Sipaydi ye Yardım lütfen

Burdan gitmeden önce mevlüt okutup herkesi cagirmayi düsünüyorum o sekilde vedalasirim onlarda dügün hediyelerini vermeye imkan bulmus olurlar. :44:

Kina geceside damatsiz olmaz kii dimi :)

Evet canim sen atlattin herseyi. Benim yolum daha cook uzun ni$an, ceyiz alis verisi, ev, dügün hazirliklari, burdan oraya tasinmak.. Hayirlisi insaAllah :)

neden olmasın canım sonuçta ülke farkı var orada da küçük bi eğlence yapabilirsin :10::10::10:
evet benden geçti dediğin gibi darısı sana inşallah :1:

:( hay allah yaa tamda düğün üstü canım kıyamam sana
zenceliffil bal ye iyi gelir o
berkeye iyi geliyo alerjik bronşit var onda da sende de vardı sanırım :S

kına gecesi için neler yapıcaksınız kızlar anlatın bakiim :9:

aynısı bendede var canım ballı limon yedim fazlası da gıcık yapıyor.

kına için haftasonu meyve sularımızı da aldık.
200 tane meyve suyu
120 tane de bardak su aldık işte :6:
herşeyi ayarladık poşetlere koyduk öylece bekliyor

bu benim makyaj sandığım

28713740093051700561.jpg

buna ibonun traş takımlarını koycaz böle dağınık olmıcak yani

73207902546051644467.jpg

bunlar kayınvalidemin bohçaları

80253343289424502259.jpg

69661383887754470789.jpg

bu ibonun
içinde çamaşır pijama çorap ve mendil var

71110399644448210216.jpg

bu ibonun terlikleri

08491667330156827218.jpg

bu da roblu pijama takımı

17526395120312017833.jpg

Sipaydi ye Yardımdaki Nişan Listemiz

:teytey::nazar: 04.06.2010 Cuma Speedy_Gonzales ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :jeyyar::nazar::teytey:
:teytey::nazar: 15.06.2010 Salı Ece :nazar::teytey:

:9: :9: bak şafak doğan güneşmiş :)) görüyo musun geçen zamanı 1 sene geçti üstünden vay bee yaşlandık hakkaten :D

:60::60::60::60: ayy canım alemsin vallahi yaaa ne güzelmiş baksana.
o zaman sanki daha çok heycan vardı gibi. tek tek gün saymışım :52::52::52:
şimdi cetvele bakarken korkuyorum :5:

ee o zaman evin soyadın değişmiyordu
tek tek sayman normaldir :D
her gün tekk tekk bıkmadan usanmadan saydık :))
şimdi de heycanlısın nişanda çok rahattın sen yaa
şimdiyse yazmandan bile heycanını anlıyorum

kızlar kızlar gelemmmii yanağızdan öpemmmiii kaydirigubbakcemile3pişttt naberrrrrrsiniizzz kaydirigubbakcemile3 benmi ben ohhhh mis gibiyim şuanda bi duş yaptımki sormayın gitsinnn köpüklerle çocuklar gibi oynadım sonracığıma duşta birde müzik dinledimm ayyy Serdar Ortaçın Poşet şarkısı Yeşil Su şarkısı ve Kolayca şarkısına bayıldım döndür başa aynı şarkıları dinledim dinledikçe keyiflendim keyiflendikçe köpükleri dahada köpürttüm köpürttükçe zor durulandım ve böylece 1 saatte duştan çıkabildim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hani derler ya su sesi insanı dinlendirir diyee çok doğru yaa terapi gibi geldi bu bana zemuszemus

