Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım zaten değiştirmek istiyordun bu enfeksiyon sürecini bu yeni doktorla bi dene istersen birazgit gel hatta arada şimdi bi sabrını, yaklaşımını da dene. İnternetten de araştırmuşındur. Sorabileceğin birileri varsa sor. Eski doktorunda çok ısrar etme bence de. Açıkçası ben soğudum mu güvenim de azalıyor. Hayırlısı olsun hakkında canım.

Acıbadem'i de aynen böyle duydum ama Bahçeci'ye ben de bir kere ilk görüşmeye gitmiştim. Çok rahatsız bir yer. Doktor bizi 1 saat bekletip sonra yüzsüz şekilde gelip paralardan bahsetmişti. Bi de terbiyesiZce bu kadar bilgiyi de kimse size bedava anlatmaz demişti. Eşimle ordan iğrenerek kaçtık ve büyük konuşmayayım ama Allah mecbur bırakmasın önünden geçmem ben de bir daha. Memorial o anlamda bana biraz daha güven veriyor. Gerçi en son 2. Transferin 4000 liraya yakın olması ve 60 tl lik gebelik testini kapsamıyor demeleti hiç ama hiç hoşumagitmedi ya neyse..

çoook haklısın, bahçeci için tecrübemi anltsam daha da tiksinirsin. hiç hatırlamak istemiyorum. mezbaha gibi bir yer!. yine de sevgiyle yaşadıklarıma teşekkür ediyorum onlar benim tecrübem doğru yolu bulma konusundaki ışığım. yaşanacağı varmış ve yaşanmış . Transfer ücreti biraz yüksek evet, ama 1 gebelik testi ücretsiz. transfer günü bana öyle demişti muhasebe menekşe hanım. Pozitif çıktığındaki gittiğn zaman normal ücretliymiş muayene o biraz garip geldi bana da.

yaaaa çook tatlısın, inşallah öyledir allah razı olsun, rabbim sana hayırlı doğumar nasip etsiin. Defrent bunu herşeyden çok istiyorum şuan. hala belirti yok ve bu beni paranoyak yapıyor. arada hafif karın ağrısı oluyor sanki. 8. gün yapsam test çıkar mı? hiç rastladınız mı burda

Kızlar az önce nette okurken bir yazıya denk geldim. Tanırsınız belki Melina's mom hesaplı Merve Öztürk yaşadıkalrını falan da yazmış blognda. Şöyle diyor ;

''Bilgi için Test Sonuçlarım:

MTHFR -A1298C heterozigot tasiyici Faktor II (Prothrombin) Heterozigot tasiyici MTHFR C677T Heterozigot tasiyici

Gebe kalırsam, gebeliğim süresince her gün kan sulandırıcı iğne kullanacaktım. Doktoruma göre bu hamile kalmayı engelleyen bir problem olmaktan ziyade, gebelik süresince anne için hayati risk anlamına geliyordu. Yani bu iğneleri bende kan pıhtısı atmaması için kullanacaktım''

belki size de bilgi olur aynı durumda olanlar için.

.

İlk transferde ücretsiz ama dondurulmuşla ikinci transferde ilk gebelik testi dahil değilmiş, 60 tl verip yaptırabilirsiniz demişti. Yani o kadar paralar veriyoruz bi 60 tl de ekstra istenmesi biraz ayıp geldi bana.

Evet hatta hematoloji dr um iğneyi doğumdan 40 gün sonra da kullanacaksin demişti çünkü vücudun pıhtı atmaması için
Bu iğneler bir nevi de annenin sağlığı için
O yüzden sorgulamaya gerek kalmadan kullanmamız lazım
Diye düşünüyorum
Bana da memorial gerek yok dedi igneye
Ama kendi kadın doğum dr um ve hematoloji dr um kullan dedi ve kullanıyorum
Hematoloji dr u pıhtılaşmanin bir çok nedeni var ve bu tahlillerin çoğu günümüzde yapılmıyor dedi
Kullananlar kullanmayanlara göre daha avantajlı dedi

Canım teşekkür ederim sende çok tatlısın :)
8. Gün çıkmasına çıkar ama kafa karistirabiliyor moral bozulabiliyor bunları da çok gördük yaşadık hep beraber burada.

Test günü sabahı yani 9. Gün idrar testi yapıp çift çizgi görmeyen arkadaşımız kan verdiğinde pozitif almıştı mesela.

Erken kan testi yapıp düşük sonuç alınca bir çok arkadasimiz ister istemez üzüldü .

