- 5 Haziran 2015
- 255
- 53
- Konu Sahibi bayankapriss
Arkadaslar sis leke kremi kullanip iyi sonuc alan tavsiye eden var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuiq Smart Beauty kullanabilirsin ben çok memnun kaldım, ama sadece eczanelerde var
sivilceden kalan lekelere ve çukurlara iyi gelir mi?bende cuiq kullandım 3 ayda baya azaldı ama düzenli kullanım şart
sivilceden kalan lekelere ve çukurlara iyi gelir mi?
Peki biraz aciklayabilirmisiniz nereden aldiniz nasl kullandinizevet kardeşimde kullandık Cuiq sivilce izlerinde çok etkisi oldu
canım nerden aldın fiyatı ne kadar?Ben ve arkadaşlarım dermycin leke kremini kullandık. Süper süper tek kelimeyle. Önce inanmadım ama gerçekten memnun kaldım. Yüzümde lekeler oluştu sanırım güneş lekeleri 2 haftada geçirdi. Tavsiye ederim.
internetten arı kozmetikten aldım canım 2 tane alınca yanında makyaj temizleme ve yüz temizleme losyonu gönderdiler 129dan almıştım kampanyası vardı 1tanesi 69'du fiyatıcanım nerden aldın fiyatı ne kadar?
Arkadaslar sis leke kremi kullanip iyi sonuc alan tavsiye eden var mi?
Cevap yazdigin icin tesekkur ederim canim nasl kullandn onu ben simdi aknetrente basladm ayni anda kullanilirmiMerhaba Derya
Benim burnumun üstünde yanağımda 2 koyu renk yuvarlak güneş lekeleri olmuştu ve aşşağı yukarı 6 yıllık lekeydi. Çok araştırdım. Cilt Doktoruna ve uzmanında gittim. Sis leke kremi güzel fakat sadece lekenin rengini açıyor. İzler yine kalıyor. Ben Dermycin leke kremini kullandım. Ve çok arkadaşımada tavsiye ettim.
Artemis tesekkur ederimBen aknetrente ilacı hiç kullanmadığımdan Dr. olan yeğenime sordum bu sabah kapsül şeklinde oral alınan ilaçmış. Aslında Doktorlar pek tercih etmiyorlarmış. Sanırım yan etkileri varmış. İnşallah iyi gelir. Benim kullandığım leke kremi ilaç olmadığından nemlendirme özelliği olduğundan rahatlıkla kullanabilirmişin. Hatta yüz gerginliğine de iyi gelirmiş.
Rica ederim canımArtemis tesekkur ederim
Rica ederim canım
ben iki ay önce sinoptaki eczaneden edindim.ilk kullandığımda biraz etkili oldu ama geçmedi..eczacı çok iddialı konuştu zaten ben de netten kullananları tesadüfen görüp numarasını buldum aldım mustafa beyden.etkili olmadığını söyledim..tekrar alacaktım ama ramazanda kullanamam diye eylüle bıraktım.ikincisinde beyazlatıcıyı biraz daha fazla koyalım dedi.ancak o kremi kullanırken herhangi bir temizleyici ve kese gibi ürünler kullanmamalıymış.sadece makyajını bepanthene ile temizle ve güneş kremi kullan muhakkak dedi.tam seviniyordum geçiyor diye ama krem bitti ve lekeler kaldı maalesef.ama işe yarayan çok kişi var.havalar biraz serinleyince tekrar alıcam inşallah kurtulurum ikincisindeArkadaslar sis leke kremi kullanip iyi sonuc alan tavsiye eden var mi?
cevabin icin tesekkur ederim canim kremi tavsiye etmeyenlerde vardi bende cildiyeye gittim gunde 20 mg aknetrente basladm leke icinde azelderm vardi azeldermin iceriginde 3 4 haftada etki edecegi yaziyor leken coksa aklinda bulunsun.ben iki ay önce sinoptaki eczaneden edindim.ilk kullandığımda biraz etkili oldu ama geçmedi..eczacı çok iddialı konuştu zaten ben de netten kullananları tesadüfen görüp numarasını buldum aldım mustafa beyden.etkili olmadığını söyledim..tekrar alacaktım ama ramazanda kullanamam diye eylüle bıraktım.ikincisinde beyazlatıcıyı biraz daha fazla koyalım dedi.ancak o kremi kullanırken herhangi bir temizleyici ve kese gibi ürünler kullanmamalıymış.sadece makyajını bepanthene ile temizle ve güneş kremi kullan muhakkak dedi.tam seviniyordum geçiyor diye ama krem bitti ve lekeler kaldı maalesef.ama işe yarayan çok kişi var.havalar biraz serinleyince tekrar alıcam inşallah kurtulurum ikincisinde