Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 kasim benim miladim diye baslayan linkte 65.sayfada anlatildi hatta bir sitenin linkinide vermisler ayrintili anlatmis kisiye gore almasi gereken puan hesaplaniyor benim 22 puan yiyeceklerin puanlari var ona gore 1 gunde hesap yapiliyorNasil bir şey nerden bakabilirim
gecmis olsun alerjin neden kaynaklaniyorYa ölüyorum çok kötüyüm alerji problemim artti nefes alamiyorum griple de birleşti cigerlerim agriyor tum gun yattim ama nefes alirken sanki göğsümde fil oturuyor canim yaniyor biran önce geçsin yaaaaaa
25 kasim benim miladim diye baslayan linkte 65.sayfada anlatildi hatta bir sitenin linkinide vermisler ayrintili anlatmis kisiye gore almasi gereken puan hesaplaniyor benim 22 puan yiyeceklerin puanlari var ona gore 1 gunde hesap yapiliyor
mesala 1 yumurta 2 p 1 d ekmek 2 p ben bugun 22 puanimi yedim bisey yemicem artik bence birlikte yapabiliriz
gecmis olsun alerjin neden kaynaklaniyor
soguk mu aldin
gunaydin bugun nasil hissediyorsun kendini iyimisin
birdaha yazmayunca merak ettim
benimkilomda ayni degisme yok malesef
Tatlim cok gecmis olsun..
Cabuk atlstirsin umarim :)
Umarim ay sizlerden uzak olsun inş korkudan oglani gonderdim ben salgin varmis ufakliga dikkat et bir cok arkadasim da bebisi de hasta :-(
benimkilomda ayni degisme yok malesef
Tatlim cok gecmis olsun..
Cabuk atlstirsin umarim :)
iyi olmana sevindim tatlım :)
bikaç gün daha dinlen zaten..
havalar sıcak gözüküyor ama çok dikkat etmek lazım..
bende 15 günü geçti diyete başlayalı, verdim biraz.. insan rahatlıyor![]()