Ama sabretmek çok zor çok iyi biliyorum. Bende erken idrar testi yapanlardanim
7. Ve 8. Gün yaptım 7. Gün görülmeyecek kadar silikti hatta moralim bozuldu biraz 8. Gün biraz daha koyu olmuştu moral oldu.

Kaçıncı gün bugün?

Doktorların işi başından aşkın. Sürekli koşuşturmaca halindeler. Bu konuyu sormadım yakın zamanda yani bu son 3 ayda falan diyeyim daha çok didikledim bu metil olaylarını. Öncesinde de kullandığım takviyeleri zaten sorma ihtiyacı duymamıştım daha önce burda soranların nasıl cevaplar aldığını okuduğum için. Yani bu konuyu da sormazdım sanırım.

Ben geçen transferde bayağı ağrı sızı vs hissetmiştim, bu sefer olacak galiba dedim, sonuç negatif. Gerçekten belli olmuyor yani. Kendini o kadar dinleme. Oyalanacak birşeyler bul. Ben bayrama denk gelip evde olduğum için çok mutluyum. İşim çok stresli beni deli edecek bir sürü konu geliyor gün içinde önüme, stres olacaktım. Şimdi evde biraz ibadet, ufak tefer işler evde çok az hareketle, italyan filmlerine sardım bir de :) böyle geçer geçer günler yeter k sonu hayırlı olsun. 8. Gün test yapanlar idrarda silik çizgi görenler oldu kanda da 0 çıkmaz herhalde ama sadece 1 gün daha sabret istersen. Emin olursun sonuçtan. Allah bu mübarek günde hakkında hayırlısını versin inşallah

Anladım canım ama çok basit bir konu da değil. Bir de herkes folik kesin kullanıyor. BEn doktor olsam bu konuyu araştırırdım açıkçası ve hastalarıma bilimsel sonuçlar elde edersem söylerdim bilemiyorum. Soranlar ters cevap mı almış?

Bahsettiğiniz bahçeci fulya bahçeci mi yoksa altunizade mi ? yada ikisi de mi aynı tarzda ?

Bahsettiğiniz bahçeci fulya bahçeci mi yoksa altunizade mi ? yada ikisi de mi aynı tarzda ?
Benim gittiğim Fulya'daki idi. Diğerlerini bilemiyorum. Ama genel mantık aynıdır muhtemelen sanki.
Çok memnun olan da var ama bu şekilde ticaret kafasında okduğunu düşünen de çok gördüm ben.

O ozlemygt canımm sakınn erken test yapma bunun ceremesini baya bir çekenlerdenim lütfen yapma. Önce rahatlatıcakmış gibi geliyor insana ama sonra kötü olabiliyor. Ben 7. Günü kan testi yapmıştım 35 çıkmıştı 9. Gün aynı yerde aynı saatlerde vermeme rağmen 53 çıkmıştı çok üzülmüştüm iki kat artmadı diye. Ama 11. Gün yaptığımda iki kat artmıştı. Yani ilk test günü 9. Günden önce yapma .

Öyle mi diosun, sen diosan vardır bi bildiğin zaten ama çok heyecanlıyım . Başka birşeye odaklamamıştım resmen aklımdan çıkmadığı an Yok. Gerçi Böyle diye diye bugüne geldik

Öyle mi diosun, sen diosan vardır bi bildiğin zaten ama çok heyecanlıyım . Başka birşeye odaklamamıştım resmen aklımdan çıkmadığı an Yok. Gerçi Böyle diye diye bugüne geldik

Çok az kaldı dayan canım . Tv izle kitap oku biraz dışarı çık dolaş bak hemencecik geçecek. Ama sabret . En doğrusu gününde yapman canım .

6. Cnm bari 8. Gün falan yapayım dedim

Benim gittiğim Fulya'daki idi. Diğerlerini bilemiyorum. Ama genel mantık aynıdır muhtemelen sanki.
Çok memnun olan da var ama bu şekilde ticaret kafasında okduğunu düşünen de çok gördüm ben.
Benimki altunİzadedekiydi
o kadar dikte ettiler ki bana bahceci için arkadaşlarım hatta bütün ünlülerin tüp bebek merkezi vs. diye duyumlar aldım. demekki insan secerek muamele yapıyorlar. memnun kalmakta tabii ki göreceli bir kavram ilk tüp bebek denememde herhangi bir merkezden canlı doğum elde etsem bende memnun kalırdım heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…