- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
İki transferimde de transfer anından test gününe kadar artarak belim ağrıdı, ikisinde de pozitifi gördüm. Sakın ağrıyı kötüye yorma, inşallah güzel olacak sonuİnş cnm
Canim benim inş moralimi yukseltiniz Teşekkür ederim :)İki transferimde de transfer anından test gününe kadar artarak belim ağrıdı, ikisinde de pozitifi gördüm. Sakın ağrıyı kötüye yorma, inşallah güzel olacak sonu
Sağol canım yol arkadasım...sence pozitif mi?Bir mucize haber gelmiş :) çok sevindim görünce canım, inşallah kanda pozitifi görürsün sağlıkla devam eder. Haber ve r bize mutlaka
Çizgiyi görebiliyorum dikkatli bakınca. İnşallah pozitif tir canımmSağol canım yol arkadasım...sence pozitif mi?
İnşallahÇizgiyi görebiliyorum dikkatli bakınca. İnşallah pozitif tir canımm
Canım sakın kötü düşünüp bebişine kötü enerji verme. Allah'a dua et içini ferahlat. Belin niye ağrıyor transferden öncede ağrıyor muydu belki üşüttün falanCnm inanılmaz derecede bel ağrısı çekiyorum birde bacaklarimda kasılma ve cekilme var, kasiklarimda batma var bunlar normal mi bilmiyorum. Bugün çok AZ bir kahve leke geldi. Uzanamiyorum uzandigim zaman daha fazla belim ağrıyor. Yürüyüş yapiyorum bende. İçimde de olumsuz bir duygu var sanki tutunmadi bebeğim
Öncelikle tedavinde Allah yardımcınız olsun inşallah bu tedavide Allah size bir tane dünya güzeli bebek bağışlar. Bende Trabzonluyum benim üçüncü tüp bebek denememi oldum Memorialde diğerleri Trabzon ve Samsunda oldu. Maalesef transfer aşamasına dahi gelemedik çeşitli aksilik zinciri sebebiyle sonuçlarınım hepsi normal ve rahimde kist olmamasına rağmen. İnşallah Allah ol der ve olur bu sefer inşallah güzel haberlerimizi alırız.Aynen benim hikayem 1 aşılama 2 rahim filmi 1 histereskopi 1 laparoskopik çikolata kisti ameliyatı 1 laparoskopik tüp ameliyatı 6 tüp bebek tedavisi 5 transfer ve sonuçAllah isteyen herkese versin dr dr gezdirmesin İnşallah nasip bu işler dr vesile....
Amin canım İnşallah aynı dileklerle...güzel haberlerin havada uçuştuğu bir topik olsunTez zamanda hayırlısını versin sana Rabbim isteyen herkesedeÖncelikle tedavinde Allah yardımcınız olsun inşallah bu tedavide Allah size bir tane dünya güzeli bebek bağışlar. Bende Trabzonluyum benim üçüncü tüp bebek denememi oldum Memorialde diğerleri Trabzon ve Samsunda oldu. Maalesef transfer aşamasına dahi gelemedik çeşitli aksilik zinciri sebebiyle sonuçlarınım hepsi normal ve rahimde kist olmamasına rağmen. İnşallah Allah ol der ve olur bu sefer inşallah güzel haberlerimizi alırız.
Hepbir sebep arıyoruz ama vakti zamanı gelmemiş demekki benim çok yakın arkadaşımında benimle beraber çikolata kisti tanısı koyuldu hemde ileri derecede normal yolla 2 tane çocuğu var Allah bağışlasın.bizimde sabrımızın sonu selamettir İnşallah kendine iyi bak dediğin gibi Rabbim ol diyince olur biz mücadeleye devam edelim hakkımızda hayırlısıAmin canım İnşallah aynı dileklerle...güzel haberlerin havada uçuştuğu bir topik olsunTez zamanda hayırlısını versin sana Rabbim isteyen herkesede
Yok cnm transfer den sonra ağrım aya başladıCanım sakın kötü düşünüp bebişine kötü enerji verme. Allah'a dua et içini ferahlat. Belin niye ağrıyor transferden öncede ağrıyor muydu belki üşüttün falan
O zaman tutundu canım başlasın kutlamalarYok cnm transfer den sonra ağrım aya başladı
Canım yerleşme kanamasidur inşallah olumsuz düşünme ben olumluyum senin icinCnm inanılmaz derecede bel ağrısı çekiyorum birde bacaklarimda kasılma ve cekilme var, kasiklarimda batma var bunlar normal mi bilmiyorum. Bugün çok AZ bir kahve leke geldi. Uzanamiyorum uzandigim zaman daha fazla belim ağrıyor. Yürüyüş yapiyorum bende. İçimde de olumsuz bir duygu var sanki tutunmadi bebeğim
Her süreci zor canım özellikle bu beklemeler biraz sabır gerektiriyor ama sonucu çok güzel olacak inşallahTransfer icin bekliyorum beklemek cok zor
Benimde opudan 10 gün sonra regl oldum normal günüme 5 gün vardı ama anlayamadım bişey var benim adetim son 2 senedir ilk 5 gün akıntı şeklinde olur sonra açılırdı şimdi normal şekilde 2. Gün söküldü neydi beni düzene sıkan anlamadım inşallah bundan sonra böyle sürer bir sonraki adetimin 2. Günü gel dedi semra hn tekrar başlayacağız rabbim nasip ederse.benim de opu sonrası ilkinde 23 günde gelmişti ama 2. adetim 32 günde olmuştu. normal periyodum ortalama 26 gün benim. gecikmesi normal yani cnm merak etme.
