşallah sorunsuz şekilde hallediceksin bitanem inşallah haftaya senin için güm güm olucak kalplerimizzz arkadaşımmm olumunekankayizsmile
PANDOMİM ( ASLIM) ECEM VE GİZEMİM RABBİM MUTLULUKLARINIZA MUTLULUK KATSIN VE SAĞANAK MUTLULUK YAĞMURU ALTINDA ŞEMSİYESİZ KALIRSINIZ İNŞALAAAHHHH:Saruboceq: SEVİYORUM SİZİ VE ÇOK DEĞERLİSİNİZ ÇOK İÇTEN ÇOK SICAK KANLI ÇOK DOBRA NEDEDİĞİNİ BİLEN ADAM SATMAYAN İŞİ BİTİNCE UNUTMAYAN DOSTLUĞA ÖNEM VEREN SAHİP ÇIKAN ADAM KULLANMAYAN İNTERNET ORTAMINDADA DOSTLUĞUN OLABİLECEĞİNİ GÖSTEREN DEĞERLİ KİŞİLERSİNİZ VE HERBİRİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ DEĞERLİSİNİZZZolumunekankayizsmile
ilk eklediğin güzelmiş beğendim
diğerinin de tacı güzel senin tacın nasıl bişi ? ?
kına için burda herkes maşa yapıo yao yüzden düz nasıl olur die düşündüm ama
bonusta güzel olabilir
o kırmızı elbiseyi giycen dimi ?
ee o zaman evin soyadın değişmiyordu
tek tek sayman normaldir:2:
her gün tekk tekk bıkmadan usanmadan saydık :))
şimdi de heycanlısın nişanda çok rahattın sen yaa
şimdiyse yazmandan bile heycanını anlıyorum
Kuzum geldim:) burdayım
güzel olcak güzelll :)) rahat ol
bugünlerinin de tadını çıkar
hoşgeldin canım daha önce sanıım burada hiç karşılaşmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?