Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım sakın kötü düşünüp bebişine kötü enerji verme. Allah'a dua et içini ferahlat. Belin niye ağrıyor transferden öncede ağrıyor muydu belki üşüttün falan

Öncelikle tedavinde Allah yardımcınız olsun inşallah bu tedavide Allah size bir tane dünya güzeli bebek bağışlar. Bende Trabzonluyum benim üçüncü tüp bebek denememi oldum Memorialde diğerleri Trabzon ve Samsunda oldu. Maalesef transfer aşamasına dahi gelemedik çeşitli aksilik zinciri sebebiyle sonuçlarınım hepsi normal ve rahimde kist olmamasına rağmen. İnşallah Allah ol der ve olur bu sefer inşallah güzel haberlerimizi alırız.

Amin canım İnşallah aynı dileklerle...güzel haberlerin havada uçuştuğu bir topik olsunTez zamanda hayırlısını versin sana Rabbim isteyen herkesede

Amin canım İnşallah aynı dileklerle...güzel haberlerin havada uçuştuğu bir topik olsunTez zamanda hayırlısını versin sana Rabbim isteyen herkesede
Hepbir sebep arıyoruz ama vakti zamanı gelmemiş demekki benim çok yakın arkadaşımında benimle beraber çikolata kisti tanısı koyuldu hemde ileri derecede normal yolla 2 tane çocuğu var Allah bağışlasın.bizimde sabrımızın sonu selamettir İnşallah kendine iyi bak dediğin gibi Rabbim ol diyince olur biz mücadeleye devam edelim hakkımızda hayırlısı

Canım sakın kötü düşünüp bebişine kötü enerji verme. Allah'a dua et içini ferahlat. Belin niye ağrıyor transferden öncede ağrıyor muydu belki üşüttün falan
Yok cnm transfer den sonra ağrım aya başladı

Canım yerleşme kanamasidur inşallah olumsuz düşünme ben olumluyum senin icin

Transfer icin bekliyorum beklemek cok zor
Her süreci zor canım özellikle bu beklemeler biraz sabır gerektiriyor ama sonucu çok güzel olacak inşallah
benim de opu sonrası ilkinde 23 günde gelmişti ama 2. adetim 32 günde olmuştu. normal periyodum ortalama 26 gün benim. gecikmesi normal yani cnm merak etme.
Benimde opudan 10 gün sonra regl oldum normal günüme 5 gün vardı ama anlayamadım bişey var benim adetim son 2 senedir ilk 5 gün akıntı şeklinde olur sonra açılırdı şimdi normal şekilde 2. Gün söküldü neydi beni düzene sıkan anlamadım inşallah bundan sonra böyle sürer bir sonraki adetimin 2. Günü gel dedi semra hn tekrar başlayacağız rabbim nasip ederse.
Canım inşallah bu belirtiler müjdeli haberin belirtileridir içini ferah tut canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah hayırlı olanı bir bebiş olacak
Benimde zaten zayıf olan saçlarım tüpbebek düşüncesi oluştuğundan beri fena döküldü çünkü çok sters yaptım yumurtalarımın iğnelere cevap vermemesi tek yumurtayla yola devam etmem ve sonuç gelişmeyen embriyo bence ilk sebep sters ve bazı vitamin eksikliklerim olabilir ben geçen hafta iyi bir dermatoloğa gittim nitekim saçlarımda artık açılmalar oluştu birçok vitamin testleri istedi ( d vitamini, Biotin,Demir,çinko,folik asit,b12)şimdi sonuçları bekliyorum bakalım nasıl çıkacak test sonuçlarım sonuçlara göre neden yumurtalarımın gelişmediğide ortaya çıkar herhalde
Canım öncelikle hoşgeldin benimde 6. Denemem olacak bende tek yumurta da ısrar ettim sonuç embriyo bile olamadı inşallah 6. Tedavimiz bizim için hayırlısıyla güzel sonuçlanır bu arada her ne kadar hiç gidemesemde bende Trabzon 'luyum.

Canım peki bu tüp bebeklerde hiç hamile kalamadın mi? Ilk başlarda embriyolarin oluyor muydu

İnş tatlım haklısın olumlu düşünmek lazım. Bebegimin fotografına bakıyorum inş sıkı sıkı tutunuyorsundur diye konuşuyorum bebegimle :)
inşallah güzel haberlerini alıcaz canım. Olumlu düşün pozitif olur. Kötü düşünceleri at aklından. Bende bebeğin fotosunu buzdolabının üstüne asmıştım. Halada orda. Ben inanıyorum sımsıkı tutunacak sana.

Canım tekrar test yaptın mi

selam kızlar tedavi için dışardan gelen arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var bende dışardan geleceğim bunun için otel araştırıyorum öncelikle otelde kalanlar yardımcı olursa sevinirim yakın uygun rahat bir yer olsun istiyorum teşekkürler

Ben şişli Öğretmenevinde kaldım gecelik iki kişi 160 TL iyi bir yer ama her akşam salonlarında düğün vardı akşam çok gürültü oluyordu ama ben çok etkilenmedim hatta daha iyi oldu diye bilirim sıkılmadık. Şişli Memorial hastenesine gitmek için taksiye biniyorduk 13 TL falan tutuyordu. Bu ay transferim var 1 hafta sonra yine öğretmenevinde kalacz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…