Canım inşallah bu belirtiler müjdeli haberin belirtileridir içini ferah tut canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah hayırlı olanı bir bebiş olacakCnm inanılmaz derecede bel ağrısı çekiyorum birde bacaklarimda kasılma ve cekilme var, kasiklarimda batma var bunlar normal mi bilmiyorum. Bugün çok AZ bir kahve leke geldi. Uzanamiyorum uzandigim zaman daha fazla belim ağrıyor. Yürüyüş yapiyorum bende. İçimde de olumsuz bir duygu var sanki tutunmadi bebeğim
Benimde zaten zayıf olan saçlarım tüpbebek düşüncesi oluştuğundan beri fena döküldü çünkü çok sters yaptım yumurtalarımın iğnelere cevap vermemesi tek yumurtayla yola devam etmem ve sonuç gelişmeyen embriyo bence ilk sebep sters ve bazı vitamin eksikliklerim olabilir ben geçen hafta iyi bir dermatoloğa gittim nitekim saçlarımda artık açılmalar oluştu birçok vitamin testleri istedi ( d vitamini, Biotin,Demir,çinko,folik asit,b12)şimdi sonuçları bekliyorum bakalım nasıl çıkacak test sonuçlarım sonuçlara göre neden yumurtalarımın gelişmediğide ortaya çıkar herhaldeAyy inş canım. Saclarimda acayip döküldü ilaclardan mi neden sacimi kestirdim bende. Dün kuaför hamilemisin dedi yok dedim. Hamilelerin saçı bu kadar çok dokulmeye başlar dedi. Sanırım kullandigimiz ilaçlar bunların sebebi
Canım öncelikle hoşgeldin benimde 6. Denemem olacak bende tek yumurta da ısrar ettim sonuç embriyo bile olamadı inşallah 6. Tedavimiz bizim için hayırlısıyla güzel sonuçlanır bu arada her ne kadar hiç gidemesemde bende Trabzon 'luyum.Aminn:))daha öncekileri trabzonda yaptım 5. yi memorialde yaptım ama yumurta pek gelişmedi benim ısrarımla tek yumurtayla devam ettik oda 5. gün transferi oldum oda tutunmadı maalesef. teşhisler çok net değildi deneme yanılmayla öğrendik diyebilirim önce çikolata kistiyle başladık sonradan sol tüp tıkanıklığı öğrenildi 27 yaşımda başladığımız bu meceraya şimdide yaş 40 olunca rezerv azlığı eklendi 13 yıldır bir mücadelenin içindeyiz Rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin...
Canım peki bu tüp bebeklerde hiç hamile kalamadın mi? Ilk başlarda embriyolarin oluyor muyduAminn:))daha öncekileri trabzonda yaptım 5. yi memorialde yaptım ama yumurta pek gelişmedi benim ısrarımla tek yumurtayla devam ettik oda 5. gün transferi oldum oda tutunmadı maalesef. teşhisler çok net değildi deneme yanılmayla öğrendik diyebilirim önce çikolata kistiyle başladık sonradan sol tüp tıkanıklığı öğrenildi 27 yaşımda başladığımız bu meceraya şimdide yaş 40 olunca rezerv azlığı eklendi 13 yıldır bir mücadelenin içindeyiz Rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin...
Cnm inanılmaz derecede bel ağrısı çekiyorum birde bacaklarimda kasılma ve cekilme var, kasiklarimda batma var bunlar normal mi bilmiyorum. Bugün çok AZ bir kahve leke geldi. Uzanamiyorum uzandigim zaman daha fazla belim ağrıyor. Yürüyüş yapiyorum bende. İçimde de olumsuz bir duygu
inşallah güzel haberlerini alıcaz canım. Olumlu düşün pozitif olur. Kötü düşünceleri at aklından. Bende bebeğin fotosunu buzdolabının üstüne asmıştım. Halada orda. Ben inanıyorum sımsıkı tutunacak sana.İnş tatlım haklısın olumlu düşünmek lazım. Bebegimin fotografına bakıyorum inş sıkı sıkı tutunuyorsundur diye konuşuyorum bebegimle :)
Canım tekrar test yaptın miinşallah güzel haberlerini alıcaz canım. Olumlu düşün pozitif olur. Kötü düşünceleri at aklından. Bende bebeğin fotosunu buzdolabının üstüne asmıştım. Halada orda. Ben inanıyorum sımsıkı tutunacak sana.
Yok canım yaptırmadım. Kahverengi lekelenmelerim yarın yaptırmayı düşünüyorum.Canım tekrar test yaptın mi
Ben şişli Öğretmenevinde kaldım gecelik iki kişi 160 TL iyi bir yer ama her akşam salonlarında düğün vardı akşam çok gürültü oluyordu ama ben çok etkilenmedim hatta daha iyi oldu diye bilirim sıkılmadık. Şişli Memorial hastenesine gitmek için taksiye biniyorduk 13 TL falan tutuyordu. Bu ay transferim var 1 hafta sonra yine öğretmenevinde kalaczselam kızlar tedavi için dışardan gelen arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var bende dışardan geleceğim bunun için otel araştırıyorum öncelikle otelde kalanlar yardımcı olursa sevinirim yakın uygun rahat bir yer olsun istiyorum teşekkürler
Canım aslında iki günde bir yapsan ne kadar artış olduğu daha iyi anlasilirdi .Yok canım yaptırmadım. Kahverengi lekelenmelerim yarın yaptırmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?