• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Bu gün yediklerim sabah iki dilim ekmek kasar peyniri bir tatli kaşığı recel ogleden sonra üç kaşık Kıymalı yumurta bir dilim ekmek

Nasil bir şey nerden bakabilirim
25 kasim benim miladim diye baslayan linkte 65.sayfada anlatildi hatta bir sitenin linkinide vermisler ayrintili anlatmis kisiye gore almasi gereken puan hesaplaniyor benim 22 puan yiyeceklerin puanlari var ona gore 1 gunde hesap yapiliyor
mesala 1 yumurta 2 p 1 d ekmek 2 p ben bugun 22 puanimi yedim bisey yemicem artik bence birlikte yapabiliriz

Ya ölüyorum çok kötüyüm alerji problemim artti nefes alamiyorum griple de birleşti cigerlerim agriyor tum gun yattim ama nefes alirken sanki göğsümde fil oturuyor canim yaniyor biran önce geçsin yaaaaaa
gecmis olsun alerjin neden kaynaklaniyor
soguk mu aldin

25 kasim benim miladim diye baslayan linkte 65.sayfada anlatildi hatta bir sitenin linkinide vermisler ayrintili anlatmis kisiye gore almasi gereken puan hesaplaniyor benim 22 puan yiyeceklerin puanlari var ona gore 1 gunde hesap yapiliyor
mesala 1 yumurta 2 p 1 d ekmek 2 p ben bugun 22 puanimi yedim bisey yemicem artik bence birlikte yapabiliriz

gecmis olsun alerjin neden kaynaklaniyor
soguk mu aldin

Genetik pek çok şeye alerjim var o da direk solunum sistemime zarar veriyor su an cok zorlaniyorum bir saat kadar sonra bakarim simdi esim geldi

gunaydin bugun nasil hissediyorsun kendini iyimisin
birdaha yazmayunca merak ettim

Çok kötüyüm dünden beri yataktan çıkamadım oğlumu anneme bıraktım iki gündür onuda göremiyorum nefes alamiyorum ins çabuk geçer bu arada tartildim sabah 84 kilo çıktım ama dün den beri esim ağzıma surekli yiyecek birseyler tikistiriyor yarin ayaklanirsam dr murat top olgunun nette olan bir diyeti var onu uygulamaya karar verdim iki haftada en az 2 - 3 kg verdiriyormus 168 kilo birinden bahsetti 8 kilo vermis yanlis anlamadiysam bu arada hedefime ulaşamadım 84 de kaldim hastayim mutsuzum :-(

Güya bu gun benim ödül günümdü ne istersem onu yiyecektim onun yerine koltukta yatiyorum canim hic bir şey istemiyor sabah zorla bir muz yedim sonra bir avuç ilaç içtim allah sürekli yatana yardim etsin ben patladim bile

benimkilomda ayni degisme yok malesef

Canım benim kilom senden fazla o yüzden zayiflamam daha kolay oldu ama alacagim gibi eşim habire portakal mandalina ya soyuyor yada suyunu sıkıyor hayırlısı bakalim murat topoglunu denemeyi dusunuyorum sen de üzme kendini belki vucudun direnç gösteriyordur yada diyet tarzini değiştirmeyi dene belki ise yarar umarim yarin baslarim bende spor yapamiyorum kac gundur kendimi kötü hissediyorum birde diyet bozuldu yarin tartilir yazarim ama vazgecmek yok titremem gecti biraz birde nefes alabilsem sahane olacak griple alerjik astim bronşit birlesince çok kötü oluyor boyle durumlarda anliyorum insan aldigi her nefesin kiymetini bilmeli su an aldigim her nefes bana yük akciğerlerimi hissediyorum ne mizmizlandim yavvvv oğlumu özledim onlardır bir de 3 gündür sigara icmiyorum çok mutluyum hadi inş

Geçen ay ki gibi olursa oğlumun doğum gününe kadar 78 kilo olmak istiyorum en azindan giydiğim yakissin bir parça zaten 79, 99999999 oldugumda makyaj yapmaya da başlayacağım o zaman belki pompayla sisirilmis gibi gorunmem de fotograf cekerlerken kaçmak zorunda kalmam ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Sabah 3 tane zeytin 60 gr beyaz peynir bir domates bir salatalik bir dilim ekmek 30 gr bir bardak portakal suyu bu gun aksama kadar istedigin her hangi bir yogurttan sinirsiz meyveli yogurt haric ve sinirsiz salata yagsiz ve günün her hangi bir saatin de 3 meyve hakkin var ama ben birini portakal suyuyla kullandim

iyi olmana sevindim tatlım :)

bikaç gün daha dinlen zaten..

havalar sıcak gözüküyor ama çok dikkat etmek lazım..

bende 15 günü geçti diyete başlayalı, verdim biraz.. insan rahatlıyor :52:

selam kızlar bende 1 aydır diyetteyim 6 kilo verdim ama bugun ne olduysa iştahımda bir artış varki hiç sormayın frenlemek çok zor oluyo böyle olunca:17:

iyi olmana sevindim tatlım :)

bikaç gün daha dinlen zaten..

havalar sıcak gözüküyor ama çok dikkat etmek lazım..

bende 15 günü geçti diyete başlayalı, verdim biraz.. insan rahatlıyor :52:

Sağol canim ya ama benim en büyük sorunum sabirsizlik hastayim diye esim habire yedirdi iki üç gündür eğer hemen başlamazsam verdiğim kilolari alırım diye korkuyorum
Senin adinada sevindim ilk ayi tamamla bak ondan sonrası çok daha keyifli ben 6 kilodan kurtuldum inş senin için daha iyisi olur çünkü ben arada çok kaçırdım

Back
X