Heyecan dorukta yarın spdeyy'nin nişanı var güzelimi görücem ben ve pandomimle yani aslımlada tanışıcamm ve tabiki enişte beylede kaydirigubbakcemile3 pandomimle gelin odasını basıcazzz gizeme güzel sürprizlerim var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Neyseee işte öyle elbisem hazır ben hazır bi ojelerimi sürücem onuda akşam halledirim... Gidimm kahvemi yapimmm ve Eniştemin Aldığı Bir Kadın Bir Erkek filminin yeni dvd'lerini izlimmm seviyorum ben bu eniştemi yaaa nekadandaaa beni düşünüyoo nekadanda benle ilgileniyo ve nekadanda sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyolar ablamla birlikteee :lepi: karar verdim eski bölümlerden başlayıp yenilerine doğru izlicem ve tüm günüm dvd izleyerek geçicek keyifle geçicekk hadi bakalım yarına az kaldııı akşam 7 gibi gamze evden çıkar cengiz gelir onu alır ve doğruuuuuuuu gizemin nişanına giderrrrrr :lepi::lepi:

Eceeeeemm bidenemmmm aşk kuşummmmm gördüümmmm sandığınıı ve çok hoşuma gitttiii birde bohçalarıda gördüm kayınvalidenin ve eniştemin bohçalarını gördümm inan çok güzellerr yaaa inşallah sorunsuz şekilde hallediceksin bitanem inşallah haftaya senin için güm güm olucak kalplerimizzz arkadaşımmm olumunekankayizsmile

PANDOMİM ( ASLIM) ECEM VE GİZEMİM RABBİM MUTLULUKLARINIZA MUTLULUK KATSIN VE SAĞANAK MUTLULUK YAĞMURU ALTINDA ŞEMSİYESİZ KALIRSINIZ İNŞALAAAHHHH:Saruboceq: SEVİYORUM SİZİ VE ÇOK DEĞERLİSİNİZ ÇOK İÇTEN ÇOK SICAK KANLI ÇOK DOBRA NEDEDİĞİNİ BİLEN ADAM SATMAYAN İŞİ BİTİNCE UNUTMAYAN DOSTLUĞA ÖNEM VEREN SAHİP ÇIKAN ADAM KULLANMAYAN İNTERNET ORTAMINDADA DOSTLUĞUN OLABİLECEĞİNİ GÖSTEREN DEĞERLİ KİŞİLERSİNİZ VE HERBİRİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ DEĞERLİSİNİZZZolumunekankayizsmile
:44: :44: :44:

nurdann gel buraya kuzum :) yaz sende :D

:1::1:
ilk eklediğin güzelmiş beğendim :D
diğerinin de tacı güzel senin tacın nasıl bişi ? ?

kına için burda herkes maşa yapıo ya :D o yüzden düz nasıl olur die düşündüm ama
bonusta güzel olabilir :D
o kırmızı elbiseyi giycen dimi ?

1. RESİMDE kız var tacım o tarz ama o kadar yüksek sivri değil :27::27::27:
saç konusunda da çok aşırı tepeden istemiyorum boyum çok uzamasın zaten topuklu ile yükselcem.
avarel gibi kalmayım sivri kafalar gibi olmayım :27::27::27:
aylinin tacını istedim ama kısmet olmadı gelinlikçi bu daha güzel olur falan dedi :35::35::35::35:

ee o zaman evin soyadın değişmiyordu
tek tek sayman normaldir :D :2:
her gün tekk tekk bıkmadan usanmadan saydık :))
şimdi de heycanlısın nişanda çok rahattın sen yaa
şimdiyse yazmandan bile heycanını anlıyorum

aynen canım şimdi çok farklı yaa heycan var hemde inanılmaz iş yerinde durasım bile yok :10::10:
acil geçsin zaman evde olmak istiyorum

birlikte güzel günler yaşayacağız sizinle

- Speedy-gonzales

* 3 Haziran 2011 cuma kına gecesi SON 12
* 5 Haziran 2011 pazar düğün gecesi SON 14

- Pandomim

* 9 Haziran 2011 perşembe kına gecesi SON 18
* 11 Haziran 2011 cumartesi düğün gecesi SON 20

Son düzenleme:
Back
X